Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 577.

• Παράθεση από jiannis4: “Παράθεση από Project_P: “Και να μπορεις να το κατεβασεις απο αλλου (απο τα link που σου δινουν παραπανω) , αλλα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να εχεις Chinese Dev (και οχι stable global) ” Μήπως στη συγκεκριμένη έκδοση ισχύει κατι άλλο?xiaomitips.com/guide/unlock-redmi-note-3-bootloader/ δες σ΄αυτή την παράγραφο:PART 2 : BOOTLOADER UNLOCKING PROCESS ” και στο αγγλικό official site το έλεγαν αυτό ακόμα και στον οδηγό για flash αρισμα που έχει στο λινκ που σου εδωσα, αλλά μ…

• Παράθεση από jiannis4: “καλησπερα να κανω και εγω μια ερωτηση εφοσον μου εχει ερθει sms οτι εγκριθηκε το αιτημα μου για unlock πηγαινοντας στην address δεν θα επρεπε να μ΄αφηνει να κατεβασω το mi unlock? Αντιθετα μου βγαζει επανειλημμενα 404 error.. Καμια ιδεα? Μηπως εχει να κανει οτι εχω την official global και οχι dev? ” Και να μπορεις να το κατεβασεις απο αλλου (απο τα link που σου δινουν παραπανω) , αλλα για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να εχεις Chinese Dev (και οχι stable global)

• Παράθεση από tsine: “Ναι και μένα αλλά δεν είδα κάποια διαφορά... Δεν είχα ” Σου ηρθε και δεν ειδες? Απο οτι διαβασα εχει νεα προφιλ ακουστικων (hybrid κτλ ) , υποστηριζει πλεον app lock με fingerprint, εχει τα daily screensaver και το μενου επιλογης στην οθονη κλειδωματος και λενε οτι κανει πολυ καλυτερη διαχειριση μνημης και καλυτερη μπαταριας (αν και κανα 2 ειπαν οτι εγινε χειροτερη...) και καποιοι λενε οτι βελτιωθηκε και η καμερα. EDIT μου λυθηκε και η απορια... ακομα ειναι σε beta εκδοση οπ…

• Παράθεση από jerry007: “In other news. Μόλις μου ήρθε update για 7.2.2.0 LHOMIDA. Φοράω την τελευταία Global stable. ” Ωπ καλη φαση! Παιρνουμε και εμεις με Global κι ολας 7.2 Εμενα βεβαια ακομα δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση και ουτε το βρηκε στα updates αληθεια με τα ΟΤΑ τι παιζει? Εχω παρατηρησει οτι στον καθενα ερχονται με αποκλιση ακομα και ημερων , αντι να ερχεται ταυτοχρονα σε ολους. Κανουν καπως random επιλογες ωστε να μην φορτωνουν ταυτοχρονα τους server?

• Καλυτερα τοτε να περασεις κατευθειαν Chinese Dev (και να βαλεις εξτρα τα google apps) και να περιμενεις κωδικο για να την ξεκλειδωσεις κατευθειαν, γιατι αν θελεις να βαλεις την Ελληνικη ROM θα πρεπει να βαλεις την Dev οτι και να γινει. Πιο απλα βαλε τα GAPPS σε αυτη που εχει (και παιρνει και update κανονικα) και περιμενε παλι την εγκριση για να βαλεις dev. Γενικα αν ειναι μονο τα GAPPS το προβλημα σου πιο ευκολο ειναι να τα περασεις παρα να αλλαξεις ROM. Εδω μπορεις να παρεις μια ιδεα πως θα περ…

• Οποτε αν καταλαβα καλα επιλεγουμε απο την αρχη αν θελουμε Dev η Stable ελληνικη, και μετα απο εκει και περα περναμε με κανονικο update τις επομενες εκδοσεις (κανοντας προαιρετικα Wipe Cache & Dalvik Cache ) χωρις να χασουμε απολυτως τιποτα (ρυθμισεις , μηνυματα , εφαρμογες . κτλ) ??

