Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 577.

• @polioan Η τελευταια China Developer για fastboot (με MiFlash δηλαδη) μπορεις να την κατεβασεις απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum Για να βαλεις τις ελληνικες ROM πρεπει πρωτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader.

• Σωστα το MiKey δεν ειναι προεγκατεστημενο στην Global

• @DrSaG Για δοκιμασε και κανα αλλο σετακι handsfree να δεις γιατι μερικες φορες εχουν περιεργη συμπεριφορα. Εμενα ουτε στην Global το εκανε ουτε στην Ελληνικη stable το κανει αυτο. Δοκιμασα με τα Mi Hybrid και με ενα αλλο σετ Iluv που εχω και οταν τα βαζω με ρωταει παντα αν θελω να ενεργοποιησωMiKey λειτουργεια ή ακουστικα (και ανοιγει το τελευταιο mp3 πανω στο συρταρι, χωρις να παιζει ομως) και οταν τα βγαζω δεν κανει τιποτα...

• Παράθεση από hoyas: “@Project_P σήμερα ήρθα Λάρισα. Απο 8mbps που έπιανα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και 20mbps που επιασα σε άλλο σημείο της πόλης, εδω έπιασα 42 mbps. Καταλήγω λοιπόν οτι ειναι θεμα δικτυου και οχι συσκευής ” Θα τσεκαρω και εγω με την πρωτη ευκαιρια πουθενα αλλου. Για την ταχυτητα το περιμενα οτι θα εχει να κανει με την τοποθεσια. Το θεμα με την sim1 βεβαια και την απουσια του 4G ειναι που με απασχολει πιο πολυ αλλα λυση δεν εχω βρει ακομα.

• Παράθεση από DimKLap: “Δεν μπορώ να το ξεκλειδώσωΜήπως είναι θέμα έκδοσης ROM? Παιδιά αν βάλω την global dev απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum θα ξεκλειδώσει η συσκευή? ” Εχεις chinese dev τωρα? Την περασες εσυ η ηρθε ετσι το κινητο? Λογικα με και με την Global Dev ξεκλειδωνει μια χαρα απο οτι εχουν πει.

• Δυστυχως έκανα flash και το baseband της 7.1.7.0 χειροκινητα όπως λέει στο πιο πιο πάνω link με την βοήθεια του @Bodai αλλά το πρόβλημα παραμένει.

• Παράθεση από dtsilog: “Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα, από το πρώτο post κατάλαβα ότι η vodafone sim δε δουλεύει ούτε στη θέση 2 ως 4g. Άρα οι sim που έχεις είναι και οι 2 μια χαρα (αν κατάλαβα καλά), ενώ η θέση 1 του τηλεφώνου δε δουλεύει σε 4g ότι sim και να βάλεις. Ανεξαρτήτως τώρα που έχεις την κάθε sim, αν βάλεις στις ρυθμισεις τη θέση 2 να πιάνει μόνο 2g, και τη θέση 1 LTE ( και έχεις μόνο εδώ ενεργα δεδομένα), μήπως τότε σου αναγνωρίζει 4g και στη θέση 1 (slot 1); ” Nαι τωρα τα καταλαβες καλα. Δο…

• Xiaomi MI Max configuration

Project_P - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Καλα με ιδια χαρακτηριστικα με το RN3 SD δεν το λες οτι δεν εχει δυναμη σε cpu/gpu. Ειναι γενικα στις υψηλες βαθμιδες των επιδοσεων, απλα δεν πλησιαζει την high end αγορα.

• @dtsilog Δεν καταλαβα τι εννοεις? Στην θεση της sim 2 (που τωρα εχω την vodafone) το 4G δουλευει κανονικα οποτε την επιλεγω για καρτα δεδομενων, ανεξαρτητα το τι επιλεγω στην sim ενα. Το ιδιο φυσικα ισχυει και αν αλλαξω θεση στις SIM (βαλω την Voda στην 1 και την Cosmote στην 2).

