Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
XIAOMI MI4 προβλήματα
manosc4 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΣυνήθως έκανα παλιά καλιμπραρισμα στην πυξίδα και διορθωνοταν, τώρα όμως δε πέτυχε.. Θα το δοκιμάσω όμως. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI MI4 προβλήματα
manosc4 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, μια ερώτηση για το mi4 που εδώ και χρόνο το έδωσα στη μητέρα. Με το που πάει να κάνει κλήση η οθόνη σβήνει και δε μπορεί να κάνει τίποτα. Δλδ αν ο άλλος δε το σηκώσει και έχει αυτόματο τηλεφωνητή θα μιλάει συνέχεια εκτός και αν το σβήσει με πατημένο το power. Πριν μου πει το πρόβλημα, είχε ενεργοποιημενη την αυτόματη επανάκληση. Οπότε καταλαβαίνετε πως συνεχόμενα έπαιρνε τηλ στον ίδιο αριθμό. Έσβησα αυτήν την επιλογή και κάνει το παραπάνω που προανέφερα. Αν δε πατήσει ο συνομιλη…
-
Καλή τύχη παίδες. Αρρώστια με την xiaomi...
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Good luck.... Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Good luck... Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μάλλον δε την βαζω αυτήν την Ρομ. Δεν έχει καλά σχόλια... Πάντως παιδιά είσαι ωραίοι. Μπράβο σας!! Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@manosc4 μάλλον κάποια εφαρμογή στο κάνει αυτό. Ξηλωσε την και θα ησυχάσεις” Απ ότι έψαξα στο ίντερνετ είναι από το TouchPal που χρησιμοποιώ. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από manosc4: “Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έιναι αύτο. Πως το εξαφανίζω;;; ” Ανεβασε σε παρακαλώ ένα screenshot από αυτό..” 8b0115eda95f2dbb1c440b122e317ea5.jpg Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “μετα απο ενα battery calibration που ειχα να κανω και καιρο ειναι η καλητερη ρομ στο θεμα μπαταριας εδω και αρκετο καιρο.....κατα τα αλλα ολα οκ προς το παρων!!!” Πως κάνουμε calibration την μπαταρία;; Επιπλέον σε όλες τις rom μου βγάζει στο άσχετο στην οθόνη ένα daily summary. Διαφήμιση έιναι αύτο. Πως το εξαφανίζω;;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Here Maps can't install ... Γιατί έχω τέτοιο θέμα;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατεβάζουμε άφοβα ή ακόμα περίμενουμε τα παιδιά από την κοινότητα; Mi4 Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμαthanks...