Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 577.

• Οταν το κουμπωνεις στο usb και βαζεις συσκευη πολυμεσων στο βγαζει κανονικα στον ''Yπολογιστη Μου) σου σαν Redmi 3? Και εμενα το ιδιο ακριβως εβγαζε και δεν χρειαστηκε να περασω drivers. Κατι αλλο πρεπει γινεται λαθος στην διαδικασια

• Μετα απο ενα μαραθωνιο ξενυχτι, μερικα θεματακια και την αμεριστη βοηθεια και υποστηριξη του @MIUI_ART (τον οποιο υπερευχαριστω) εχω πλεον την ελληνικη stable 7.2.1 και νιωθω λες και εχω αλλο κινητο . Πραγματικα τωρα μπορω να χαρω στο επακρο στην συσκευη μου και σκεφτομαι ποσο κριμα ειναι που δεν βγαινει default απο το εργοστασιο με ελληνικα. Ειχα κανει και back up στο Mi Cloud και μου σεταρε τα παντα και μου εδω επιλογη να κατεβασω και τις εφαρμογες που ειχα και μετα απο λιγη ωρα το κινητο ηταν…

• Για βάλε κάνα print screen από την διαχείρηση συσκευών να δουμε πως το φαίνεται στα port και πώς το αναγνωρίζει

• Παιζει να εχεις περασει και τους drivers ηδη... Και εμενα τωρα που δοκιμασα να βαλω την dev αυτο μου εβγαλε και ενεργοποιησα το debugging και εδωσα κανονικα τις εντολες στο ADB και προχωησε κανονικα... στα port που ειδα την αναγνωριζε την συσκευη οπως πρεπει 154043a9e1u9zcd9usta3a.png

• Παράθεση από komatoza: “Ευχαριστώ παιδιά Λέτε το πρόβλημα με τις σιμ να είναι θέμα hardware? Όσοι το έχετε τι ημερομηνία παραγωγής είναι, εμένα 2/2016 νομίζω ” Και εμενα 2/2016 αλλα δεν εχει καποιο θεμα. Μαλλον κατι δεν εκατσε καλα στο software.

• @komatoza Καπου ειχα δει πως μπορεις να το δεις αλλα δεν θυμαμαι Βεβαια μπορεις να το τσεκαρεις και με αυτο το εργαλειο... Redmi Note 3 ToolKit - One Stop Destination! [ SnapDragon ] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Παράθεση από tsine: “Το είχα αναφέρει κάποια ποστ πιο πριν... 7.2.2.0 global ” Ναι sorry απλα επειδη ειχες αναφερει οτι εχεις αλλαξει 2-3 ειχα χασει την μπαλα. Δεν ξερω αν φταιει οτι οσοι την εχουν παρει ειναι σε beta εκδοση. παντως και στο ξενο φορουμ δεν ειδα καποιος να εχει το ιδιο θεμα. Στο εκανε και με αλλες ROM? Επισης εντελως πληροφοριακα οι καρτες ειναι κομμενες οι ετοιμες για τα slot που μπαινουν (μηπως ειναι πιο ''πρακτικο'' το θεμα).

• Παράθεση από georgeth50: “MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αυτήν κατέβασα την έκδοση developer για να μπορώ να το ξεκλειδωσω αργότερα. Μόλις σήμερα πήρα και αναβάθμιση ΟΤΑ. ” α την κλασσικη! Αυτη θα περασω και εγω σημερα (για λιγο) για να το ξεκλειδωσω και μετα ελληνικη... @Thracia ΣΦΑΙΡΑ παει το 4G σου! (αν καιτο download σου ειναι του Σατανα ! ουουουουου σιξ σιξ σιξ ) τι παροχο εχεις? Κληση με 4G παντως δεν εχω δει να κανει κανενας....

• Παράθεση από komatoza: “Πάντως μεγάλο φάουλ αυτό με τις σιμ, και μετά από τόσες ρομ ακόμα δεν το διόρθωσαν Απορία: το bootloader γίνεται να ξανά κλειδωθεί? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι ξανακλειδωνει ιδιαιτερα αν περασεις official rom (νομιζω σου δινει επιλογη, αλλα για αυτο δεν ειναι 100% σιγουρος... παντως κλειδωνει σιγουρα και μετα πρεπει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ την διαδικασια απο την αρχη...) @tsine Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (και 7.1.7 και 7.1.8 δεν ει…

• Παράθεση από lallasgr: “Εννοείται ότι αφού το pc βλέπει το κινητό ξεκινάς από το MiFlash και κάτω!!! ” Πολυ ωραια, γλυτωνω χρονο και διαδικασιες ετσι. Το κινητο πρεπει να ειναι ανοιχτο με ενεργοποιημενο το debugging και μετα να το συνδεσω στο pc και να συνεχισω με Miflash ή πρεπει να το βαλω σε fastboot mode (δηλ. κλεισιμο και μετα Vol- & Power μεχρι να μπει σε fastboot) και μετα να το συνδεσω στο pc και να συνεχισω με Miflash ?

