Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 577.
-
Παράθεση από lukaic: “Από ότι κατάλαβα η rοm που φοράω είναι unofficial γι'αυτό και έχει ελληνικά μέσα ενώ το αγόρασα από κινέζικο μαγαζί στο διαδίκτυο. Σίγουρα η official θα είναι πιο σταθερή , αλλά θα έχει ελληνικά ή play store ;; Επίσης η Ελληνική είναι official ή όχι ;; και τι προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο από την official ;; Με λίγα λόγια τώρα που ξόδεψα μια μέρα για να "στήσω" το κινητό γιατί να μπω στη διαδικασία (μιας και λειτουργεί υπέροχα) ;; Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το forum…
-
Παράθεση από lukaic: “Και επιτέλους έφτασε το Xiaomi Redmi Note 3 Pro3Gb/32Gb !! Πρώτο ΣΟΚ η συσκευασία γράφει Note3 και όχι Note3 Pro , όπως και στις ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο-> Redmi Note3. Ευτυχώς από κάτω γράφει και τη CPU Hexa-core Max1.8Ghz (Δεν έχω ξαναγοράσει τηλέφωνο της Xiaomi οπότε υποθέτω ότι απλά χρησιμοποιούν την ίδια συσκευασία με το "απλό"). ” Kαλως τα δεχτηκες! Περι συσκευασιας και ονοματος μην τρελενεσαι. Απλα για να ξερεις το ονομα "Pro" δεν ειναι official και δεν το ε…
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “Από ότι κατάλαβα το στέλνουν με multi! Δε μπορώ μετά εγώ να το περάσω την ελληνική? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι απο την ευρωπαικη αποθηκη μονο με multi. Πρεπει να το flash-αρετε σε καποια official (stable ή dev) και μετα οταν παρετε το οκ για το ξεκλειδωμα, να το ξεκλειδωσετε (πρεπει να φοραει dev) και μετα μπορεις να περασεις την ελληνικη. Περισσοτερα εδω... RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language…
-
@Angelo. Εχει αλλαξει κατι στο τροπο χρησης σου? Εγω εχω μια μικρη πτωση στην αποδοση αλλα παιζει να δουλευω παραπανω το κινητο. Πιο πριν μου εβγαζε 2 με 2μιση μερες τωρα 2 η και κατι λιγοτερο. Αυτο που πραγματικα καταπινει την μπαταρια ειναι τα παιχνιδια (ιδιαιτερα κανα 2 απαιτητικα). Αν δεν παιξω καθολου δεν χαμπαριαζει ουτε απο browsing, ουτε απο κλησεις ουτε απο μουσικη Εβαλα χτες και το battery Guru της Quallcomm και περιμενω να δω αν θα αλλαξει κατι μεσα στις επομενες μερες.
-
Παράθεση από poniponi: “το δικο μου φοραει v7.1.9.0.0 σταθερη 1 ειναι stable ηη dev?? 2 ειναι κλειδωμενει ?? 3 μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ μεσα στο τηλεφωνο και μετα να κανω update μεσα απο το miui7 ?? ” Αν εχει ηδη Ελληνικα σαν επιλογη γλωσσας, εχεις μια UNOFFICIAL rom που εβαλε το καταστημα απο το οποιο το αγορασες. 1) Η ''σταθερη'' ειναι η Stable. Η αλλη ειναι η Developer . 2) Αν εχεις παρει καινουργιο το κινητο ειναι 99,9% κλειδωμενη. 3) Μπορεις να βαλεις Ελληνικη εφοσον ακολουθησεις την …
-
@'hoyas ναι το είπα σε περίπτωση που δεν έχει έρθει η έγκριση και θες την τελευταία έκδοση.
-
@hoyas Εχει στον οδηγο μεσα λινκ για Global Developer (6.3.18) σε tgz μορφη για να περαστει με το τροπο που αναγραφει. [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Μετα φανταζομαι θα γινεται update με OTA στην τελευταια εκδοση (6.3.31) η το κατεβαζουμε και το περναμε με το updater απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από poniponi: “Καλησπερα !! εχω ενα θεματακι με το wifi ,υπαρχει τροποσ να βλεπω τα διαθεσιμα δικτια wifi απο την μπαρα ειδοποιησεων με ενα πατημα ??? καπου ειδα ενα βιντεο πως υπαρχει καποιο scan wifi . ” Περα απο θεματα συνδεσης κτλ που λυνονται αν βαλεις αλλη official, οταν κατεβαζεις το μενου των ειδοποιησεων αν κρατησεις πατημενο το εικονιδιο του wifi σε πεταει καπακια στο μενου που σκαναρεις για δικτυα.
-
Δυστυχως δεν πρεπει να ειναι αυτο το θεμα (ισως να ηταν αρχικα). Και εννοειται οτι δοκιμασα ηδη να το καθαρισω με στεγνο πανακι και ειχα πλυνει και στεγνωσει 500 φορες τα δαχτυλα μου πριν το κανει. Το αφησα χωρις καθολου κλειδωμα για 2-3 ωρες και ξαναδοκιμασα και τους 2 δεικτες που εχω περασει τους πιανει παλι κανονικοτατα! Μετα απο αλλες 2-3 ωρες το γυρισα παλι στα αγγλικα δοκιμασα και ολα καλα....
-
Καλησπερα Εχω την ελληνικη stable 7.2.2.0 και απο το πουθενα αρχισε να μην μου ανταποκρινεται το fingerprint sensor. Ειτε το ξεκλειδωσω με κωδικο και το ξανακλεισω, η απλα αν κλεισω την οθονη τιποτα... Εκανα και restart ξαναπερασα και το Νο1 δαχτυλο αλλα τιποτα. Το θεμα ειναι οτι το περασα το κυριο δαχτυλο στα ελληνικα και τωρα δεν μπορει καν να το σβησει... Δοκιμασα να γυρισω την γλωσσα στα αγγλικα αλλα και παλι τσιφος... οταν το επιλεγω κανει οτι μπαινει και με πεταει παλι στην προηγουμενη οθο…
-
Ναι πραγματι με handsfree οταν τελειωσει η κληση δεν ανοιγει. Θα επρεπε να ανοιγει ομως? Εμενα παντως για καποιο λογο πριν λιγη ωρα μουλαρωσε στα καλα καθουμε ο fingerprint sensor και δεν το ανοιγει με τιποτα. Ειτε το ξεκλειδωσω με κωδικο και το ξανακλεισω, η απλα αν κλεισω την οθονη τιποτα... Εκανα και restart ξαναπερασα και το Νο1 δαχτυλο αλλα τιποτα. 1 στις 10 και αμα....
-
Παράθεση από lallasgr: “@pillopoulos + @RadicalGR μόλις έλαβα κλήση. Απαντάω βάζω τηλέφωνο αυτί και μαυρίζει οθόνη άμεσα. Τελειώνω απομακρύνω και ανοίγει αμέσως η οθόνη και τερματίζω την κλήση! Οπότε από μεριάς μου όλα δουλεύουν ρολόι!! ” Εκανα και εγω τεστ, και δουλευει μια χαρα. Το απομακρυνα 2-3 φορες πριν κλεισω και ανοιγοκλεινε μια χαρα η οθονη. Οταν εκλεισε αυτος που με καλεσε, με το που το απομακρυνω αναβει παλι η οθονη.