Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 577.

• @dim74 Οχι για ελληνικα πρεπει να βαλεις την ελληνικη ROM απο το φορουμ, αφου ομως πρωτα εχεις παρει αδεια απο Xiaomi και εχεις ξεκλειδωσει bootloader. Στα link που σου εδωσαν νωριτερα λεει αναλυτικα τι μπορεις να κανεις και πως.

• @lallasgr A ναι λαθος... και εμενα στις κλήσεις με βγαζει.. οποτε ειναι γενικο

• Με Ελληνικη Stable 7.2.1.0 κλειδωμενο με fingerprint οταν στο lockscreen κανω swipe δεξια για να μπει γρηγορα στο remote μου ανοιγει τις επαφες (οταν κανω αριστερα για καμερα την ανοιγει κανονικα) . Συμβαινει και σε αλλους αυτο?

• Παράθεση από paf21: “Το factory reset δεν αναφερόταν στον οδηγό και γι' αυτό δεν το έκανα. Όσο για το ξεκλείδωμα του bootloader, απ' ό,τι έχει αναφερθεί μπορείς να ξεκλειδώνεις μια συσκευή το μήνα. ” Το ξερω οτι δεν το λεει γιατι ουτε εγω το εκανα στην αρχη ... απλα μου ειπαν οτι εννοειται!

• Οπως εμαθα και εγω στην πορεια απο τον Mui_art θελει ΠΑΝΤΑ factory reset! Οποτε μια χαρα θα εισαι τωρα! Και σεταρες και το κινητο στα ελληνικα την πρωτημ ερα που το επιασες, αντε πιο στην χαρη σου! (δεν ηξερα οτι ισχυει και η αδεια για ξεκλειδωμα απο αλλα xiaomi, προφανως ειναι αδεια χρηστη και οχι συσκευης... )

• Για να επανελθω, διαβασα οτι ισως το προβλημα οφειλετε στο φλασαρισμα με MiFlash ... αν και δεν το νομιζω. Καποιος με ελληνικη 7.2.1 μπορει να αναφερει αν εχει ακομα θεμα το 4G του?

• Ε δυστυχως ετσι ειναι με ολους. Και εγω Αιγυπτο ειχα βαλει (για να ειναι οσο πιο κοντα και ιδια χρονικη ζωνη )

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Project_P: “@ceaser αυτο κανω αλλα παλι βγαινει ο κινεζος ” Κάνει διακρίσεις ο μπαγάσας ο Κινέζος... Τι να πω? Εγώ έτσι το κάνω και δεν έχω θέμα...Για κάνε το κόπο και απεγκατέστησε την εφαρμογή απο το PC σου και μετά ξανακάνε εγκατάσταση να δούμε, μπας και καταλάβει ο κινέζος ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος... ” Πληροφοριακα για οποιον αλλο εχει το ιδιο προβλημα μαλλον εφταιγε οτι τα windows μου ειναι στα ελληνικα σαν default και επρεπε να παω στο registry κα…

• @Thracia Ο Διαολος κρυβεται παντα στις λεπτομερειες. Για αυτο πρεπει να διαβαζουμε και να εκτελουμε προσεκτικα ολα τα βηματα και με καθαρο μυαλο (και εγω οπως ολοι κολλησα 2-3 φορες χοντρες και κατι ασημαντες μ@λ@κιουλες ) . Η ελληνικη stable παντως ειναι ονειρο H Cyanogen 13 για το δικο μας βασιζεται πανω σε Marshmallow 6.0.χ εκδοση ε ? ενδιαφερον αν και δεν νομιζω να μπω στον κοπο. Αλογο που κερδιζει δεν το αλλαζεις

• Παράθεση από hoyas: “Φίλε μετά την υπόδειξη σου κατάφερα να περάσω την Global stable 7.1.7 (έκανα update σε 7.1.8.) και πριν λιγο αιτήθηκα να ξεκλειδώσω την συσκευή. Όταν αυτό γίνει θα ενοχλήσω πάλι ” Απο αυτο περνανε official ROM σε συσκευες με unloacked bootloader (ακομα και αν εχει unofficial ROM ) απο οτι εχω καταλαβει.

