Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 577.
-
@DrSaG Σαν ''προσωρινη'' λυση αν δεν θες να εχεις αυτο το θεμα, οταν παγωνεις/σταματας το κομματι κανε wipe απο το notification bar το προγραμμα αναπαραγωγης (την σειρα δεν την χανει , γιατι ετσι κι αλλιως θα υπαρχει στο notification bar πανω απο τις συντομευσεις, οπου δεν φευγει ποτε). Με αυτο τον τροπο δεν ξεκιναει μονο του.
-
@lallasgr Δεν το κανει με ολα τα ακουστικα. Εγω εχω 2 ζευγαρια, ενα παλιο Iluv με το οποιο ΔΕΝ το κανει και ενα ολοκαινουργιο με Xiaomi Dual Hybrid με το οποιο το κανει! Δοκιμασε αν βρεις και κανα 2 αλλα ακουστικα (κατα προτιμηση με power KAI volume buttons) μιας και αυτη ειναι η διαφορα στα 2 σετ που εχω (τα iluv εχουν μονο power και ροοστατη για το volume).
-
Τι εγινε ρε παιδια , 3-4 ωρες εκανα να μπω στο φορουμ και το κινητο εγινε το ''μηλον της Εριδος'' και βρηκα 2-3 σελιδες με ''σεντονια'' post. Καλα ειναι να τα λεμε ολα αυτα αλλα δεν χρειαζεται να ανεβαζουμε τονους (οχι οτι ανεβηκαν ιδιαιτερα αλλα μια θερμη υπηρξε). Παρ'ολα αυτα πιστευω οτι ολοι οσοι γραφουν και παιρνουν θεση στο θεμα δεν εχουν ουτε κακη προθεση, ουτε γινονται εριστικοι (τουλαχιστον οχι εσκεμενα ). Απο εκει και περα να πω και εγω την γνωμη για ολα οσα εχουν γραφτει πιο πανω. Προσ…
-
@pavlidisc Δεν ειναι μονο το διαφραγμα (το οποιο εχει και αυτο τον ρολο του). Καταρχην το OIS κανει την μεγαλη διαφορα στα πιο ακριβα κινητα (και βοηθαει πολυ και τις νυχτερινες ληψεις) @geoanto555 Πολυ καλες φωτο και πολυ καλα αποτελεσματα απο το RN3 . του meizu δειχνουν λιγο ξεπλυμενες. Παιδια οποιος ασχολειται λιγο παραπανω ας κατεβασει να δοκιμασει το Open Camera ,το οποιο εβγαλε και update πριν κατι μερες. Για αρχη δινει επιλογες στο focus (αυτο το λεω για να δοκιμασουν οσοι εχουν θεμα με τ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Πρόστεσα και τον δεύτερο τρόπο εγκατάστασης για να είναι όλα μαζεμένα!! Αν χρειάζεται καμιά διόρθωση ρίξτε φωνή! ” Δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο αλλα δεν πρεπει να μετονομαζουν και την rom σε update.zip πριν την περασουν?
-
@lallasgr Μας εχεις τρελανει με τους οδηγους! Ειχα ξεκινησει και εγω 1-2 αλλα λογω φορτου εργασιας μεχρι να τους τελειωσω εχεις βγαλει καποιον που τους υπερκαλυπτει (και καλυτερα ) . Συνεχισε δυνατα!! Το ελληνικο φορουμ παιδια σιγουρα ειναι ΗΔΗ σε πολλα σημεια πιο δυνατο , ολοκληρωμενο και οργανωμενο απο το ξενο! αμα το google translate εκανε πιο καλη μεταφραση απο ελληνικα σε αγγλικα θα ειχαμε σιγουρα πολλα περισσοτερα διεθνη μελη!
-
Η 3η για εμενα ειναι η καλυτερη με πιο ρεαλιστικα χρωματα, καλη αντιθεση, ψυχροτητα και λεπτομερεια Η 1η μετα ειναι καλη με λιγο θερμα χρωματα, και αρκετα καλη λεπτομερεια (ισως καλυτερη απο ολες) αλλα κατι με χαλαει που δεν μπορω να προσδιορισω... η 2η ειναι αρκετα πιο ψυχρη και απο τις 2 αλλες και με την λιγοτερη λεπτομερεια... και φοβαμαι οτι ειναι και του RN3 .....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
@nav_lgnd Δεν εχει σημασια. Καλο ειναι να το κανεις πριν ξεκινησεις οτιδηποτε βεβαια (ετσι κι αλλιως θα χρειαστει επανεκκινηση του υπολογιστη για να ενεργοποιηθει).
-
@pillopoulos καλλιο αργα παρα ποτε ! το dolby atmos γ**ει και δερνει ! δεν περιμενα τοση διαφορα και πραγματικα ειναι ενα απο πραγματα που γουσταρω πιο πολυ στην ελληνικη ROM! Σε συνδιασμο με τα xiaomi hybrid που εχω και το προεπιλεγμενο προφιλ τους το ηχος ειναι αντε γεια! Για την ενταση μπορεις παντα να τα χαμηλωσεις!
-
Και εγω με την σειρα μου σαν κατοχος του κινητου θα σου ελεγα να το παρεις πρωτα στα χερια σου, να του βαλεις την τελευταια ελληνικη ROM (και ακομα καλυτερα να περιμενεις για upgrade σε MIUI 8 ) και μετα να βγαλεις ο ιδιος τα συμπερασματα σου. Η καμερα του κινητου πραγματι δεν εναι το δυνατο του σημειο. Αλλα πιστευω οτι ειναι αρκετα αξιοπρεπης και καλυπτει μεγαλο μερος των χρηστων. Αν θελεις κατι παραπανω πρεπει να χωσεις αρκετο χρημα και να παρεις καποιο ''camera phone''. Aπο εκει και περα, περ…