Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 577.

• @geomaza Βασικα αμα διαβασεις τους 2 οδηγους που σου εβαλε ο @kostas43 προσεκτικα θα βγαλεις ακρη. Ουσιαστικα βγαζεις την rom που ειχε απο vickmall και περνας μια Dev (δεν εχει σημασια κινεζικη η Global ) , μετα ξεκλειδωνεις τον bootloader και τελος περνας την ελληνικη και εισαι οκ.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Κι ομως κοιταξα στις ρυθμισεις και δεν ηταν HDR αυτο ειναι που με παραξενεψε πιο πολυ...

• Αν παρατηρησετε τα κτηρια απο πισω και οxι το αντικειμενο μπροστα (το οποιο βγηκε επισης καλυτερο) ειναι χαοτικη η διαφορα... Βεβαια εχω παρατηρησει αρκετη καθυστερηση στην ληψη της φωτογραφιας σε αρκετες περιπτωσης, ενω η Mi ειναι σχεδον παντα ακαριαια σε αποκριση. Η Snapdragon στις περισσοτερες των περιπτωσεων βγαζει εφαμιλλα αποτελεσματα με την Mi απλα εχει πολυ πιο αναλυτικες (και περισσοτερες) επιλογες απο οτι η Mi, χανει ομως αρκετα για εμενα στο interface και σε καποια εξτραδακια που εχει…

• Δοκιμων Συνεχεια Ελληνικη Stable 7.2.1.0 1) Mi Camera Size: 3456x4608 No HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/1106 ISO : 100 2) SnapDragon Camera Size: 3456x4608 No HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Manual Χρονος εκθεσης 1/1174 ISO : 100 3) Open Camera Size: 3034x3917 No HDR Μηκος Εστιασης: 3.57mm White balance : Auto Χρονος εκθεσης 1/1428 ISO : 100

• Ωπ σωστος. Οποτε μια χαρα! και σιγουρα δεν δημιουργει προβλημα και με την Revolut (αν και κατα βαση ειναι αγγλικη), μιας και ηδη την εχω χρησιμοποιησει.

• Παράθεση από tsine: “Χαχαχαχαχ στα ελληνικά δεν ξέρω πιο είναι το Focus εστίαση θα λέει τώρα τι να σου πω ” Μαλλον για το ιδιο θα μιλαμε... χαθηκαμε στην μεταφραση χαχαχαχα

• @lallasgr Ευχαριστω πολυ! αυτα ακριβως ηθελα να μαθω. Αυτο με την τραπεζα βεβαια με ενδιαφερει (αν και προσφατα δεν το χρησιμοποιησα) Μολις τωρα βεβαια εκανα μια δοκιμη και μπαινει κανονικα στην εφαρμογη (i-bank εθνικη) με root. Tωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο για την ασφαλεια της εφαρμογης, αλλα εφοσον δεν δημιουργει θεματα θα δοκιμασω να περασω και το adaway. Εσυ αν επιτρεπεται πια τραπεζα εχεις και δεν παιζει το app της?

• Παράθεση από tsine: “Προσπάθησε αν γίνεται να ακολουθήσεις την δομή των φώτο με.. Γιατί αν δεν λες πιο APP χρησιμοποιησες χάνετε η μπάλα... + ότι δεν λες σε ποια Rom είσαι.. Αν είδες στην αρχή του ποστ έχω μια ενδεικτική δομή ” Ναι σορρυ για την εκδοση το ειχα στο μυαλο μου και το ξεχασα με ολα αυτα που εγραψα (το εκανα και 2-3 φορες edit γιατι δεν ελεγε να ανεβασεις τις φωτο). Ηθελα να ανεβασω κατευθειαν το info με printscreen, αλλα επειδη κολλαγε η συνδεση τα εγραψα αλλα σε γενικες γραμμες ακο…

• Χρησιμοποιει κανει το adaway με την Ελληνικη Stable? Σκεφτομαι να το βαλω μπας και γλυτωσω απο καμια διαφημιση, αλλα απο την αλλη ειμαι επιφυλακτικος γιατι δεν ξερω το κατα ποσο θα τα παει καλα με την ROM. Επισης δεν ξερω τι θα γινει οταν καποια στιγμη κανω update σε νεα stable μιας και απο οτι διαβασα δεν θα ειναι pre-rooted. F-Droid

• Το μονο θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι πια τραβηξα με πια εφαρμογη... μαλλον πρεπει να ειναι 1 ) Mi , 2) SnapDragon 3) Open Camera

• Παράθεση από Chridimi1: “@Project_P πιστεύω ότι η τρίτη είναι η καλύτερη. Η πρώτη μου φαίνεται λίγο μουντη ενώ στη δεύτερη ο ουρανός είναι καμένος ” Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι αυτη η καλυτερη αν και στην δευτερη μου αρεσουν τα εντονα χρωματα. αλλα μαλλον το παραεκανε το white balance (ηταν βεβαια απο τα ετοιμα φιλτρα). Κατι στο ενδιαμεσο θα ηταν πιστευω το τελειο.

