Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 577.

• Α οκ τοσο απλα! Οποτε μπαινω TWRP και ξανακανω reboot σε Recovery και μετα ξεκιναω την διαδικασια με WIPE ? (ή να κανω πρωτα ολα τα Wipe και μετα να κανω reboot σε recovery και install? )

• Παράθεση από makis1024: “Ωραία τότε δοκίμασε boot to recovery, και reboot to recovery μέσα από twrp και μετά την διαδικασία κανονικά. Καλού κακού ξανακατέβασε την ρομ άλλη μια φορά μπας και είναι corrupt. ” Τις κατεβασα ηδη και τις 2 παλι ! οταν λες boot το recovery και reboot to recovery μέσα από twrp τι εννοεις γιατι το εχασα λιγακι.... ?

• Παράθεση από tsine: “Το meizu m2 note πόσο κάνει? Έχεις δει? Wholesale MEIZU M2 NOTE 4G LTE Android 5.0 Smartphone MTK6753 1.3GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen free shipping ” Τωρα κανει τοσο, μετα απο 1 χρονο σχεδον κυκλοφοριας αν δεν κανω λαθος. Δεν ειχα τσεκαρει καθολου την τιμη του προσφατα, οταν το ειχα πρωτοδει παντως ηταν τσουχτερη.

• και οι 2 Rom ειναι κατεβασμενες απο εδω . xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ Η μια που χρησιμοποιησα μαλιστα (η stable) ειναι και αυτη που φοραω τωρα, οποτε δεν νομιζω να εχει καποιο θεμα...

• Μαλλον η Meizu πληρωσε κατι παραπανω (που συνηθως φαινεται και στις τιμες των συσκευων της). Στην open καμερα παντως μπορεις πχ να παιξεις με focus (που δεν μπορεις με την Μι Camera) , εστω και με προκατ ρυθμισεις.

• Παράθεση από tsine: “Εγώ το άνοιξα το θέμα ” Χαχαχαχα σωστο κι αυτο! Ντροπη μου . Οποτε προς τι η ερωτηση αφου το παρακολουθεις? Παράθεση από hoyas: “Άσχετα με το έτος κυκλοφορίας το δικο μας είναι ανώτερο του G3? Πέρα από την μπαταρία ” Στα ''χαρτια'' το RN3 Pro ειναι στα παντα ανωτερο απο το LG εκτος απο οθονη/αναλυση. Η οποια στην τελικη δεν εχει καποια ουσιωδη διαφορα στο ματι , απο την αλλη εχει το μειονεκτημα οτι λογο μεγαλυτερης αναλυσης εχει και μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια.... κρ…

• Παράθεση από tsine: “Επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα θα θέσω ένα θέμα και αν θέλετε απαντάτε ... Πως γίνεται το meizu m2 note και m3 note να έχουν φουλ manual Settings camera ” Περι καμερας καλυτερα να συζηταμε στο αντιστοιχο θεμα. Οσο για την απορια σου ριξε μια ματια στην απαντηση που εδωσε σε εμενα ο @Bodai εδω στο post 53 το οποιο πιστευω ειναι μια καλη εξηγηση. Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

• @makis1024 Ναι ναι δεν τιθεται θεμα. Το εχω αναλυσει αλλου σε αντιστοιχο θεμα για αυτο δεν λεω πολλα εδω. Η 2 Sim για να καταλαβεις παιζει κανονικα με 4G. Σε αλλους κατοχους παιζουν και οι 2 slot σε αλλους μια μονο... το κινητο ειναι πρακτικα full συμβατο και στις 2 SIM με 4G/LTE Οταν δοκιμασα να περασω την dev το πηγα παλι απο την αρχη εκανα wipe τα παντα οπως στις οδηγιες (εκτος απο OTG φυσικα και SD μιας και δεν χρησιμοποιω) και δοκιμασα... αλλα εβγαλε το ιδιο error. Κατι ασχετο που το θυμαμα…

• Παράθεση από lallasgr: “Edit: Εσύ μάλλον μιλάς για την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος. Ε μπορεί απλά ο @Project_P να προσθέσει στην αρχή αυτή την σημείωση για να το βλέπουν ξεκάθαρα όλοι που πάνε να ακολουθήσουν τον αγγλικό οδηγό! ” Δεν το θεωρησα αναγκαιο αφου το αναγραφει ο ιδιος ο οδηγος φλασαρισματος και λογικα οποιος θελει να την βαλει θα τον διαβασει πρωτα... Παντως οπως και να εχει το προσθεσα σαν σημειωση στην πρωτη σελιδα.

