Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 77.
-
Παράθεση από Nick Freegman: “@mlab Μπαίνεις στο recovery, τη rom σε zip μεσα στο κινητό οπως και το magisk, Επιλέγεις Install στο twrp, πρωτα τη rom μετά το magisk και flashαρεις. ” Έχω κάνει ακριβώς αυτό αλλά δεν πιάνει.. Δοκίμασα 2 διαφορετικά magisk
-
Παράθεση από Nick Freegman: “@mlab Δοκιμασε να το φλασαρεις μαζι με τη ρομ, ναι δεν ειχα κανενα θεμα ” Καλημέρα φίλε μου, όταν λέμε μαζί με τη Rom τι εννοούμε?
-
Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Παντός πολλές εφαρμογές λένε ότι η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για μια παλιότερη έκδοση Android. Το winbank της Πειραιώς δεν ανοίγει. ” γεια σας, εχετε κανει root με επιτυχια & αν ναι, πως? Γιατι περναω το magisk & υστερα δεν boot-αρει, ευχαριστω
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Όλα καλά σε Mi9 ” Καλησπέρα, Να ρωτήσω.. Καταφέραμε & το root ? Εμένα αφού πέρασα το magisk δεν μπουταρει. Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Σε cepheus μέχρι κ τη .16 η συσκευή ήταν αρκετά σταθερή. Στη πλέον .20 επέστρεψε η υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας & συνεχή κολλήματα.
-
Παράθεση από manpit: “το ιδιο προβλημα αντιμετοπιζω και εγω με το magisk.... κατι συμβαινει ... ” Καλημερα φίλε μου, Το κατάφερα ύστερα από 2 μέρες.. Πριν ξεκινήσεις, κατεβάζεις έκδοση magisk 17 H 18 Full Wipe, & factory reset. DATA δεν χρειάζεται, πέρασμα XTRV από την αρχή, ΔΕΝ περνάς magisk, επανεκκίνηση στο σύστημα, επανεκκίνηση στη twrp, Εγκατάσταση magisk 17 H 18 Επανεκκίνηση & μέσα από το magisk manager κάνεις τις αναβαθμίσεις που θα σου ζητήσει Τέλος. Καλή τύχη.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασες αλλο magisk? Ποιο twrp χρησιμοποιείς? Παλιότερα σε twrp με toybox υπήρχαν τέτοια θέματα(έλλειψη busybox) ” Ευχαριστώ για το μύνημα.. Να διευκρινίσω το τι ακριβώς συνέβη.. Μέχρι κ χτες το βράδυ είχα 9.5.6 με magisk όλα τέλεια.. Μου έβγαλε ενημέρωση ΟΤΑ 9.5.16 , κατεβάζω ,περνάω κ να τα μας... Καμία έκδοση σήμερα εν μου περνάει ! Η twrp είναι η μοναδική που λειτουργεί για την ώρα και την έχω ανεβάσει στη σελίδα 4 εάν δεν κάνω λάθος ... Ο φίλος Γιώργος, παλεύει γ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Με την πρώτη ευκαιρία δοκίμασε αυτό. Νομίζω είμαι κοντά στην λύση (αν και δεν έχω το κινητό να δοκιμάσω) Αν δεν μπει και αυτό θα σου πω τι θα κάνεις μπας και βρούμε άκρη και στήσουμε κάτι σωστό Μολις δοκιμασα & τη παραπανω με το ιδιο ακριβως αποτελεμα.. Ελπιζω να τα καταφερεις ! ”
-
Παράθεση από manpit: “geoanto555 δεν δουλευουν σε Cepheus mi_9 συγκεκριμενα ... mlab ολα καλα μολις περασα την twrp που εδωσες με επιτυχια.. απλα δυστηχως ειναι κινεζικα κ αγγλικα ...καμμια σχεση με του geoanto555 τοσο τελειες χειροποιητες ...περιμενουμε τις ελληνικες twrp.. gia to MI 9 ” τέλεια φίλε μου. Καλοδουλευτο. Αναμένουμε ..