Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 577.

• Παράθεση από Thracia: “@Project_P Δεν μιλάμε για αυτά τα αυτοκόλλητα που τα είχαμε όλοι.Λέμε για το αυτοκόλλητο της Xiaomi που είναι σαν το ξυστό για κάνεις verify την συσκευή Xiaomi Product Authentication - mi.com ” Ωπ σαν νεος στα Xiaomi δεν το ηξερα αυτο. Ενδιαφερον ! Παράθεση από Dante: “Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη? Να πιεσετε το κινητο πισω και να μου πειτε εαν κανενος του τριζει? Σε ολα τα σημεια αλλα κυριως στα πλαστικα πανω και κατω. Ευχαριστω! ” Δοκιμασα εγω στο δικο μου, το κατω τρ…

• Εμενα παντως ηταν και στο ασπρο κουτι και ειχε και τα αυτοκολλητα (το διαφανο και το ενοχλητικο ασπρο πισω που παλευα να βγαλω τις κολλες )

• @NasDriver Πηρα και μιλησα μαζι τους (αν και τα ειχα τσεκαρει και απο πριν). Τους εβαλα να κοιταξουν το δικτυο, μιας και οι ρυθμισεις ηταν κομπλε, το κινητο σεταρισμενο για να δουλευει με 4G - LTE . Μου ειπαν θα κοιταξουν την γενικοτερη περιοχη και θα με ξαναπαρουν (αν και λεει το 4G της Voda δουλευει πολυ καλα στις γυρω περιοχες μου). Πληροφοριακα μου ειπαν οτι δουλευει στα 2100mhz οποτε η συσκευη το καλυπτει μια χαρα.. @georgeth50 Μιλα με το τεχνικο τμημα της εξυπηρετησης πελατων να τσεκαρουν …

• Το εχω τσεκαρει σε 2-3 περιοχες μεχρι στιγμης (κορυδαλλος, κερατσινι, πειραιας) τα οποια δεν θα τα ελεγα περιχωρα και δεν εχω δει κατι καλυτερο απο H+ (οταν η Cosmote εχει σε ολα 4G). Θα συνεχισω να τσεκαρω και αν δω αλλαγη θα αναφερω

• Μας εκανες την καρδια περιβολι βραδιατικα , επρεπε να εχει και ενα ψεγαδι το κινητο... Οποτε δεν θα παρω (ξανα) στην τεχνικη βοηθεια της Vodafone μπας και βγαλω ακρη.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Να ξέρεις πως αν η WIND στην περιοχή σου έχει 4G δίκτυο στην μπάντα των 800MHz η συσκευή σου δεν θα πιάνει δίκτυο γιατί ΔΕΝ υποστηρίζει αυτή την μπάντα. ” Ελπιζω να μην ισχυει και για την περιοχη μου το ιδιο για την vodafone γιατι σε αντιθεση με την Cosmote αρνειται πεισματικα να πιασει 4G ... μεγαλη ξενερα γιατι εκει εχω συμβολαιο και το πακετο δεδομενων μου... Βεβαια τα ειχα τσεκαρει πιο πριν και απο οτι ειχα δει μονο η cosmote επαιζε 800ΜΗΖ (μαζι με 1800 και 2600) Η Vo…

• Ε τοτε εφοσον επαιζε η ιδια καρτα / νουμερο κομπλε σε αλλο κινητο στην ιδια περιοχη δεν ειναι θεμα υπηρεσιας / εταιριας κινητης. Πιθανοτατα θελει αναβαθμιση η ROM αλλα οπως σου ειπα πιο πανω αν εχει την unofficial πειραγμενη κινεζικα με ελληνικο μενου δεν μπορεις να το κανεις. Θα πρεπει αναγκαστικα να δοκιμασεις καποια official ROM (ειτε Chinese ειτε Global).

• Για το συγκεκριμενο νουμερο / SIM. Η Sim σου ειναι σχετικα καινουργια ετσι? Στην προηγουμενη συσκευη σου επιανε κανονικα 4G και στις ιδιες περιοχες? Γιατι αν ναι τοτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι με τις υπηρεσιες, ειναι θεμα πιθανοτατα της ROM.

