Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 577.
-
Παράθεση από lallasgr: “@cooper81 απλά αφού ξεκλειδώσει με τον official τρόπο εννοείται, πάρε τα αρχεία από αυτό εδώ το ποστ γιατί αν δεν κάνω λάθος το twrp στο πρώτο ποστ βγάζει κάποια έρρορς! Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO ” Εχω την εντυπωση οτι την εχει αλλαξει προσφατα ο @MIUI_ART και ειναι κομπλε. Εμενα παντως οταν το εκανα δουλευε μια χαρα απλα μου ξεκινησε το TWRP με default κινεζικη γλωσσα και εχασα την μπαλα, αλλα μου ειπε οτι το αλλαξε και αυτο
-
Παράθεση από cooper81: “καλησπερα σε ολους, μολις σημερα παρελαβα το κτηνακι μου, μιε ερωτηση γιατι εχω καψει το μυαλο μου απο το πολυ διαβασμα στο φορουμ, ποιοσ ειναι ο πιο ενημερομενος οδηγος για εγκατασταση τησ ελληνικης, ps εχειGLOBAL 6.3.18 BETA και αναμενω το sms του ξεκλειδωματος ευχ ” καλως τα δεχτηκες! Εδω παιζεις μπαλιτσα! Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO
-
Μου ηρθε και εμενα επιτελους η θηκη απο vickmall και την εβαλα. Καπακια εκανα 2-3 προσεχτικα βαλε βγαλε και δεν ειχα κανενα θεμα. Δεν ξερω μονο αν ειναι γνησια μιας και δεν μου ηρθε με γνησιο κουτι αλλα σε ενα σκληρο πλαστικο διαφανο κουτι (το οποιο ειχα σπασει κι ολας στο ταχυδρομιο) Σε γενικες γραμμες εφαρμοζει μια χαρα και δειχνει να προστατευει πολυ καλα απο ολες τις μεριες το κινητο. Τα μονα 2 αρνητικα ειναι οτι μου γλυστραει το κινητο στα πλαινα μερικες φορες (οπως γλυστραει τρελα και χωρι…
-
Οπως τα λεει ο @caeser πιο πανω. Απο την στιγμη που εχουν στειλει στην ωρα τους σωστο tracking και εχει φυγει το πακετο ειναι θεμα ταχυδρομιου. Απο εκει και περα χρειαζεται υπομονη (αν και καταννοω το οτι ειναι δυσκολο και καθε φορα προσπαθουμε να τα παρουμε οσο το δυνατον συντομοτερα). Οταν λες κεντρικα φανταζομαι εννοεις τα κεντρα διανομης (αμα βιαζομαι κατι και εγω εκει πηγαινω συνηθως και οχι στο καταστημα που εξυπηρετει την περιοχη μου) και οχι καποιο κεντρικο καταστημα ΕΛΤΑ ? Αν δεν το εχο…
-
Παράθεση από MichalisK: “Απλα με προβληματίζει το ότι αυτή η rom που φοράει είναι διαφορετική από αυτή που περιγράφεται στο αρχικό post, και φοβάμαι μήπως πάει κάτι στραβά. Εκτός αυτού, από ότι κατάλαβα οι rom που φλασαρουμε δεν έχουν ελληνικά. Μόνο με ξεκλειδωμα του bootloader γίνεται να έχουμε ελληνικά? ” Πιθανοτατα επειδη πλεον κυκλοφορει κατι μηνες το κινητο τα κινεζομαγαζα βαζουν αλλη Multi απο αυτη στο πρωτο post. Αλλα αν εχει ελληνικα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι official. Οι official δεν εχουν ελλη…
-
Παράθεση από dim74: “και συγκεκριμενα την αποκατω Version: 6.4.9 (MIUI7) .εχω περασει την σωστη πριν τον κωδικο ξεκλειδωματος που περιμενω για την ελληνικη ρομ? ” Ναι μια χαρα θα το ξεκλειδωσεις με αυτη... Παράθεση από Octaviastikos: “Πόσες μέρες κάμει να έρθει ο κωδικός;;; Στο κολλητό μου ακόμα δεν έχει έρθει και κάναμε την αίτηση στις 23 Μαρτίου!!! ” Πες του να δοκιμασει μηπως πραγματι εχει παρει εγκριση και δεν το ξερει και αν τελικα δεν εχει γινει ακομα, ξεκινηστε ενα νεο post εδω Complaints…
-
Παράθεση από Savvasaris: “Γειά σας κι απο μένα. Επειδή είμαι καινούριος κι έχω μπερδευτεί με όλα αυτά που έχω διαβάσει,παρακαλώ πολύ να μου πεί κάποιος το εξής: Έχω την Global Stable 7.1.9.0.0.(LHOCNNCL) σε αγορασμένο απο Vickmall Redmi note3 pro. Για να περάσω μία απο τις 7.2.2.0.LHOCNDA (MIUI7) ή Dev.6.4.9 πρέπει ήδη να έχω παραλάβει τον κωδικό ξεκλειδώματος για τον οποίο έχω στείλει αίτημα κανα δυό μέρες πρίν ή μπορώ κατευθείαν;; Κι αν ναί,ποιά προτείνετε να περάσω; Ευχαριστώ ” Δεν εχεις Glob…