• @makis1024 Ναι ναι, ειχα unofficial ROM απο κινεζομαγαζο, περασα μετα Global Stable με MiFlash, και μετα εβαλα Chinese Dev και ξεκλειδωσα κανονικα, και περασα και 7.2.1.0 ελληνικη stable (και μετα update σε 7.2.2.0) και εχω δω και κανα 2 εβδομαδες. Απλα ηθελα να κανω μια ''παντακαθαρη'' εγκατασταση γιατι απο τοτε που πηρα το κινητο και με ολες τις ROM ειχα καποιο θεμα με το 4G στην μια SIM και τεσταρω μηπως φταιει καποιο 'καταλοιπο' της unofficial (ή καποιας official). Φανταζομαι δεν φταιει ουτε…

• Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Αντιστοιχη τεχνολογια, δεν εννοουσα με το redmi note 3 αλλα αντιστοιχη με την ηλικια του... δηλαδη τεχνολογια 2 χρονια πισω. Το θεμα της καμερας ειναι σχετικο. Σαν χαρακτηριστικα η καμερα στο συγκεκριμενο κιντηο ειναι καλη, στο software χανει, οπου οπως ειπαμε και στο αντιστοιχο topic που εχουμε ανοιξει πιο πολυ εχει να κανει με 'οικονομικους' λογους αγορας drivers παρα με το τι μπορει να κανει η καμερα.

• Μολις δοκιμασα με Redmi Note 3 (SD) να φλασαρω την τελευταια Stable μου εβγαλε error 7 . Δοκιμασα και την Dev και τσιφος.... Ευτυχως ειχα κανει Nandroid backup πιο πριν και επανεφερα το κινητο...

• Παράθεση από hoyas: “Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι και αν θεωρείτε ότι είναι άσχετο ας μην απαντήσετε η διαγράψτε και το post. Κάναμε καλά που πήραμε αυτη την συσκευή και οχι το LG G3 ή καποια αντίστοιχη; Ας σημειωθεί οτι εγώ το πηρα 250€. Και αν ναι γιατι; ” Τι σε εχει προβληματισει και το ρωτας αυτο? Υπ[αρχουν διαφορες συσκευες για να καλυπτουν καθε βαλαντιο και καθε χρηστη. Εγινε κατι και εχεις ξενερωσει με την συγκεκριμενη συσκευη και το λες? Εγω προσωπικα παντα κανω ερευνα αγορας και περνω αντ…

• @Spy767 Εχεις και εσυ την multilanguage. Για να βαλεις καποια official δεν χρειαζεται να εχεις ξεκλειδωτο bootloader, απλα θα ειναι στα αγγλικα τα μενου οποια και αν επιλεξεις (Global ή Chinese) , με ελληνικο πληκτρολογιο. Το ξεκλειδωμα το χρειαζεσαι για να περασεις την ελληνικη ROM αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει ΕΤΣΙ κι αλλιως να βαλεις official Dev ROM , οποτε αν δεν εχεις καποιο θεμα με τα αγγλικα καλυτερα κανε το απο τωρα ωστε να εισαι και ετοιμος για το ξεκλειδωμα οταν παρεις την αδεια. …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Μια χαρα δειχνει να την εβαλες. Απλα εχεις την Stable και για να ξεκλειδωσεις οταν παρεις την εγκριση θα πρεπει να εχεις Developer.

• Εμενα παντως στην Global μου εκανε τα πρωτα κολπα. Το number fixer μου φαινεται ειχα χρησιμοποιησει (και μετα το εσβησα καπακια για αυτο δεν θυμαμαι καλα )

• Δοκιμασε να τους κανεις ολους με app απο το google play (παιρνει ελαχιστο χρονο). Σου ερχοντουσαν απο ιδια νουμερα και δεν ειχες προβλημα? γιατι και εμενα δεν μου το εκανε με ολα τα νουμερα (και τα ειχα ολα απο την προηγουμενη συσκευη χωρις 0030 )

• @DrSaG Απο οτι φαινεται με την Mi βγαζει 16:9 ενω με την Open το εχεις στο 4:3 . Aπλα θεμα ρυθμισεις ειναι Τα χρωματα στην φωτο με τον καταρρακτη απο Open παντως (ο οποιος παρεμπιπτοντως που ειναι? ) μου φαινονται πιο ρεαλιστικα, αλλα δειχνει να εχει πιο πολυ 'θορυβο' (ισως λογο αλλης εστιασης)

• Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Θα μπορούσες αν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει κάποιο GSM Modem/module να δοκιμαζες την Sim εκεί και να έτρεχες κάποια τεστ. Για κοίταξε και αυτό το σενάριο ” Δυστυχως δεν εχω καποιον που να εχει προσβασει σε module. Καποιον που ηξερα που δουλευε σε μεγαλη γνωστη αλυσιδα παραιτηθηκε χαχαχαχα. Θα κανω και δοκιμες παντως στις SIM σε αλλο κινητο αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι φταιει αυτο, ακριβως επειδη εχω 2 διαφορετικες και δοκιμαζω και επειδη παιζουν και στην 2…