Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 577.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• @pavlidisc Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Εγω εχω βγαλει πολυ αξιοπρεπεις φωτο (δεν το συγκρινω με κινητα των 700+ ευρω) , αλλα στην τελικη μην περιμενεις και παπαδες χωρις καθολου προσπαθεια.. θελει και λιγη τεχνη η φωτογραφια Σε συνθηκες που δεν εχει χαμηλο φωτισμο δεν ειδα ιδαιτερο θορυβο στις φωτο. Τωρα περι βιντεο εχω τραβηξει ελαχιστα. Σιγουρα η απουσια OIS φαινεται, αλλα αυτο το βρισκεις οπως ειπαμε απο κινητα που ξεκιναν απο 400+++ ευρω , οποτε πρεπει να εξομαλυνουμε την δια…

• @hoyas οι αριθμοί στον κατάλογο είναι όλοι με +30 ; Επίσης για email από ότι έχω καταλάβει πρεπει να είναι ενεργοποιημενος ο συγχρονισμός. Στο κέντρο ασφαλείας φαντάζομαι έχεις δώσει τα κατάλληλα OK στις εφαρμογές που χρησιμοποιείς.

• @komatoza το θέμα είναι ότι είχα και παλιότερα global stable και dev και μου έκανε τα ίδια. Φαντάζομαι αν τα κάνω όλα wipe απο twrp και περάσω την ελληνική καπάκια τα ίδια αποτελεσματα θα έχει (χωρίς να περνάω διάφορες ROM)

• Παράθεση από komatoza: “Εγώ φίλε μου όταν είχα βάλει την πρώτη φορά την πρώτη ελληνική ρομ είχα θέμα με 4g δεν έπιανε καθόλου και το είχα αναφέρει. Μετά για διάφορους λόγους πέρασα την official dev και stable με miflash σβηνοντας τα πάντα και από τότε και τώρα πάλι με ελληνική έχω 4g. Για τις ταχύτητες δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει έτσι και αλλιώς δεν κατεβάζουμε και τίποτα με data ” Δεν σου επιανε στην Sim 1 ? Ειχες δοκιμασει στην 2 (για να δω αν ειχαμε το ιδιο θεμα) ? Oταν λες την περασες με MiFl…

• Παράθεση από Spy767: “Παιδια εκτος απο το ξεκλειδωμα του bootlaoder (περιμενω εγκριση στην αδεια ξεκλειδωματος) εχω μεγαλο προβλημα στην μπαταρια. Το ειχα 100% το πρωι και στις 15.00 εκλεισε απο μπαταρια χωρις τρελη χρηση. Φταει η μπαταρια η φταει η συγκεκριμενη ρομ. Τελος επειδη δεν ειναι root δεν μπορω να κλεισω τα autoruns με αποτελεσμα να τρεχουν απο πισω οι εφαρμογες, μηπως φταιει αυτο; Αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μου απαντησει. Ευχαριστω ” Δωσε παραπανω πληροφοριες. Τι ROM φορας, …

• Παράθεση από Bodai: “@Project_P αν θυμάμαι καλά δεν μπορεις να έχεις 4G/4G λειτουργία αλλα μόνο 4G/2G (ασχετα από από ποια sim έχεις ορίσει σαν 4G). Μπορει και τα δύο slot να υποστηρίζουν 4G αλλα όχι συγχρόνως. Μπορεις να παρακολουθήσεις και αυτό το Bug Report => Can't use 4G in SIM 1 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Οπότε η χαμηλή ταχύτητα στο speedtest μπορει να οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα από τα 8Mbps του @hoyas ” Οχι ακριβως. Στο slot 1 δεν δουλευει πο…

• Παράθεση από Bodai: “@Project_P με μονο μια κάρτα μέσα τι συμπεριφορά δείχνει το RMN3??? ” Τα ιδια ακριβως. Δηλαδη οποια και απο τις 2 SIM που εχω (Cosmote / Vodafone) να δοκιμασω μονο στην slot 1 πιανει μεχρι H+ Οταν τις βαζω μονο στην slot 2 πιανουν και οι δυο καρτες 4G αλλα στα speed test εχουν χαμηλη αποδοση σε σχεση με οτι ανα φερουν αλλα παιδια (εμενα πιανει δηλαδη max 26 download οταν αλλοι εχουν απο 60 / 80 μεχρι και 150...)