-
Παράθεση από MichalisK: “Καλησπερα σε όλους Πριν λίγες μέρες παρέλαβα και εγω το RN3 pro. Έχει την rom που φαίνεται στην φωτο. Είναι η stable miui 7.1 7.17.9.0(LHOCNCL). Επειδή μπερδεύτηκα λίγο σχετικα με το ποιον οδηγό για φλασαρισμα να ακολουθησω. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? ” Καλησπερα και καλος τα δεχτηκες. Σου ειπα νομιζω και πιο πανω οτι ειναι λιγο περιεργο το νουμερο της ΡOM που εχεις. Ελληνικα εχεις στις επιλογες γλωσσας? Επισης πληροφοριακα απο πιο καταστημα/site αγορασες το κι…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εμένα στις 10 μέρες που δεν ήρθε πήγα και έκανα ένα ευγενικό παράπονο (Εξάλλου αυτό έλεγε εκεί στην αίτηση) και την επομένη μου στείλανε το μήνυμα... ” Τα ιδια και εδω. Εκανα ενα μηνυμα στα complaints στο αγγλικο forum, το μαρκαραν οτι διαβαστηκε και το κοιτανε και μετα απο μια μερα μου ηρθε.
-
Παράθεση από stema: “μπορεις να μου πεις η να μου στειλεις κανένα οδηγό πως μπορώ να το κάνω. Αν μπορώ γιατί είμαι λίγο άσχετος... Και στα ελληνικά αν έχει. Ευχαριστω ” Αν εχεις βαλει Global βεβαια (απο την Chinese που ειχε το κινητο οταν ηρθε στα χερια σου), με τον ιδιο τροπο βαζεις και την china developer. Αν απο την αλλη εχεις παρει το κινητο και δεν εχεις πειραξει καθολου την ROM και ειναι 7.1 με ελληνικα δεν ειναι η Global αλλα unofficial πειραγμενη. Σε αυτοη την περιπτωση οδηγοι για ολα εδ…
-
Παράθεση από pillopoulos: “Έχω την τελευταία ελληνική stable και τελευταία ενώ η μόνη εφαρμογή που έχω "κλειδωμένη" στις πρόσφατες, είναι το μεσεντζερ του fb και κάποιες φορές κλείνει μόνο του. Είναι θέμα της ρομ ή είναι επειδή έχω την έκδοση με τα 2gb ram ? ” Μηπως απλα καποιο προφιλς εξοικονομησης μπαταριας ή καποιος περιορισμος απο το κεντρο ασφαλεια σου την κλεινει?
-
Παράθεση από Angelo.: “@pechr Οταν το παρελαβα ειχε official chinese/english και του φλασαρα την global με miFlash με εκεινο το tutorial που γινεται και με κλειδωμενο bootloader. ” Ξανακανε απο την αρχη την διαδικασια σαν να ειχες κλειδωμενο bootloader [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum (εκτος απο το να περασεις driver που προφανως εχεις ηδη και αναγνωριζει το κινητο) και θα σου περασει μια χαρα την chinese. 64bi…
-
Παράθεση από manik: “2η sim. Σήμερα μου έβγαζε πως η 2η sim είναι εκτός κάλυψης το δίκτυο. Δοκιμασία reboot τίποτα. Χώρια που πρέπει να βάλω 2 φορές τα pin γιατί με την 1η δεν ενεργοποιητε, πράγμα που κάνει κάθε φορά που το ανοίγω μετά τη φόρτιση. Τελικά η 2η ενεργοποιήθηκε αφού έγινε εισερχόμενη κλίση. ” εχεις φαντάζομαι πειραγμενη ROM με ελληνικά (7.1.9.0 ) και είχαν θέμα που λύνεται με αναβάθμιση.. Άμα διαβάσεις στα αντίστοιχα θέματα θα καταλάβεις RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) γι…
-
Παράθεση από DrSaG: “Έκανα νέα αγορά από minideal με το απλό shipping, μιας και μου είπες πως δεν κάνει πάνω απο 3-4 εργάσιμες για να έρθει στα χέρια μου. Σωστά; Τους ζήτησα να μου αφήσουν την official rom μέσα για να μην έχω θέματα, μιας και απο ότι διάβασα στο forum, η Multilanguage version κάνει νερά! Καλά δεν έκανα; ” ναι θα σου έρθει από EU warehouse γρήγορα μην ανυσηχεις και στην τελική δεν το πληρωσες "χρυσάφι" το χρυσό. :p βέβαια να ξέρεις ότι θα σου έρθει με την multi γιατί και εγώ είχα…