ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Καλησπέρα σε όλους Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Μετά από χρήση των ακουστικών, κ ενώ τα έχω βγάλει , το εικονίδιο δε λέει να φύγει κ όπως είναι φυσικό δεν έχω κ ήχο... Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο φόρουμ αλλά τίποτα... Καμία λύση;;;!
Πηγα να βαλω την 8.8.9 και ενω ολα πηγαν καλα. στην επανεκκίνηση στο τέλος εχει κολλήσει σε ενα please wait που δεν εχω ξαναδει.... εχει μια μπαρα ασπρο μαυρο που κινείται αλλα ειναι εκει 30 λεπτα τωρα.... καμια βοηθεια τι να κανω???? whyred ΑΚΥΡΩΝ ΕΦΤΙΑΞΕ