• Παρουσίαση του Xiaomi Redmi 3

Project_P - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παρα πολυ καλο και αναλυτικοτατο review! Mπραβο!

• Παράθεση από Ampelift: “Λογικά όμως πρέπει να είναι πίσω σε update έτσι δεν είναι? Δλδ η Αγγλοκινεζικη είναι πάντα μπροστά σε update? ” Φανταζομαι πως ναι ... οι stable γενικα ειναι πιο πισω σε update απο οτι οι dev και οι Global ειναι πιο πισω απο οτι οι αγγλοκινεζικες... και σκεψου για την global δεν εχουν βγαλει καν dev (και δεν ξερω καν αν θα βγαλουν).

• Παράθεση από jerry007: “Σε αυτή τη τιμή παίζουν στο gearbest, δεν είναι κάποια τρελή προσφορά. Ίσως είναι προτιμότερο να δώσεις 5€ παραπάνω και να πας σε εκείνα που προτείνει ο @Thracia καθώς αυτά υστερούν πολύ στα μπάσα κάτι που έχει διορθωθεί στο τελευταίο μοντέλο. Εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ακουστικά και τα δύο. ” ε τόσο φτηνά δεν τα βρήκα σε άλλο κινεζομαγαζο (καλά βέβαια 2-3 ευρώ διάφορα λέμε). Τελικά μάλλον για τα hybrid θα πάω γιατί εκατσα και τα εψαξα και διάβασα και reviews. Εσύ j…

• Δεν είναι η μόνη διαφορά. Έχει Google apps (ενώ οι κινέζικες δεν έχουν καθόλου), έχεις διαφορές γλώσσες (αλλά όχι ελληνικά) , δεν έχει προεγκαστημενες αρκετές κινέζικες εφαρμογές.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Project_P: “κινα γιατι η τιμη ειναι χωμα ” ” Thanks για την προταση. Τα εχει δοκιμασει κανεις?

• Δεν ξερω αν ενδιαφερεται κανεις για ακουστικα αλλα πετυχα στο gearbest ενα flash sale για αυτα τα ακουστικα της Xiaomi Original Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone for iPhone Smartphone MP3 MP4 Laptops-13.02 and Free Shipping| GearBest.com και μαλλον θα τα τσιμπησω απο κινα γιατι η τιμη ειναι χωμα Original Xiaomi Piston 3 Reddot Design Earphone for iPhone Smartphone MP3 MP4 Laptops-13.02 and Free Shipping| GearBest.com EDIT (τσαμπα χαρηκα δεν με αφηνει να ολοκληρωσω με paypal ουτε με debit ου…

• Παράθεση από xristosnay: “Μου ηρθε ειδοποιηση με OTA για την V7.2.1.0.LHOCNDA (MIUI7) (Official China). Θα την περασω το βραδυ γιατι ειμαι με 15% μπαταρια. Την δοκιμασε κανεις? Επισης ειδα οτι βγηκε και Update για την Global. Version: V7.1.8.0.LHOMICL (MIUI7) ” Ναι ηδη εχουν ανεβει, οποτε σιγα σιγα περναμε σε ΜIUI 7.2 εκδοση! MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Αντε με το καλο και marshmallon

• Παράθεση από mixaliscy: “ Επεξεργασία: Πιστεύω πως το θέμα έχει λίγο λάθος τίτλο, αφού στην ουσία δεν αφορά το συγκεκριμένο κινητό, αλλά το μεγάλο ερώτημα Stable ή Developer. ” το ερωτημα ειναι πραγματι οπως το θετεις, αλλα επειδη γενικα εχει ξαναγινει αυτη η συζητηση πιστευω και επειδη DEv και Stable απο κινητο σε κινητο αλλαζουν, εφτιαξα αυτο το topic ακριβως για να εχουν εναν ''μπουσουλα'' οσοι εχουν το Kenzo και να μπορουν να επιλεξουν πιο ευκολα (με εμενα πρωτο και καλυτερο )

