Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 577.
-
Παράθεση από panos-tzem: “Μπορω να πω πως με κάλυψες και με το παραπανω!! αλλα αν πάθει τεχνική βλάβη το κινητο με καλύπτει το site;; ” Αυτο οπως καταλαβαινεις δεν μπορω να στο απαντησω , αλλα οπως γραφει και ο φιλος απο πανω οταν ψωνιζω απο κινα το παιρνω σαν δεδομενο οτι δεν εχω εγγυηση... Κανονικα απο την εταιρια εχει 1 χρονο το κινητο και επισης θεωρητικα δινουν εγγυηση και οι μεταπωλητες, αλλα πρεπει να το επιστρεψεις στην κινα με δικα σου μεταφορικα, να το τσεκαρουν, να το στειλουν για αλλ…
-
@panos-tzem Το Redmi Note 3 βγαινει σε 4 παραλλαγες. - Ειναι το μοντελο με Mediatek X10 Helio επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Hennessy και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Αυτο ηταν το πρωτο που βγηκε, διαθεσιμο κυριως για την κινεζικη αγορα. - Ειναι το μοντελο με Quallcomm SnapDragon 650 επεξεργαστη με κωδικη ονομασια Kenzo και διαθεσιμο με 2GB Ram / 16gb αποθηκευτικο και 3GB Ram / 32gb αποθηκευτικο. Aυτο ειναι και το μοντελο που ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ το ονομασαν οι …
-
Παράθεση από Sarakatsanos: “Προτιθεμαι να τοποθετησω πρωτα τη global stable και μετα τη global dev. Πού μπορω να βρω τη global dev? ” MIUI 7 Global Beta ROM 6.4.14 Released: Full Changelog & Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από cksot: “Καλησπέρα παιδιά. Η εφαρμογή του ραδιοφώνου γιατί δεν υπάρχει η εφαρμογή του ραδιοφώνου στην ελληνική rom; Ζητώ συγνώμη αν αναφέρεται κάπου αλλά με τόσο υλικό στο φόρουμ είναι σχεδόν αδύνατο να τα παρακολουθώ όλα. Ευχαριστώ! ” Υπαρχει κανονικα στην ελληνικη ρομ. μηπως την εσβησες καταλαθος ? (η μπερδευτηκες και δεν την ειδες?)
-
@DimKLap Οχι δεν θα λειτουργησει. Για να περασεις για ΠΡΩΤΗ φορα ελληνικη ROM πρεπει να ακολουθησεις τον οδηγο στην πρωτη σελιδα του θεματος... @KillBill Ολοι το εχουμε παρει απο διαφορα καταστηματα. Στα ευρωπαικα γενικα δεν τα στοκαρουν. Φερνους καποιες φουρνιες και αν πουλαει το συγκεκριμενο μοντελο το ξαναφερνουν (συγκεκριμενα κομματια) και μετα μπορει να μην το ξαναφερουν ποτε. Επελεξε πιο καταστημα θελεις και βλεπεις να εχει την τιμη που θελεις και στειλε τους μηνυμα να τους ρωτησεις ΑΝ και…
-
@birel-motosport Mi Camera λεμε την εργοστασιακη εφαρμογη καμερας που εχουν οι συσκευες μας. Αν δεν χρησιμοποιουμε αυτη αναφερουμε πια αλλη ειναι (πχ Open Camera, Google Camera, Snapdragon κτλ) Σε συγκριση με το δικο μας μοντελο RN3 sd δεν ξερω τι διαφορες εχεις. Παντως φαινται να ειναι overexposed αν και χρησιμοποιησες hdr, αλλα ισως φταιει και η γωνια.
-
@KillBill Στα λεφτα του και για να τα χαρακτηριστικα του ειναι πραγματι ελαχιστες οι εναλλακτικες (οι οποιες ειναι παλι κινεζικες). Οσο για τα προβληματα που λες το 98% αυτων που τα ειχαν ηταν επειδη δεν ειχαν διαβασει καλα τις οδηγιες. Προχωρα και μεχρι να σου ερθει διαβασε καλα τους οδηγους για να τους εμπεδωσεις και δεν θα εχεις θεμα. Καλο θα ηταν να το παραγγειλεις με official rom (και αν γινεται με developer rom) για να κανεις ακομα πιο ευκολη την ζωη σου. Αλλα ακομα και αν σου ερθει με uno…
-
Παράθεση από dimitris4792: “Για να το λυσω αυτο το θεματακι εχω σβησει κ ξανακατεβασει τη ρομ 5-6 φορες , την βαζω χυμα μεσα στη μνημη του κινητου αντι για το "downloaded_rom" αλλα παρολαυτα τπτ. Καμια ιδεα για το τι κανω λαθος? Ν πω οτι προσπαθω να περασω την ΡΟΜ ετσι οπως κατεβαινει σε μορφη .zip , νομιζω οτι ετσι πρεπει , σωστα? ” το zip το εχεις μετονομασει σε update.zip ? Επισης αν συνδεεις το κινητο και το βλεπει στο My Copmputer κανονικα σαν Redmi Note 3 δεν νομιζω να εχεις θεμα με τους d…
-
Παράθεση από dim74: “εχω την ελληνικη ρομ stable v7.2.2.0 και εχω ενα προβλημα με τα μηνυματα,συγκεκριμενα στην σιμ 2 οταν δεχομαι καποιο μηνυμα ενω εχω αποθηκευμενο το τηλ δεν μου βγαζει το ονομα του. τις επαφες μου τις εχω αποθηκευμενες στην μνημη τηλεφωνου και στην σιμ 1 μηπως αυτο παιζει ρολο ” Ειναι ολες με +30 μπροστα? Αν οχι κατεβασε απο το playstore την εφαρμογη number fixer , αλλαξε τες και λογικα θα στρωσει
-
Δεν νομιζω να εχει σημασια πια com δειχνει οτι ειναι αρκει να το αναγνωριζει σωστα.
-
Παράθεση από akisjes: “thracia εννοείται ότι ξεκλειδωσα .Το πήρε ο φίλος από vickmall με official dev. είχε κάνει αίτηση εκείνη την ημέρα οπότε σήμερα με του πήρε του το ξεκλειδωσα αμέσως. ” Βαλε την υπαρχουσα Stable, ετσι κι αλλιως μετα η αναβαθμιση ειναι πραγματικα απλουστατη και η διαδικασια παιρνει 2 λεπτα. Αλλιως πες του να κανει λιγη υπομονη παραπανω, γιατι μετα τις 10 Μαιου που θα παρουσιασει την MIUI 8 η Xiaomi , κατι μου λεει οτι θα σκασει πολυ συντομα και για το δικο μας (και all going…
-
@pillopoulos Κοιτα ο πιο ευκολος τροπος για να βαλεις παλι official rom, ειναι να κανεις flash με το κινητο σε Fastboot μεσω του Miflash (με την επιλογη Flash All). Ετσι ομως θα χασεις το TWRP, το οποιο βεβαια μετα το περνας με ADB. Οποτε μετα αν δεν σου αρεσει η ROM που εβαλες φλασαρεις το Nandroid backup σου με το TWRP και εισαι κυριος. Αυτο εκανα και εγω πριν μερικες μερες που εψαχνα διαφορες ROM για να δω τι παιζει με το 4G αλλα επεστρεψα παλι στην Ελληνικη Stable με Nandroid αφου δεν εβγαλα…