• Παράθεση από dtsilog: “Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επιλογή δικτύου, να δεις αν η sim με vodafone σου βγάζει λιστα με 4g δίκτυο; ” Ναι ηταν απο τα πρωτα που δοκιμασα. Τα ψαχνει , τα βρισκει κανονικα τα 4G δικτυα , τα επιλεγω .... και παλι Η+ το πολυ.....

• Παράθεση από dtsilog: “@Project_P να υποθέσω ότι μόνο το πρώτο slot υποστηρίζει 4g και ότι έχεις στείλει sms ενεργοποίησης στη vodafone; ” Ναι ναι αν διαβασεις απο την πρωτη σελιδα εχουν γινει ολα αυτα. Υποστηριζει και στις 2 sim και ακριβως οι ιδιες SIM στην 2η θεση πιανουν κανονικα 4G.

• @Bodai Ευχαριστω προκαταβολικα! Εδω εχει την 7.1.7.0 MIUI 7 Global Stable ROM V7.1.7.0.LHOMICL for Redmi Note 3 (SD): Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και εδω πρεπει να ειναι η AOSP [AOSP 5.1.1][Snapdragon] Prerooted, cleaned … | Xiaomi Redmi Note 3 Εχω κανει backup με TWRP με Nandroid, οποτε δεν νομιζω να εχω θεμα οσο εχω TWRP

• Λοιπον μετα απο διαβασμα εδω ισως το προβλημα που αντιμετωπιζω να βρισκεται στην Baseband Version μιας και συμφωνα με αυτα που λεει εδω 4G not working in all firmwares after 7.1.7 Global - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum περνοντας manual το baseband απο την 7.1.7.0 stable global ελυσε το προβλημα. Μπορει καποιος απο τους developers της ελληνικης ROM να απομονωση την συγκεκριμενη baseband και να με βοηθησει να την κανω flash manual μεσω fastboot (ή TWRP αν γινεται) μπας και λυθει τελικα το προβ…

• Οπως ειπαν οι απο πανω. Πρεπει να σεταριστουν στα αγγλικα. Δοκιμασε να βαλεις αλλο τροπο κλειδωματος (pattern ή κωδικο ή pin) και θα σε ρωτησει αν θελεις να σβησεις ολα τα αποθηκευμενα δαχτυλικα αποτυπωματα. Σβηστα ολα, γυρισε την γλωσσα στα αγγλικα και βαλτα ολα απο την αρχη. Οταν τελειωσεις ξαναγυρισε την γλωσσα στα ελληνικα και θα εισαι κομπλε. Αν δεις οτι κολλαει στο να δεχτει τα δαχτυλικα , κανε ενα reboot και ασε λιγο το κινητο να ''ηρεμησει''.

• @alextopogr Εδω εισαι... Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• @pavlidisc Καλα τα λες. Λενε οτι πρεπει να περασεις πρωτα την Global Stable με MiFlash και μετα να περασεις την Global Dev μεσω του Updater του κινητου.

• Ρολλαρεις με τρελα τις τελευταιες μερες με τους οδηγους!! Εξαιρετικος οπως παντα!

• @lallasgr Μιας και πλεον φιγουραρει και στο FB στην σελιδα του forum ο οδηγος σου παρατηρησα οτι κατι δεν παει καλα στην εικονα του .... ογηδου SZ6JhKg.jpg παρ'ολα αυτα οπως ειναι και η viral φραση των ημερων '' ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ'' heart.png

• Παράθεση από livadaki: “Corrupted δεν μπορεί να είναι και οι 3, stable global, ελληνική και dev. FAT32 είναι όλα. ” Χαχαχα σε καταλαβαινω και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα εκανα χτες βραδυ και ειχα κατεβασει και βαλει και τις 3 για να υπαρχουν, αλλα καταλαβαινεις πως επρεπε να το πω και αυτο Τα καταφερες τελικα?

• Xiaomi MI Max configuration

Project_P - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Σε Soc / Camera's παντως δειχνει ιδιο με το Redmi Note 3 Pro (SD) με τα 2GB Ram / 16 GB Rom Λογικα θα εχει και πιο ''μεγαλη'' εκδοση με 3GB / 32GB .