Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 577.

• Τρελη ghetto κατασκευη! αρκετα εξυπνη αν και περα απο το οτι πρακτικα γινεται σαν κατασκευη (με κοστος / ρισκο 15ευρω, μια σιμ και 1 sd δηλαδη) δεν ξερω το κατα ποσο το κινητο μπορει να διαχειριστει ταυτοχρονα χωρις μελλοντικα προβληματα. Στα post απο κατω παντως φαινεται να δουλευει απο διαφορους χρηστες που το δοκιμασαν....

• redmi note 3 pro unlock

Project_P - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

φιλε μου απο αυτα που γραφεις μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Η Rom που εχεις εχει Ελληνικα? γιατι global 7.1 stable 7.1.9.0.0 LHOCNCL δεν υπαρχει. το global μαλλον το υπεθεσες λογο της υπαρξης ελληνικων. Αν ισχυει αυτο που σου λεω τοτε εχει κινεζικη ROM η οποια ειναι modded απο το καταστημα που το πηρες, το οποιο την κανει unofficial, οποτε ολοι οι τροποι που δοκιμαζεις παραπανω ΔΕΝ λειτουργουν. Διαβασε προσεκτικα εδω Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language R…

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από tsine: “Τουλάχιστον είναι η τελευταία έκδοση χωρίς bugs ? ” Οχι ειναι αρκετα παλια (πλεον) μιας και εχει βγει ηδη 7.1.20 Chinese Stable, οποτε θα εχει και bugs.Eπισης αν ειναι official και οχι πειραγμενη (δεν εχει ελληνικα δηλαδη οπως ειπαν και πιο πανω), τοτε αν τσεκαρει με τον Updater θα του εχει ετοιμο OTA update . ” H global official έχει άλλη αριθμηση εδώ έχει την 7.1.7.0 MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Offi…

• Παράθεση από jerry007: “Καλή ερώτηση. Διότι δεν το σκέφτηκα. Είχα την εντύπωση ότι υπάρχει η unofficial Multi και ότι η οι άλλες δυο είναι Official Αγγλο/Κινέζικες Stable και Dev, με μόνη διαφορά ότι η Dev επιτρέπει να ξεκλειδώσεις το bootloader. Με βλέπω να περνάω την Global μέχρι να μου το ξεκλειδώσουν. Αχ... Φτου και από την αρχή! ” Χαχαχαχα στο νεο τοπικ που εχω γραψει (και στα ποστ μου πιο πριν) , το αναφερω (ιδιαιτερα στο τελος που γραφω γιατι εβαλα και εγω Global). Οπως επισης ανεφερα το …

• @jerry007 Λογικα αν κανεις backup στο MiCloud δεν θα εχεις θεμα (με αλλες official οπως εχουν πει δεν εχεις σιγουρα). Απλα καλο ειναι να το επιβεβαιωση και καποιο απο τα παιδια που εχουν περασει την ελληνικη ROM. Απο την αλλη αν δεν εχεις προβλημα με το να δουλευεις το κινητο στα αγγλικα γιατι δεν εβαλες Stable Global (που δεν εχει δειγμα κινεζου) και εχει και ετοιμα google apps και θα παιρνει και κανονικα updates?

• Πολυ καλη δουλεια! Μπραβο!

• Παράθεση από jerry007: “Ωραία, θα ακολουθήσω αυτό τον οδηγό. Το .zip που κατέβασα πριν με την ROM είναι το fastboot ή πρέπει να κατεβάσω άλλο αρχείο; ” Στο link εχει τα σωστα αρχεια που πρεπει να κατεβασεις ( .tgz)

• Παράθεση από jerry007: “Όπως καταλαβαίνω θα πρέπει πρώτα να περάσω την Official Stable και μετά την Developer με δεδομένο ότι η Multi που φοράει τώρα είναι modded. ” Μην μπερδευεσαι. Η μεθοδος αυτη ειναι μονο αν εχεις ηδη κατι official. Επειδη ακριβως το κινητο σου εχει modded rom πρεπει να κανεις το πρωτο φλασαρισμα οπως λεει αυτος ο οδηγος [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και μπορεις να περασεις κατευθειαν οπ…

• Παράθεση από jerry007: “Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα Redmi Note 3 Pro με την Multilanguage MIUI Global 7.1 Stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) και θέλω να περάσω την China Developer (6.3.17). Πρέπει πρώτα να περάσω την China Stable για να μπορέσω να το κάνω αυτό; ” Καλως τα δεχτηκες. Μπορεις να βαλεις κατευθειαν Chinese Dev . Εδω εχει γενικες πληροφοριες και link για αναλυτκο οδηγο για πως να φλασαρεις την ROM απο multi. Οδηγος φλασαρισματος (και οχι μονο) για κατοχους multi-language ROM (NON official)

• @cabamaru αν διαβασεις το link που σου εδωσα, εχει απαντηση σε ολες σου τις ερωτησεις Ασχετο εχεις δοκιμασει κανεις αυτο εδω? Redmi Note 3 ToolKit - One Stop Destination! - India - Xiaomi MIUI Official Forum Δειχνει αρκετα πρακτικο.

