Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 577.

• Παράθεση από DrSaG: “Υπάρχει χρήστης που έχει 4G και στις 2 Sim? Πες το όνομα του, θα τον βρούμε real life να του κλέψουμε την συσκευή!! Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Χαχαχαχ οχι 4G και στις 2 SIM δεν εχω βρει μεχρι στιγμης.. μου κανει εντυπωση ομως ακομα και για αυτους που εχουν 4G στην SIM1 γιατι εγω ακομα δεν τα εχω καταφερει... @sprkrt Σωστο αυτο που λες για σωστο μετρο συγκρισεις... Τα 113 / 33 ειναι επιστημονικη φαντασια για εμενα.. θα τσεκαρω και σε αλλες περιοχες να δω μ…

• Εκει την εχω ετσι κι αλλιως γιατι χρησιμοποιω 2 sim . Στην θεση 2 πιανω κανονικα 4G απλα προφανως οχι με ιδιαιτερα ικανοποιητικες ταχυτητες... Απο την αλλη η θεση 1 δεν πιανει ποτε σε αντιθεση με αλλους χρηστες το οποιο ειναι θεμα αν καποια στιγμη θελω να το γυρισω σε 1 sim + sd card.

• Ξαναδοκιμασα με single Sim μονο στην θεση 1 και παλι τα ιδια .... H+ ταχυτητα. Εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως ειναι τελικα θεμα συσκευης.

• Αυτο ειναι και δικια μου απορια... Το software υπαρχει (η τουλαχιστον η βαση για να το εξελιξουν σχετικα ευκολα) και το hardware ειναι σιγουρα ειναι εκει και με πολλες δυνατοτητες... γιατι να το περιοριζουν ετσι ??

• Χτες που μιλουσα με @DrSaG μου ελεγε οτι πιανει 80αρια εδω! Δουλευεις με 1 Sim ετσι? και παιζει κανονικα το 4g? μηπως ειναι τελικα θεμα συσκευης και οχι ROM ? Παντως και στο αγγλικο forum εχω δει αρκετους αλλους να εχουν το ιδιο θεμα...

• Ακομα εχω θεμα και δεν εχω 4G στην sim 1 . Επισης μαλλον το 4G ειναι γενικα λιγο χαμηλο στο κινητο μου. Εχω πιασει μαξ 24mbps ταχυτητα στο speedtest net με data. Εχω δοκιμασει σε διαφορες περιοχες της αττικης με Cosmote και Vodafone (τις περισσοτερες με Voda). Εχει κανενας αλλος το ιδιο θεμα? Γενικα σε τι ταχυτητες παιζεται?

• Οποτε λιγο υπομονη θελει και καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα εχουμε και marshmellow για τις συσκευες μας Δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος για πειραματα εφοσον θα βγει και απο official καναλι.

• Παράθεση από alextopogr: “γιατι αφου συμπληρωσω τα στοιχεια και το reason (και μαλιστα στα κινεζικα όπως έχω διαβασει..) δεν μπορω να κανω τικ στο τετραγωνακι [I confirm that I have read and accepted the unlocking Disclaimer] και οταν παταω το "apply now" τα σβυνει ολα... πως να αιτηθω λοιπον ξεκλειδωμα..και πως θα ξερω ότι έχει συμβει? Ευχαριστω πολυ! ” Δοκιμασε αλλη στιγμη και με αλλο browser .... εχουν και θεμα απο την πολυ κινηση οι server της xiaomi.. .εγω δοκιμαζα κανα 2 μερες μεχρι να μπο…

• @mixaliscy Και στο note τα βγάζει απλά έχει σκάλες (100/200/400/600/1200/3600) .. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις ακριβώς 154 πχ. Βεβαια απο οτι βλεπω εχεις εξτρα επιλογες που εμεις δεν εχουμε.... (Εστιαση / Χρονος Εκθεσης)

• Παράθεση από Sarakatsanos: “Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Απο Ελλαδα και Ευρωπη γενικα δεν καταφερα να βρω κατι. Θελω να παραγγειλω απο Aliexpress, αλλα δεν υπαρχει η δυνατοτητα paypal. Εχετε κανει αγορες απο εκει? Ειναι ασφαλες να δωσω τα στοιχεια της καρτας μου? ” Με αυτη την καρτα δεν θα εχεις θεμα ουτε με paypal ουτε με το να την δινεις κατευθειαν Revolut και Ξεχάστε τo Capital Control