• @lallasgr το ξερω οτι ειναι κουλο και εμενα ετσι μου φαινεται, αλλα εχω αρχισει να ψαχνω φαντασματα... γιατι δυστυχως μετα το μονο που μενει ειναι η περιπτωση προβληματικου hardware και πραγματικα δεν θελω να μπω σε διαδικασια να μιλησω με τα κινεζομαγαζα για επιστροφη συσκευης και αντικατασταση γιατι ως τοτε θα εχει βγει το Redmi Note 5!!! Απο την αλλη το να μην εχω καθολου 4g στην SIM1 και να υπολειτουργει στην SIM2 δεν ειναι και οτι καλυτερο για ολοκαινουργια συσκευη. Τον τροπο που λες ειχα σ…

• Με το θεμα του 4g υπαρχει περιπτωση να εχει κανει την δουλεια το φλασαρισμα με EDL που εκανα αρχικα για να βγαλω την un-official, απο οτι διαβαζω και στο αγγλικο forum (οχι οτι ειναι βεβαιο, μιας και κανενας δεν εχει βγαλει ακομα ακρη). Ξερει κανεις ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος ωστε να επαναφερω το κινητο στην πιο καθαρη και αρχικη του μορφη, γιατι μπορει να ειναι καποιο βαθυ προβλημα που προφανως δεν λυνεται με ενα απλο Wipe Data / Dalvik ....

• Παράθεση από cooper81: “@lalasgr ευχαριστω πολυ το βραδι θα το κανω και απο αυριο εντυπωσεις 2 τελευταιες εωτησεις 1)print screen? ποιος ειναι ο συνδιασμος 2) stable h dev? ” 1) Vol Down & Home button (η εναλλακτικα αμα κατεβασεις τις ειδοποιησεις στο γρηγορο μενου εχει το εικονιδιο με το ψαλιδι που κανει την ιδια δουλεια) 2) Αυτο θα το επιλεξεις εσυ... η καθε μια εχει τα υπερ και τα κατα της... @pavlidisc Πρωτα περνας καποια Stable και μετα Develepor (για να ξεκλειδωσεις)

• Παράθεση από geokim: “Δεν τα διάβασα όλα αλλά εσύ που παλεύεις να πιάσεις 4g δες αν είναι παλιά η sim σου. Εγώ αναγκάστηκα να βγάλω καινούργια για να πιάσω ” Ειναι ολοκαινουργιες και οι 2 sim και με διαφορετικο παροχο. και στην θεση 2 πιανουν και οι δυο 4G . οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα καρτας.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Ανεβασα και εδω μερικα print screen μηπως μπορει να βοηθησει καποιος mod ή καποιος με σχετικες γνωσεις... Στο 1 ειναι η Sim1 με ενεργοποιημενα δεδομενα στο 2 ειναι η Sim2 με ενεργοποιημενα δεδομενα στο 3 ειναι η Sim1 με απενεργοποιημενα δεδομενα (καθαρα για συγκριση) Οπως φαινεται καθαρα στην πρωτη παρ'ολο που απο κατω φαινεται οτι ειναι επιλεγμενο για TS-SCDMA, GSM/WCDMA και LTE ο τυπος δικτυου ειναι UMTS (3G δηλαδη....)