• Παράθεση από Kostas Pap: “Όλα τελεια!Επιτελους ξεφορτωθηκα αυτη που ειχαν προεγκαταστησει και εβαλα την επίσημη stable!Ευχαριστώ πολυ τον φίλο που επικοινωνησα μαζι του και μου εδωσε καποιες διευκρινήσεις!Ισως αργότερα βαλω την ελληνικη rom που τα παιδια ακουω οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλειά! Ευχαριστω και πάλι! ” Τιποτα φιλε μου! Αν ιπως μου ελεγες δεν εχεις θεμα μετα αγγλικα και θες OTA update χωρις πολλα πολλα μεινε ως εχεις.... παντως η Ελληνικη 7.2.1 ειναι πραγματι πολυ καλη μεχρι στιγμης…

• Παράθεση από hoyas: “μήπως υπαρχει κανενα link για την επίσημη global stable, γιατι αυτό που δίνει ο οδηγός δεν νομίζω να κατεβει μεσα στο 2016 Global Stable (V7.2.2.0) αυτήν εννοώ ” Global Stable V7.1.7.0 (παιρνει OTA update ετσι κι αλλιως οποτε μπορεις να κανεις μετα αναβαθμιση μεσω updater) MIUI 7 Global Stable ROM V7.1.7.0.LHOMICL for Redmi Note 3 (SD): Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και Global Dev MIUI Global Beta ROM 6.3.18 for Redmi Note 3 Qualcomm Released! Do…

• @Greeniaris Πολυ περιεργη η ROM σου, εγω δεν την εχω ξαναδει και δεν μοιαζει με official. Αν παντως εχεις παρει το κινητο απο κινεζoμαγαζο και εχει στις επιλογες γλωσσας τα ελληνικα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πειραγμενη unofficial). Αν δεν εχει και παλι μου φαινεται πολυ περιεργη η αριθμηση για official rom... δεν συμβαδιζει με κανενα απο τα παλια update MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από hoyas: “Καλησπερα. Αυτο ειναι το πρωτο μου post στο φορουμ. Ειμαι νεος κατοχος του εν λογω φοβερου κινητου και με πολυ προσοχη και ενδιαφερον διαβασα ενα προς ενα ολα τα παραπανω posts. Επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα root κλπ η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο μπερδευτηκα παρα διαφωτιστηκα. Η συσκευη μου εχει την MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και εχει ελληνικα. Ηθελα να ρωτησω λοιπον τα εξης: τι πρεπει να κανω για να λυσω το προβλημα με την sim, αν και μου το εμφανιζει μο…

• Παράθεση από pillopoulos: “Ναι, όλα τα "εφόδια" τα είχα.;) Τώρα είμαι με ελληνική stable 7.2.1.0!! ” Αντε μπραβο και εγω το ιδιο και νιωθω λες και πηρα αλλο κινητο

• @pillopoulos Μην ανυσηχεις για αυτο το λογο υπαρχουν και τα φορουμ για να ανταλλασουμε αποψεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο. Καθε κινητο και εταιρια ειναι διαφορετικη. Με αλλες συσκευες ειχα ασχοληθει και εγω αρκετα αλλα με τα xiaomi παιζουν διαφορετικη μπαλιτσα Σιγα σιγα ομως μαθαινω(ουμε) πως παει η δουλεια. Σου εχει ερθει και κωδικος για ξεκλειδωμα?

• @pillopoulos σου ειχα πει και πιο πανω αν εβγαλες τα signature πριν κανεις οτιδηποτε και σου εβαλα και λινκ πως γινεται Tελος παντων το θεμα ειναι οτι βρηκες ακρη. Απλα διαβαζε ΠΟΛΥ προσεκτικα ολα τα post πριν κανεις οτιδηποτε

• @ceaser αυτο κανω αλλα παλι βγαινει ο κινεζος

• το debugging το εχεις ενεργοποιημενο και την συσκευη ανοιχτη οταν ξεκινας το adb ετσι? και δινεις και απο την συσκευη το οκ για το debugging?

• @caeser Thanks το εχω κατεβασει ηδη, απλα ελεγα μπας και το εκανα κατευθειαν στην συσκευη. αλλα μαλλον θα τις κατεβασω ολες απο εκει και θα τις ξαναπερασω στην συσκευη. Στα αγγλικα πως το βαζω ομως ... γιατι και αυτο που κατεβσα αλλα και αυτο που δινεις εχουν στην αρχη επιλογη αγγλικα αλλα μετα ειναι στα κινεζικα...