• Παιζει αυτο που εχουν στο link που εδωσε ο @lallasgr να ειναι του Pro και οχι του απλου. Διαφορετικα ειναι ιδια (αν και δυσκολο γιατι νομιζω εχει να κανει και με το SoC) Παντως στην Ινδια που κυκλοφορει μονο το Pro και το γραφει και στην official συσκευασια λεει το ιδιο youtube.com/watch?v=saWZ14qQcyM Δες απο το 2.28 του παραπανω βιντεο

• @alextopogr Αυτο ηταν απο τα λιγα πραγματα που χαλουσαν και εμενα και στις official global / chinese αλλα δυστυχως αλλαζει μονο αν βαλεις την ελληνικη. Γενικα η πειραγμενη απο το μαγαζι εχει διαφορα θεματα που ισως συναντησεις στην πορεια... + οποιαδηποτε βελτιωση εχει η συσκευη με τις νεες ROM απλα δεν θα την εχεις, οποτε για εμενα καλο θα ηταν να κανεις αιτηση για unlock και οταν ερθει να προχωρησεις και να βαλεις ελληνικη. Παράθεση από kwwstas80: “Να ρωτησω κατι;;πολλοι αναφεροντε πως τα xiao…

• Μηκος εστιασης δεν εχω βρει πως αλλαζει αλλα εχω την εντυπωση οτι γινεται στην open camera με την ρυθμισh focus (εχει προεπιλεγμενα προφιλ βεβαια δεν ειναι εντελως manual αλλα κανει δουλεια). Στην 2η ηταν στο αυτοματο το ISO για αυτο και ειναι 154

• Ελληνικη Stable 7.2.1.0 1) Mi Camera Size: 3456x4608 Νο HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/310 ISO : 100 2) Mi Camera Size: 3456x4608 HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/100 ISO : 154

• Εχω ακριβως το ιδιο και μου ηρθε πριν 2 εβδομαδες αλλα για εμενα δεν ηταν τιποτα καινουργιο μιας και στα παλια μου κινητα ημουν fan και των tempered glass αλλα και των σκληρων θηκων της Nillkin. Ειναι πραγματι ΑΨΟΓΗ ποιοτητα και τρελη αισθηση σε συγκριση με αλλα TG στην χρηση! Επισης ειναι πλεον τρομερα λεπτα. Αυτο που λες σαν μειον @lallasgr περι απουσιας τρυπας της καμερας εγω το βρισκω θετικο, γιατι τον προηγουμενο που ειχα βαλει προσωρινα μεχρι να ερθει ειχε τρυπα και μαζευε πανευκολα σκονη …

• @alextopogr Καλως τα δεχτηκες. Τιποτα το ανυσηχητικο στην περιπτωσ ησου απλα εχεις unofficial rom. Διαβασε εδω και θα καταλαβεις γιατι εχεις αυτα τα θεματα. RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) Διαβασε επισης τα post μου σε αυτη την σελιδα ( #1531 και #1533 ) περι ονομασιας και αλλους οδηγους Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

• Παράθεση από kozanostras: “ - το μήνυμα που ερχετε είναι στα αγγλικά τι λέει?υπαρχει περίπτωση να έχω πάρει άδεια ξεκλειδώματος και να μην έχει έρθει μήνυμα? ” αν εχεις wind πιθανοτατα να μην σου ερθει ποτε... βεβαια μπορεις να τσεκαρεις οπως οταν εκανες την αιτηση και να δεις αν εχει permission. Aπο εκει και περα μαλλον θελει υπομονη γιατι και εμενα εκανε 14-15 μερες για να παρω το οκ. Αν δεις οτι δεν ερχεται κανε ενα post στο αγγλικο φορουμ στα παραπονα και θα το προχωρησουν απο εκει. Κοιτα εδ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από lukaic: “Γιατί όταν παίρνουμε ένα καινούριο κινητό "χάνουμε" δύο μέρες της ζωής μας με ρώτησε ένας φίλος τις προάλες και εγώ του έλεγα οτι υπερβάλλει ...Πάλι με βλέπω να το ξημερώνω.... ” Εμενα προσωπικα ολο αυτο κομματι του ''στησιματος'' ιδιαιτερα σε νεο κινητο μου αρεσει Οπως και γενικοτερα το χαρχαλεμα και το σκαλισμα. Bεβαια γουστα ειναι αυτα και ειναι λογικο καποιος να θελει να παρει το κινητο του και να μην χαλασει ουτε δευτερολεπτο...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835