Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 577.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΕχοντας παρει αρκετα TG για κινητα δικα μου και φιλων το ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' ισχυει (και εδω). Για να μην παρεξηγηθω, το καθε πραγμα ειτε ειναι ενα gadget-ακι / μπρελοκ της πλακας, ειτε κατι πολυ ακριβο εχει παντα μια Value For Money τιμη. Στο θεμα των tempered glass τωρα εχω παρει και με 1 ευρω εχω παρει και με 9 ευρω (που πιστευω οτι ειναι κοντα στην μαξιμουμ τιμη που πρεπει να διαθετει καποιος για τετοιο προιον... αντε 1-2 ευρω παραπανω). Η διαφορα του 1 ευρω με 3-4 ευρω ηταν αμελητεα …
-
Αν μεσα στις πολλες γλωσσες εχει και ελληνικα εχεις καποια πειραγμενη unofficial ROM για αυτο στα κανει αυτα. Επισης ο κωδικος της ROM δεν συμβαδιζει με καποια official , οποτε λογικο ειναι να μην μπορεις να περασεις update ετσι απλα (μεσω του updater του κινητου δηλαδη). Πρεπει πρωτα να βαλεις καποια official chinese ή Global και μετα θα παιρνεις και OTA update. Επισης δεν νομιζω να εχεις ξεκλειδωτο bootloader μιας και καμια συσκευη δεν ερχεται ετσι. Πρεπει να κανεις αιτηση μεσω του unlocker to…
-
Παράθεση από stema: “προσπαθησα να το κάνω βάση αυτού του οδηγού αλλά δεν τα κατάφερα. Αν κατεβαζω το Miflash kai Mi pc suite πως γινεται,; Από που τα κατεβαζω αυτά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. ” Μηπως δεν κανεις κατι σωστα? εχουν δωσει και τα παιδια πιο πανω λινκ Τελευταια εκδοση MiFlash ( Η αυτη που δινει ο οδηγος... ) MiPhone20151028.exe Mi PC Suite Mi PC Suite Χρησιμοποιεις Windows 64bit? Εχεις κανει καταργηση ψηφιακων υπογραφων οπως λεει ο οδηγος?
-
Παράθεση από lallasgr: “@Project_P αυτά εδώ έχεις πάρει ε? Είναι πράγματι τρομερά! Δεν το πίστευα όταν τα πρωτοδούλεψα. Δοκίμασα και DTS ήχο και απλά τα σπάνε!!!! ” Ναι αυτα ακριβως εχω παρει . Με εψηναν τα Piston3 αλλα μετα απο προτροπη του @Thracia πηρα αυτα και δεν το μετανιωσα. Διαβασα και αρκετα reviews και για τα λεφτα τους (και οχι μονο) ειναι πραγματικα απιστευτα ποιοτικα σε κατασκευη και ηχο και παιζουν χωρις αντιπαλο. Το οτι εχουν λιγο V-Shape ηχο (πολλα μπασα / πριμα και χαμηλα μεσαια…
-
Χτες εκανα update σε ελληνικη 7.2.2.0 και βγηκε η 7.2.3.0 κινεζικη! οι stable για το κινητο μας εχουν συχνοτητα dev . Περιμενουμε και την ελληνικη τωρα Παρελαβα μετα απο καιρο και τα νεα Hybrid Dual Drive Pro ακουστικα μου και ενα tempered glass Nillkin h+ Pro και για τα 2 εχω να πω τα καλυτερα! Και το tempered glass ειναι κλασης ανωτερο απο αυτο που ειχε δωρο με το κινητο (ενα no name της σειρας) και τα ακουστικα εχουν πραγματικα τρελη ποιοτητα μετα απο λιγο ρυθμισμα (τα εχω και παιζουν κανα 20…
-
@Greeniaris το εχουμε τσεκαρει εδω και καιρο και ατομα του φορουμ... Brickάρισμα με τον Unofficial Bootloader Unlocker καλυτερα να το αποφευγουμε ομως γιατι εχεις καλες πιθανοτητες να κανεις hardbrick το κινητο + οτι μετα καθε ρομ που περνας πρεπει να την τροποποιεις... καλυτερα να κανεις λιγο υπομονη μεχρι να παρεις αδεια για ξεκλειδωμα....
-
Παράθεση από geomaza: “Σας ευχαριστώ και τους 2, μεχρι στιγμής τρέχω και δε μπορώ να διαβάσω τους οδηγούς αναλυτικά!Θα το κάνω, σκέφτομαι όμως να βάλω την επίσημη αγγλική να κάνει και update (λογικά) με την προϋπόθεση πως υπάρχει τρόπος να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο... Τι γνώμη έχεις για αυτή την κίνηση? ” Αν αφιερωσεις λιγο χρονο να τους διαβασεις (ο δικος μου ειναι περιληπτικος και ουσιωδης) θα γλυτωσεις πολυ χρονο ψαξιμο και μελλοντικα προβληματα. Τα ποστ εδω που διαβαζεις δεν παιρνουν λιγοτε…
-
Ωπ μισο λεπτο παιδια γιατι μπερδευτηκαμε .... @Bodai & @Dante Stable Ελληνικη εχω και σε Stable θα αναβαθμισω. Δεν πρεπει να κανω και wipe (cache + Dalvik) πριν φλασαρω την νεα ROM οπως λεει ο @lallasgr ??? @Souits H 7.2.1.0 που ηταν prerooted παντως εμενα δεν μου παρουσιασε ποτε το προβλημα με το shell. Οποτε εχετε εντοπισει οτι το root με SuperSU τα προκαλει το shell? Γιατι ελεγα να root αρω και την 7.2.2.0 για να περασω κανα 2 εφαρμογες που θελουν root.
-
@lallasgr ευχαριστω πολυ αδερφε καλυτερη και πιο αναλυτικη απαντηση δεν μπορουσα να παρω! Οποτε σε γενικες γραμμες καλα τα θυμομουν (εκτος απο το οτι ΔΕΝ επιλεγουμε data για σβησιμο). Το απογευματακι που θα ειμαι σπιτι θα την περασω Εχετε δει καποια ουσιωδη διαφορα οσοι την εχετε περασει? (η καποιο θεμα?)
-
Καλησπερα στην ομαδα! Μιας και ειναι το 1ο μου update ελληνικης ρομ (θελω να βαλω Ελληνικη Stable 7.2.2.0) μπορειτε να μου επιβεβαιωσετε τι κανω? Περναω το ZIP χυμα στο κινητο που εχω μετονομαση πρωτα σε UPDATE.zip , μπαινω με TWRP και κανω install και μετα reboot? Η πρεπει να κανω wipe cache / dalvik cache / date και μετα install και reboot ? (με αυτα απο οσο ξερω δεν χανω καμια ρυθμιση η σεταρισμα)
-
Παράθεση από Savvasaris: “llalasgr σ'ευχαριστώ,το θέμα είναι οτι προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό και δεν μου κάνει το βήμα με το adb device (νομίζω οτι δεν βλέπει τη συσκευή σαν ADB όπως ζητάει ο οδηγός) .Σαν Xiaomi MDB και στην Mi suite τη βλέπει κανονικά....Δεν βγάζω άκρη...Τί κάνω λάθος; ” Στο device manager πως βλεπει την συσκευη?