Εκ πείρας μιλάω...δεν είχα ειδοποιήσεις εδώ κ κανα δύο μήνες κ τώρα τελευταία άρχισαν να έρχονται και όχι πάντα.... Με το φίλο AlexanderK έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά κ καταλήξαμε στο ότι όποια αλλαγή κανεις, πρέπει να την αφήσεις αρκετές ώρες για να δεις αν έχει αποτέλεσμα....
Τελικά δεν είναι ειδοποιήσεις αυτά που έρχονται... Είναι πάλι τα results notification... Απλά κάτι άλλαξε κ με μπέρδεψε... Ότι να ναι.... Κ έχουμε κάνει ερώτηση τόσος κόσμος κ απάντηση καμία...
Ενω εδώ κ κάμποσο καιρό δεν έπαιρνα ειδοποιησεις από το mihome , ξαφνικά άρχισαν να έρχονται (φτου μη το ματιασω) ... Τι έγινε δε ξέρω... Έχει κανείς άλλος παρατηρήσει κάτι;;;
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Κ μένα το 5s δουλεύει μια χαρά... Τα xiaomi κινητά τρώνε πόρτα από τον xiaomi server... Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μας απαντήσει... Πώς αναγνωρίζει ο σέρβερ τα κινητά ;;; Με το mi acount, με το imei, κάποιο άλλο κωδικό... Αν μπορούσαμε να "μηδενισουμε" κ να ξαναμπούμε με νέο κωδικό...
Το ίδιο κ σε μένα έκανε χθες... Πριν λίγες εβδομάδες πάντως έπαιρνα ειδοποιησεις από το ευρωπαϊκό σέρβερ... Βέβαια είχα μόνο την κάμερα συνδεδεμένη, αλλα είχα κάνει και το σενάριο για αποστολή ειδοποίησης.... Τώρα ούτε κ από εκεί παίρνω ...
@Alex_MTL ο @AlexandrosK είχε το ίδιο πρόβλημα με το mihome από την ώρα που άνοιξε το κινητό με την global σταθερή ... Αυτό είναι το παράξενο... Πώς καποιες συσκευές δουλεύουν κανονικά κ κάποιες όχι ... Πχ οι περισσότεροι με note 5 το mihome τους δουλεύει κανονικά κ στην global σταθερή και στην 8.7.12 του φόρουμ.... Εμένα δούλευε στη σταθερή κ σταμάτησε .... Κ δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο στο note 5 ... Εμένα έτσι ήταν κ στο note 4 x.... Γιατί όμως , πώς επιλεγμένα διαλέγει ο σέρβερ σε ποιον δε θ…
@psybill Στο προηγούμενο κινητό πάντως είχα συνδέσει την κάμερα στον ευρωπαϊκό σερβερ κ έπαιζε άψογα και με ειδοποιήσεις..... εκεί όμως δεν έχει gateway...
Παράθεση από psybill: “Μεγάλη ιστορία στην οποία έχουμε αναφερθεί (ίσως όχι με λεπτομέρειες) και σε αυτό το θέμα λίγο παλιότερα. Mi gateway on Singapore server - Third Party Integration - Yeelight Forum Διάβασε αν μπορείς στο παραπάνω link και ψάξε για μηνύματα του stormdreamer και δικά μου (psybill) και θα καταλάβεις. Αν έχεις απορίες ξαναρώτησε εδώ και όταν βρω χρόνο θα απαντήσω κάπως πιο αναλυτικά ” Kαλήμερα και σε μένα αλλά και στου AlexanderK το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνουμε ειδοποιησεις…
την σταθερη 9.5.17 νομιζω .... αντε να δουμε με αυτο το mi home..... να φταιει το unlock , η 8.7.12 ?????? τι να πω ... υποψιαζεται κανεις τιποτα??? αν αλλαξω gateway???