• @Bodai Ωραια και επιμορφωτικα αυτα που εγραψες. Φανταζομουν οτι εφοσον αγοραζεις το hardware θα ειχες και πακετο το αντιστοιχο software για να το αξιοποιησεις στο 100% αλλα οπως μας λες δεν ισχυει παντα αυτο. Οποτε αντιστοιχα χωρις αυτα δεν μπορουν να προσαρμοσουν και στα αντιστοιχα προγραμματα και apps το hardwre και ουσιαστικα το χαντακωνουν... αυτο εξηγει βεβαια πως πολλα κινητα με ιδιους φακους / καμερες και επεξεργαστες καταληγουν να εχουν μεγαλη αποκλιση στην ποιοτητα της φωτογραφιας που β…

• Παιζει καπως να τσεκαρω αν οι κεραιες και οι slot δουλευουν σωστα? Η καπως να γινονται reset ή recalibrate? @Ioannis Argyropoulos Τι παροχο χρησιμοποιεις και απο πιο καταστημα αγορασες την συσκευη?

• Παράθεση από jazzu4ia: “...που το ξέρεις ;...ήδη έχει παλιώσει η mm, κι ακόμα δεν μας την έχουν δώσει... ...κανονικά έπρεπε η xiaomi, να την κυκλοφορήσει με mm την συσκευή μας, εφόσον κάμποσες φτηνοκινεζιές όπως η umi έχουν ήδη κυκλοφορήσει μ' αυτή... ...anyway, περιμένω ότι η CM 13, θα είναι καλύτερη από miui... ” Ενταξει εφοσον δεν εχει κυκλοφορησει official η N εκδοση δεν μπορεις να πεις οτι παλιωσε και η MΜ ποσο μαλλον οταν ακομα αρκετα ακριβα κινητα απο γνωστες εταιριες που βγηκαν το 15 δεν…

• Παράθεση από DrSaG: “Μίλησα μόλις με Cosmote (για το θέμα που έχω με τα Sms) και τους ρώτησα επίσης για αυτό, ότι στις κλήσεις γυρνάει σε 3G. Μου είπε ότι το 4G είναι μόνο για το ίντερνετ και στις κλήσεις γυρνάει σε 3G αυτόματα αλλά μόνο στις κλήσεις. Από κει και πέρα οι ταχύτητες που πιάνεις εσύ είναι υπερβολικά χαμηλές για 4G. Δοκίμασες καμία άλλη Sim 4G πέρα των δικών σου; ” Οχι δεν εχω δοκιμασει αλλες καρτες SIM αλλα μου φαινεται παραξενο μιας και ειναι και οι 2 καινουργιες και απο διαφορετι…

• @pavlidisc Καλα τα λες. Μην μπερδευεσαι με την αριθμηση , αυτη εχει να κανει πιο πολυ με ημερομηνιες και το πως πανε. Ουσιαστικα η Dev ειναι πιο εξελιγμενη απο την Stable , με πιο πολλα ''καλουδια'' και οτι τελευταιο κυκλοφορει σε βελτιωσεις και προσθηκες, απλα επειδη ειναι παντα σε φαση δοκιμων μπορει να εχει και περισσοτερα bugs. @DrSaG Σε εμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Εχω σημα 4G μονο στην Slot 2 (εκει που παιρνει nano ή SD Card) και δεν πιανω με τιποτα 4G στην Slot 1 (εκει που παιρνει…

• @fanatic Η αληθεια ειναι οτι με dev rom δεν εχω δουλεψει καθολου το κινητο για να δοκιμασω... Εβαλα μονο την chinese για 10 λεπτα για να ξεκλειδωσω και μετα γυρισα σε stable Ελληνικη. Ισως να ειναι θεμα των stable, αλλα απο την αλλη και αλλοι την χρησιμοποιουν χωρις θεμα... Επισης τωρα που εκανα δοκιμες με τις sim εβγαλα την θηκη (ipaky) και εκανα παλι ενα τεστ και ηταν 4-5 mbps ταχυτερο το κινητο... οποτε δεν ξερω το κατα ποσο ισχυει αυτο που λενε οτι δεν επηρεαζει το σημα... @pavlidisc Η μια ε…