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “@Project_P Έχω την τελευταία Ελληνική Stable και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την σταθερότητα και την αυτονομία του... Υποστηρίζει Ελληνικά στον κατάλογο και δουλεύει κανονικότατα... Όσο για το τελευταίο χρησιμοποίησε τον οδηγό από το link που έστειλες... ” Thanks για την ενθαρρυνση. Μαλλον για την Ελληνικη Stable 7.2.1.0 θα παω και εγω. Η απορια μου με τον οδηγο ειναι αν πρεπει να τα ξανακανω ολα απο την αρχη οπως τα λεει (μιας και αυτο ηταν οταν ειχα custom rom) ή κ…

• Σημερα μου ηρθε το πολυποθητο sms για ξεκλειδωμα του bootloader. Οποτε το βραδακι λεω να προχωρησω,αν και τελευταια ακουω συνεχεια θεματακια με τις ελληνικες rom (stable και dev) και εχω αρχισει να ψιλοκοτευω. Το αλλο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω αποφασισει ακομα αν πρεπει να βαλω stable η dev ελληνικη Ο καταλογος με τα ονοματα στην ελληνικη εχει κανονικατο index στο πλαι στα ελληνικα και δουλευει ετσι? Επισης τωρα που εχω global stable ενεργοποιω το USB Debagging, συνδεω το κινητο με usb, ανο…

• @pillopoulos Ακολουθεις τον οδηγο απο το αγγλικο site κατα γραμμα? Επισης εχεις 64bit Windows 10? Κατεβασε την εκδοση που δινει για το miflash ( Flash Tool: Download Here (Version 20151028) ) κανε το εγκατασταση και επιση κοιτα να εχεις απενεργοποιηση το Driver Signature Enforcement: (It's recommended to disable. Reboot your PC in Advanced Mode and Choose Disable Driver Signature. Follow this thread (Credits to @Feds64) Disable Driver Signature Enforcement in Windows 7/8/10 64-Bit )

• Δωσε του λιγο χρονο ακομα... ισως φταιει οτι εχεις δοκιμαστικη beta εκδοση. Eπισης για οποιον ενδιαφερεται MIUI Beta Testers Wanted for the Redmi Note 3(Qualcomm). Apply Here! - Recruitment - Xiaomi MIUI Official Forum

• @jerry007 Ποσες φορτισεις εχεις κανει απο την στιγμη που την περασες και ποσες μερες? ειναι η πρωτη? απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να περασουν μερικες μερουλες και να κανει μερικους κυκλους φορτισης η μπαταρια για να ερθει στα ισια της. Και εγω τις πρωτες μερες που εκανα update στην 7.1.8.0 μου κατεβαζε την μπαταρια μπαμ μπαμ.

• Παράθεση από georgeth50: “Εγώ πέρασα την αγγλική developer από το επίσημο site και δουλεύουν και οι δύο μια χαρά. Πριν είχα μεγάλο θέμα, όπως κι εσύ δεν έπιανε τπτ. ” Για δωσε link. Αγγλικη εννοεις custom (οποτε χρειαζεται ξεκλειδωτο bootloader?) Πριν πια εκδοση ειχες? Παντως προσωπικα δεν εχω πλεον θεμα, αφου εχω 4G (και μαλιστα γρηγοροτατο) στην καρτα που θελω. Καλα ειναι παντως να υπαρχει η επιλογη.

• Ξανα αλλαξα θεση στις SIM και τελικα το προβλημα (bug) ειναι ξεκαθαρο. Η SIM 1 δεν δουλευει με 4G (παρα μονο H+) . Οτι καρτα βαζω στην SIΜ 2 δεν εχει θεμα παιζει κανονικα 4G. Για εμενα δεν ειναι τοσο σπουδαιο γιατι το χρησιμοποιω Dual και εχω δεδομενα μονο στο μια, αλλα σιγουρα για καποιον που θελει combo 4G + SD card ειναι θεμα. Ανεβασα και εδω μερικα print screen μηπως μπορει να βοηθησει καποιος mod ή καποιος με σχετικες γνωσεις... Στο 1 ειναι η Sim1 με ενεργοποιημενα δεδομενα στο 2 ειναι η Si…

• Τελικα ειναι υπαρκτο προβλημα σε αρκετες συσκευες απο οτι φαινεται. Οποιος αλλος εχει προβλημα (αλλα και να μην εχει) παρακαλω να κανει confirm στο αντιστοιχο post στο αγγλικο μπας και το φτιαξουν στα επομενα update. Phone prefers 3G over 4G - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum 4G / LTE connection on SIM1 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum 4G not working in all firmwares after 7.1.7 Global - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Can't use 4G in SIM 1 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Εμενα παντως που το εχω βαλει μονο σε USΒ 3 φορτιζει κανονικα (Official Global Stable 7.1.8)

• Λοιπον το ειχα αναφερει και στην γενικη συζητηση αλλα διαβαζοντας και στο αγγλικο φορουμ 3G over 4G connection even if 4G is preferred in settings - Page2 - Xiaomi Mi 5 - Xiaomi MIUI Official Forum ειδα οτι τελικα δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα (και μαλιστα παρουσιαζεται και σε αλλες συσκευες) Η κατασταση εχει ως εξης. - Δουλευω το κινητο με 2 SIM (SIM1 Vodafone συμβολαιο / SIM2 Cosmote Whats up καρτοκινητη). - Και οι 2 sim ειναι ολοκαινουργιες και σωστες για τις εκαστοτε slot (οχι …