• Ουσιαστικα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι η Dev παιρνει καθε εβδομαδα update ενω η Stable θα αργει αρκετα (τωρα που ειναι αρχη παιρνει και αυτη αρκετα update αλλα πιστευω θα περιοριστουν μεσα στους επομενους μηνες). Αυτη ηταν η πιο μεγαλη μου απορια, πια ειναι το ουσιαστικο πλεονεκτημα της dev σε σχεση με την stable για τον καθημερινο χρηστη, και μαλλον η τα update ειναι ο μονος λογος (και το οτι μερικες φορες οι dev ειναι πιο ''σταθερες'' απο τις stable....

• Παράθεση από pechr: “Καθε φορα που αλλαζεις θεση τις SIM θα πρεπει να δηλωνεις εκ νεου ποια θα χρησιμοποιεις για ιντερνετ ” Αν η απαντηση ειναι για εμενα το γνωριζω και εννοειται οτι αλλαζα την χρηση data μεταξυ καρτων για να κανω τον ελεγχο, οπως επισης τσεκαρα εκ νεου και ολες τις ρυθμισεις. Μαλλον μου φαινεται και εμενα ειναι θεμα ROM. Oταν με το καλο περασω την ελληνικη θα δω και εκει πως θα παει. Α επισης δοκιμασα εχοντας και μια καρτα μονο στο κινητο μηπως αλλαξει κατι, αλλα παλι δεν ειδα …

• Πηρα και εγω απο Vickmall (ελπιζω να ειναι γνησια) και περιμενω να μου ερθει... Μαααλλον θα παρω και του ebay (3,5 δολλαρια εχει) απλα για να δω. Για την ωρα εχω hard case της Nillkin (ειχα ιδια και στο παλιο μου lenovo) η οποια εφαρμοζει αψογα και μου αρεσει και αισθητικα αλλα δεν παρεχει την ιδια προστασια με την Ipaky , + τρωει μεγαλο φαουλ γιατι δεν εχει στην θηκη την μικρη προεξοχη κατω απο το ηχειο με αποτελεσμα να μην ακουγεται καλα το κινητο οταν ακουμπαει η πλατη του σε επιπεδη επιφανει…

• Μαλλον αναλογα το μοντελο ειναι. Και εγω ξενερωσα που τριζει ελαχιστα (αν και μονο το κατω μερος). Βεβαια πριν ρωτησει ο Dante δεν το ειχα παρε κανα χαμπαρι σε καθημερινη χρηση. Για να επανελθω παντως στα 4G χτες εκανα δοκιμη και αλλαξα θεση στις SIM και εβαλα την Voda στην SIM 2 οπου παλι επιανε μονο H+ . To περιεργο ειναι οτι η Cosmote στην θεση 1 δεν ειδα να βγαζει 4G (αν και δεν την πολυδοκιμασα να πω την αληθεια μου...) Οποτε τις ξαναεβαλα στην αρχικη τους θεση. Μετα δοκιμασα να ψαξω manual…

• Οσοι την εχετε τα πλαινα κουμπια παιζουν και εφαρμοζουν κομπλε? ειναι καθολου χαλαρα η εχουν θεμα οταν τα πατας (μιας και ειναι εξτρα της θηκης) Επιση ειδα και αυτη στο ebay με αλλη ''carbon'' πλατη, αλλα μοιαζει με ''μαιμου'' μιας και δεν δειχνει το εσωτερικο η παραπανω φωτο... Ipaky Hard Bumper Hybrid Soft Rubber Skin Case Cover for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay

• Antutu score από τα xiaomi

Project_P - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Όταν πρωτοπηρα το κινητό με 7.1.9 stable πειραγμενη από κινεζομαγαζο.