• @cabamaru η multi των κινεζικων καταστηματων δεν ειναι official και επειδη βασιζεται σε παλιοτερη εκδοση εχει θεματακια (2 SIM κτλ ) . Οποτε καλυτερο ειναι να την παρεις με Official αγγλο-κινεζικη και μετα η να την καθαρισεις απο εφαρμογες και να περασεις google apps η να αλλαξεις εντελως ROM με καποια απο τις Global Stable / Chinese Dev / Ελληνικη (μετα απο ξεκλειδωμα bootloader). Aν διαβασεις εδω θα καταλαβεις Οδηγιες φλασαρισματος για κατοχους multi-language ROM (NON official)

• Παράθεση από lallasgr: “@Project_P Αν δεν βαριέσαι και έχεις 10λεπτα άνοιξε ένα νέο θέμα και κάνε copy paste ακριβώς όπως τα εγραψες για να τα βρίσκουν εύκολα. Βάλε και ένα κατατοπιστικο τιτλο. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” Οκ εγινε (να τα εχω και εγω καπου συγκεντρωμενα εντος forum ) Παράθεση από teotok: “φιλε project_p εισαι Θεος!!! εχω δουλιτσα το απογευμα ελπιζω να πανε ολα καλα... Ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας!!! ” Τιποτα φιλε, σε καταλαβαινω γιατι και εγω στην αρχη ειχα απ…

• Oσοι απο εμας πηραν το κινητο με Multilanguage Rom εχουν μια πειραγμενη Rom (βασιζεται στην παλια official κινεζικη 7.1.9.0.0 LHOCNCL , αλλα δεν μπορει να παρει update) . Αν λοιπον εχετε ελληνικα στο κινητο σας και αναγραφετε αυτη η εκδοση εχετε unofficial rom. (γενικα αν το πηρατε καινουργιο απο μαγαζι και εχει ελληνικα ακομα και αν δεν εχει αυτη την εκδοση δεν ειναι γνησια/official rom). 11660-20160323-095010-jpg/ . Η συγκεκριμενη ρομ εχει προβληματα με την διαχειρηση 2 SIM (δεν αναγνωριζει τη…

• @teotok Καλησπερα φιλε και καλως ηρθες. Τωρα διαβασα τα post σου. Λοιπον οπως ολοι οσοι πηραν το κινητο με Multilanguage Rom εχεις μια πειραγμενη Rom (βασιζεται σε παλια official κινεζικη, αλλα δεν μπορει να παρει update). Τα προβληματα που εχεις τα αντιμετωπισαμε ολοι οσοι ειχαμε multi . Τι κανεις απο εκει και περα? Περνας μια απο τις 3 official που ειναι διαθεσιμες με αυτο τον οδηγο! [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Officia…

• Για να περασω την Chinese Dev (εχω περασει και τρεχω Global Stable ) ακολουθωντας αυτο τον οδηγο [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum κανω τα βηματα απο το Flashing ROM Part και μετα (δηλαδη με ανοιχτη συσκευη κουμπωνω καλωδιο, ενεργοποιω USB Debagging και προχωρω κανονικα με το MiFlash), ή πρεπει να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη?

• OTA το εβαλες ετσι; Πρέπει να βγαίνουν για download μερικές μέρες νωρίτερα

• Την Stable κινεζικη 7.1.20 λες ? Εχει βγει κατι μερες τωρα . Απο οτι φαινεται τελικα και η κινεζικη ROM εχει θεματα με την dual sim λειτουργια... το καλο ειναι οτι βγαζουν μπαμ μπαμ updates και fixes.

• Παράθεση από efyv2: “Προς ενημέρωση βγήκε Νέο update Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Νεο update σε τι? Εν αναμονη της εγκρισης της Xiaomi για ξεκλειδωμα, οσοι την εχουν παρει δεχονται sms στο νουμερο που εχουν δηλωσει και μετα προχωρουν στο ξεκλειδωμα μεσω MiUnlock, ή τσεκαρουμε καθημερινα για καποια αλλαγη στο προγραμμα? Επισης οταν ερθει η ωρα να περαστει η Ελληνικη ROM , τι προτεινεται? Stable ή Dev και γιατι?

• Παράθεση από pillopoulos: “Δοκιμασε το chomp sms Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω για την προταση. Επειδη δεν ειδα στην περιγραφη της εφαρμογης και για να μην την βαζω ασκοπα, υποστηριζει dual sim, ελληνικα και 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα χωρις mod ή root? (ολα αυτα τα κανει το GO SMS ... απλα για καποιο λογο το μπλοκαρει απο καπου η συσκευη και δεν αφηνει την αποστολη sms)

• καλα ναι του εχω κάνει & groups και λίστα με αγαπημένες επαφές για τα γρήγορα, απλά αμα θες να βρεις κάτι γρήγορα με το ένα χέρι βολευει αφάνταστα. Πιο πολύ σκαω που δεν μου παίζει το go SMS pro και ψαχνω ακομα να βρω λυση...