Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 577.
-
Παράθεση από Thracia: “@Project_P Δεν μιλάμε για αυτά τα αυτοκόλλητα που τα είχαμε όλοι.Λέμε για το αυτοκόλλητο της Xiaomi που είναι σαν το ξυστό για κάνεις verify την συσκευή Xiaomi Product Authentication - mi.com ” Ωπ σαν νεος στα Xiaomi δεν το ηξερα αυτο. Ενδιαφερον ! Παράθεση από Dante: “Μπορειτε να μου κανετε μια χαρη? Να πιεσετε το κινητο πισω και να μου πειτε εαν κανενος του τριζει? Σε ολα τα σημεια αλλα κυριως στα πλαστικα πανω και κατω. Ευχαριστω! ” Δοκιμασα εγω στο δικο μου, το κατω τρ…
-
@NasDriver Πηρα και μιλησα μαζι τους (αν και τα ειχα τσεκαρει και απο πριν). Τους εβαλα να κοιταξουν το δικτυο, μιας και οι ρυθμισεις ηταν κομπλε, το κινητο σεταρισμενο για να δουλευει με 4G - LTE . Μου ειπαν θα κοιταξουν την γενικοτερη περιοχη και θα με ξαναπαρουν (αν και λεει το 4G της Voda δουλευει πολυ καλα στις γυρω περιοχες μου). Πληροφοριακα μου ειπαν οτι δουλευει στα 2100mhz οποτε η συσκευη το καλυπτει μια χαρα.. @georgeth50 Μιλα με το τεχνικο τμημα της εξυπηρετησης πελατων να τσεκαρουν …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Να ξέρεις πως αν η WIND στην περιοχή σου έχει 4G δίκτυο στην μπάντα των 800MHz η συσκευή σου δεν θα πιάνει δίκτυο γιατί ΔΕΝ υποστηρίζει αυτή την μπάντα. ” Ελπιζω να μην ισχυει και για την περιοχη μου το ιδιο για την vodafone γιατι σε αντιθεση με την Cosmote αρνειται πεισματικα να πιασει 4G ... μεγαλη ξενερα γιατι εκει εχω συμβολαιο και το πακετο δεδομενων μου... Βεβαια τα ειχα τσεκαρει πιο πριν και απο οτι ειχα δει μονο η cosmote επαιζε 800ΜΗΖ (μαζι με 1800 και 2600) Η Vo…
-
Ε τοτε εφοσον επαιζε η ιδια καρτα / νουμερο κομπλε σε αλλο κινητο στην ιδια περιοχη δεν ειναι θεμα υπηρεσιας / εταιριας κινητης. Πιθανοτατα θελει αναβαθμιση η ROM αλλα οπως σου ειπα πιο πανω αν εχει την unofficial πειραγμενη κινεζικα με ελληνικο μενου δεν μπορεις να το κανεις. Θα πρεπει αναγκαστικα να δοκιμασεις καποια official ROM (ειτε Chinese ειτε Global).
-
Επειδη πλεον εχω μπει και εγω στην αναμονη για αδεια ξεκλειδωματος του bootloader, θα ηθελα στο ενδιαμεσο να παρω μια πιο σφαιρικη εικονα των 2 ελληνικων ROM που ειναι διαθεσιμες για την συσκευη μας. Οπως με τις αντιστοιχες official κινεζικες εχουμε επιλογη να φλασαρουμε Α) την Stable Εκδοση [τρεχουσα Stable V7.1.18.0] Β) την Developer Εκδοση [τρεχουσα GTV-6.3.24] xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-RedMi-Note-3-Pro-Kenzo/ Η βασικη διαφορα ειναι προφανως απο το ονομα οτι η Stable ειναι πιο.... σταθ…
-
@mutunas Καλησπερα. Καταρχην αν εχεις ελληνικα σαν επιλογη γλωσσας εχεις την unofficial rom (η οποια ειχε καποια θεματακια με τις SIM). Kαλο θα ηταν να την αλλαξεις (κατι που θα πρεπει να κανεις ετσι κι αλλιως οταν πας να ξεκλειδωσεις τον bootloader). RN3Pro Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official) Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα εχοντας 2 SIM (Vodafone / Cosmote). Τελικα παρολο που ειχα κανει αιτηση δεν ειχαν ενεργοποιηση την υπηρεσια 4G. Oταν με βεβαιοτη…
-
Αυτο μου το εκανε στην παλια συσκευη μου (lenovo s650) ενω χρησιμοποιουσα GoSMS Pro και δεν ειχα βγαλει ακρη. Βεβαια αν σβησεις το αρχικο νημα και συνεχισεις να απαντας στο νημα που ελαβες το εισερχομενο δεν υπαρχει θεμα. Αν βεβαια στειλεις νεο μηνυμα στην υπαρχουσα επαφη τοτε σου ξεκιναει νεο νημα.... Αμα βρεις παντως λυση γραψε να δουμε...
-
Τοτε εχεις 100% πειραγμενη (unofficial) ROM που βασιζεται στην πρωτη Chinese Stable εκδοση (οπως ολοι οσοι πηραμε τις συσκευες με multilanguage ) και για αυτο δεν λειτουργει τιποτα απο αυτα που δοκιμασες. Το global αναφερετε στο ΘΙ και οχι στην ROM (τωρα που τσεκαρε το printscreen απο ιδια συσκευη το ειδα). Αν ακολουθησεις τις οδηγιες απο τα λινκ που σου εδωσα πιο πανω θα τα φτιαξεις ολα μπαμ μπαμ μιας και εισαι αρκετα προνομιουχος (σε αντιθεση με εμας που περιμενουμε ακομα) να εχεις και οκ για …