Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 251.
-
Καλησπέρα μια ερώτηση κ από μένα.... έχω το Whyred.με global σταθερή 9.5.17 και περάσανε οι δυο εβδομάδες και έλεγα να ξεκλειδώσω το boot αλλά με όλα αυτά έχω μπερδευτεί λίγο... έλεγα να ακολουθήσω τα βήματα: ξεκλείδωμα boot ,εγκατάσταση twrp, εγκατάσταση 8.7.12 όπωςτα περιγράφει εδώ.. xiaomi-miui.gr/community/index…E%BF-Redmi-Note-5-Whyred/ Η διαδικασία είναι αυτή??? να βάλω 8.7.12 η 8.7.5 την τελευταία developer χωρίς antirollback??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από Sotiris_s: “@AlexanderK είχα το ίδιο πρόβλημα είχα δοκιμάσει τα πάντα , 10δες hard reset, ακόμη κ την διαδικασία προετοιμασίας κινητού προς πώληση έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα... έψαξα πολύ αλλά άκρη δε βρήκα... είχα δυο mido στο σπίτι κ ένα iphone 5s... το δικό μου mido ξαφνικά δεν είχε ειδοποιήσεις από mihome , ενώ όλα τα άλλα είχαν... παρέμεινε μυστήριο το γιατί... επαιζε μονο η καμερα απο ευρωπαικο σερβερ... ” Έβγαλες άκρη; Της γυναίκας ένα s9+ δουλεύει…
-
@AlexanderK είχα το ίδιο πρόβλημα είχα δοκιμάσει τα πάντα , 10δες hard reset, ακόμη κ την διαδικασία προετοιμασίας κινητού προς πώληση έκανα αλλά δεν άλλαξε τίποτα... έψαξα πολύ αλλά άκρη δε βρήκα... είχα δυο mido στο σπίτι κ ένα iphone 5s... το δικό μου mido ξαφνικά δεν είχε ειδοποιήσεις από mihome , ενώ όλα τα άλλα είχαν... παρέμεινε μυστήριο το γιατί... επαιζε μονο η καμερα απο ευρωπαικο σερβερ...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο note 4x μου δούλευε άψογα μέχρι που ξαφνικά σταμάτησε , εκεί είχα ARΩΜΑ του forum... Στης γυναίκας μου note 4x κλειδωμένο boot κ global rom επίσης δούλευε απροβλημάτιστα από την αρχή και συνεχίζει να δουλεύει άψογα. Τώρα έχω το note 5 με global rom και κλειδωμένο boot ,προς το παρών και δουλεύει μια χαρά.... Και σε ενα iphone 5s που εχω δουλευει αψογα... λέτε να φταίει αυτό??? το unlock η η dev rom????
-
Σε μενα έχει γίνει το ανάποδο... Στο παλιό κινητο ξαφνικά σταμάτησαν οι ειδοποιήσεις στον κινεζικο σέρβερ, και κανονικά δούλευε μόνο η κάμερα στον ευρωπαϊκό σέρβερ , ο οποίος όμως δεν έχει gateway... Στο καινούριο δουλεύουν όλα μια χαρά στον κινεζικο σέρβερ... Στο παλιο κινητό είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γινόταν τίποτα... Αλλαγή mi acount , προετοιμασία του κινητού προς πώληση.... Καθαρισμό ξανά καθαρισμο Αλλά τίποτα....Δεν βρήκα τι φταίει.... ήταν σαν να έχει φάει μπλοκάρισμα η συσκευή από…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλημερα se ολους για μια οθονη απο redmi note 4 Τρικαλα η Λαρισα ξερουμε αν μπορει κανεις να την αλλαξει και ποσο θα κοστίσει??? Ευχαριστω
-
-
Παράθεση από PaixXiaomi: “Παράθεση από Sotiris_s: “Το εκανα κ αυτό Παράθεση από Jiasios: “Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων. ” το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:1) Αφαιρείς Mi Account 2) Παίρνεις bac…