• Επειδη πλεον εχω μπει και εγω στην αναμονη για αδεια ξεκλειδωματος του bootloader, θα ηθελα στο ενδιαμεσο να παρω μια πιο σφαιρικη εικονα των 2 ελληνικων ROM που ειναι διαθεσιμες για την συσκευη μας. Οπως με τις αντιστοιχες official κινεζικες εχουμε επιλογη να φλασαρουμε Α) την Stable Εκδοση [τρεχουσα Stable V7.1.18.0] Β) την Developer Εκδοση [τρεχουσα GTV-6.3.24] xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ Η βασικη διαφορα ειναι προφανως απο το ονομα οτι η Stable ειναι πιο.... σταθ…

• @mutunas Καλησπερα. Καταρχην αν εχεις ελληνικα σαν επιλογη γλωσσας εχεις την unofficial rom (η οποια ειχε καποια θεματακια με τις SIM). Kαλο θα ηταν να την αλλαξεις (κατι που θα πρεπει να κανεις ετσι κι αλλιως οταν πας να ξεκλειδωσεις τον bootloader). RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα εχοντας 2 SIM (Vodafone / Cosmote). Τελικα παρολο που ειχα κανει αιτηση δεν ειχαν ενεργοποιηση την υπηρεσια 4G. Oταν με βεβαιοτη…

• Παράθεση από komatoza: “Παιδιά σε εσάς σε νορμάλ συνθήκες πόση ελεύθερη ραμ έχει? Εγώ βλέπω συνέχεια 1γιγα και μου φαίνεται ότι η miui καταναλώνει πολλά ” εμενα από restart ξεκινάει με 1.8 και πέφτει περιπου 1.6-1.5 μετά από χρήση (με καθαρισμένες όλες τις εφαρμογές)

• redmi note 3 pro unlock

Project_P - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Αυτός ο οδηγός είναι για redmi note 3 hennesy MTK ” Για Pro SnapDragon ειναι (εγω τον εφτιαξα) , ειχε μπει καταλαθος στο MTK . αλλα μεταφερθηκε στη σωστη κατηγορια.

• Εχω βγαλει απο ολες τις επαφες το +30 . τωρα που το λες το θυμαμαι οτι ειχε να κανει με το prefix αλλα νομιζω επρεπε να το βγαζουμε οχι να το βαζουμε. Χωρις σιγουρα βεβαια.

• Αυτο μου το εκανε στην παλια συσκευη μου (lenovo s650) ενω χρησιμοποιουσα GoSMS Pro και δεν ειχα βγαλει ακρη. Βεβαια αν σβησεις το αρχικο νημα και συνεχισεις να απαντας στο νημα που ελαβες το εισερχομενο δεν υπαρχει θεμα. Αν βεβαια στειλεις νεο μηνυμα στην υπαρχουσα επαφη τοτε σου ξεκιναει νεο νημα.... Αμα βρεις παντως λυση γραψε να δουμε...

• δεν τα γραφουν και πολυ αναλυτικα αλλα αν το παρεις με την σειρα που κυκλοφορησαν η Global Stable 7.1.8 εχει λογικα ολα τα fixes της Stable Chinese 7.1.20 Πληροφοριακα βγηκαν Chinese Stable 7.1.18 Global Stable 7.1.7 Chinese Stable 7.1.20 Global Stable 7.1.8

• Εχεις κανει κατι με τα SMS για να εχεις ελληνικους χαρακτηρες? Περα απο αυτο (και το αλφαβητικο index των ονοματων στον καταλογο μετα τηλ που δεν δουλευει) ειμαι και εγω πολυ ευχαριστημενος.

• Ναι και εγώ. Τζάμπα χαρηκα για το update (εκτός αν είναι τόσο καλή η ROM που δεν χρειάζεται fixes :p ) . Jerry007 είσαι φαντάζομαι τώρα πιο ικανοποιημένος με την global;

• καλημερα . μου έβγαλε σήμερα για την global update σε 7.1.8

• redmi note 3 pro unlock

Project_P - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Τοτε εχεις 100% πειραγμενη (unofficial) ROM που βασιζεται στην πρωτη Chinese Stable εκδοση (οπως ολοι οσοι πηραμε τις συσκευες με multilanguage ) και για αυτο δεν λειτουργει τιποτα απο αυτα που δοκιμασες. Το global αναφερετε στο ΘΙ και οχι στην ROM (τωρα που τσεκαρε το printscreen απο ιδια συσκευη το ειδα). Αν ακολουθησεις τις οδηγιες απο τα λινκ που σου εδωσα πιο πανω θα τα φτιαξεις ολα μπαμ μπαμ μιας και εισαι αρκετα προνομιουχος (σε αντιθεση με εμας που περιμενουμε ακομα) να εχεις και οκ για …

• Πιθανοτατα ειναι θεμα λογισμικου. Σχεδιασης δεν ειναι σιγουρα γιατι ειναι ιδια. Τωρα οπως λες και εσυ απο θεμα hardware δεν νομιζω να εκαναν downgrade. Επισης πιστευω η συγκριση να εγινε ιδιο ηχητικο δειγμα (οχι πχ με κανα high quality mp3 σε συγκριση με ραδιοφωνο πχ...)