• Παράθεση από jazzu4ia: “...σόρρυ φίλε μου αλλά είναι λίγο αστείο έτσι όπως το θέτεις με την απεγκατάσταση......ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους υπολογιστές, και έχω φροντίσει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ευθύνεται το mi PC suite, αφού μέσω του task manager των windows και αφού το συνδέσω, βεβαιώνομαι ότι δεν τρέχει όχι μόνο το mi PC suite, αλλά ούτε και κάποιο από τα services που έχει, όπως το mi helper... ...άλλωστε δεν θέλω να την απεγκαταστήσω την σουίτα αφού την βρίσκω πολύ χρήσιμη, και θέλω να την …

• Παράθεση από DrSaG: “@Project_P Δεν προτιμώ τα ελληνικά στο κινητό, συνήθειο απο το εξωτερικό Μου ήρθε update μόλις για την 7.2.3.0LHOMIDA 192mb. Να το κάνω ή παρουσίασε τίποτα θέματα; ” Η ελληνικη εχει μερικες ευκολιες και εξτρα στις εφαρμογες (πχ καταλαβαινει οτι εισαι ελλαδα και κατεβαζει αυτοματα στα ελληνικα εφαρμογες υπηρεσιες, 160 χαρακτηρες sms κτλ. Βεβαια αφου σε βολευει και ετσι πιο ανετα. Λογικα κομπλε θα ειναι η 7.2.3.0 ... εγω στην global εφτασα μεχρι 7.1.8.0 (και ημουν αρκετα ευχαρ…

• @jazzu4ia Περι shell και μπαταριας εχουν ανοιξει τα παιδια νεο θεμα εδω Περίεργο Factory Reset - Shell οποτε θα ηταν καλυτερο να ποσταρεις εκει το προβλημα και οτι δοκιμες και συμπερασματα εχεις βγαλει. Παντως με μια γρηγορη αναγνωση που του εκανα (αν και δεν εχει εμφανιστει ποτε σε εμενα αυτο το θεμα) ια ελεγα αν εχεις στον υπολογιστη που το συνδεεις Mi PC Suite να το απεγκαταστησεις εντελως και να ξαναδοκιμασεις γιατι οπως φαινεται παιζει αυτο να δημιουργει το θεμα (σημειωση¨εγω δεν εχω κανει …

• Παράθεση από DrSaG: “Ευχαριστώ και πάλι! Προχωράω ακάθεκτος! May the god be with...me! ” Προχωρα και μην φοβασαι! καλη αναγνωση πολλες φορες να κατανοησεις τι λενε στους οδηγους και προχωρα! Α και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δεν ξεκινας να κανεις τιποτα στο κινητο αν δεν εχεις full (η τουλαχιστον πανω απο 85% μπαταρια)

• @georgeth50 δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα γιατί για να περάσω την ελληνική έβαλα πρώτα την τελευταια Chinese dev. Μάλλον είναι θέμα που έχουν οι stable & ελπίζω να επιλυθεί σύντομα σε κάποιο μελλοντικο update.

• Ωραια φωτο @RadicalGR . Ο θορυβος βεβαια εχει να κανει πιο πολυ με το ISO (και λιγο με το white balance). Το ειχες στο auto? Εγω αυτη την στιγμη ειμαι σε φαση δοκιμων και για πρωτη φορα ψαχνομαι λιγο παραπανω με την καμερα στο κινητο (μιαςκ αι στα προηγουμενα δεν ειχα κατι αξιολογο). Παντως σε γενικες γραμμες η camera στο κινητο μας σαν hardware πιστευω οτι ειναι πολυ καλη και σχετικα υποτιμημενη. Το software και καποιες εφαρμογες το χαντακωνουν και σιγουρα καποιος που ειναι πιο σχετικος με το α…

• Δεν ξερω το κατα ποσο ειναι θεμα της Rom, γιατι δεν εχει συμβει σε ολους. Μηπως κατι πανω στην διαδικασια η το περασμα χαλαει την συνταγη? Εγω ειμαι με ελληνικη 7.2.1.0 απο τις 3 Απριλη (σχεδον 2 εβδομαδες δηλαδη ) και δεν μου εχει εμφανιση το shell (ευτυχως! ελπιζω μην το γκαντεμιασω )

• Εχει βγει εδω και καιρο η 7.2.2.0 Chinese stable αλλα δεν εχω δει να την εχουν βγαλει στα ελληνικα τα παιδια.