Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 577.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από mygadgr: “Ουφφφ.... False False Μου βγάζει. Άρα προχωράω με τον οδηγό για Unofficial->Official ?? ” Ναι κανονικα!

• Παράθεση από hoyas: “Να πω και εγώ ενα μειονέκτημα της 7.3.2 ελληνικής που πέρασα προ 1 ώρας. Νομίζω ότι εμφανώς έχω χειρότερο σήμα στην sim με τα δεδομένα ” ναι το έχω αναφέρει και εγώ. Στην αρχή νόμιζα ότι μου το έκανε μόνο στην sim 1 αλλά τελικά το κάνει σε όποια είναι προεπιλεγμένη για δεδομένα

• Παράθεση από michael: “Να σας ενημερωσω οτι η νεα εκδοση TWRP 3.0.2-2 by mic για το kenzo ειναι ετοιμη και μπορειτε να την κατεβασεται απο εδω TWRP-3-0-x-by-mic-για-Xiaomi-συσκευές ” Ευχαριστουμε πολύ για το support ! Τι διάφορες έχει από την προηγούμενη έκδοση;

• @hoyas Για να κανεις Nandroid back up ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ (για εμενα ΠΑΝΩ απο 90% γιατι τρωει πολυ) - Μπαινεις TWRP - Πας στο Backup - Επιλεγεις που θα το αποθηκευσεις (Καλυτερα σε USB 2.0 stick με καλωδιο OTG ή σε SD card , αλλιως κατευθειαν στην συσκευη και μετα το αντιγραφεις στο pc σου γιατι πιανει αρκετο χωρο) - Πατας και ενα Refresh για να ανανεωσει το χωρο της θεση αποθυκευσης - Επιλεγεις System / Data / Boot για το backup - Κανεις Swipe το slider απο κατω - Περιμενεις (αρ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• @geoanto555 Εγω εξακολουθω να εχω και το προβλημα με την παντελη απουσια του 4G/LTE στην SIM1, οποτε μου αναγραφει παντα 3G ή Η/Η+. Απο την αλλη και στην SIM2 που γραφει συνεχεια 4G οταν εχω προεπιλεγμενα δεδομενα δεν το κανει αυτο... Επισης στις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα παρατηρησει να κανεις κατι τετοιο, μιας και αλλαζα συνεχεια τα δεδομενα απο Sim σε Sim (ψαχνοντας να βγαλω ακρη με το προβλημα μου...)

• @nik68 Δεν αποκλειται... για να βεβαιωθεις κανε μια τραμπα τις καρτες. Και εμενα μου φαινεται οτι εχω παντου καλυτερο σημα στην θεση 2 και τα εχω αντιστροφα Sim1 : Cosmote Sim2 : Vodafone

• @hoyas Την εβαλα απο χτες το βραδυ (7.3.2.0) και μεχρι στιγμης ειναι κομπλε. Στην αρχικη μου φανηκε λιγο να κολλαει αλλα μαλλον επειδη ηταν φρεσκοπερασμενη. Τωρα το πρωι δειχνει κομπλε. Συνδιαστικα με 7.2.5.0 και 7.3.2.0 εχουν κανει ενα σκασμο βελτιωσεις. Εχουν κανει την καμερα να δουλευει με το fingerprint που ειναι αρκετα βολικο σε καποιες περιπτωσεις και θεωρητικα εχει βελτιωθει και η καμερα (ακομα δεν εχω τσεκαρει να σου πω). Εχουν βελτιωσει παντως πολλα bugs και το συγκεκριμενο θεωρειται με…

• Παράθεση από hoyas: “@Project_P δώσε link να κατεβάσω. Ακόμα δεν την περνάω βέβαια περιμένω εντύπωση από κανέναν έμπειρο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files

• Παράθεση από hoyas: “Υπάρχει ελληνική 7.3.2; Δεν πήρα χαμπάρι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σημερινη ολοφρεσκη!

• Παιδες εχεις βαλει κανεις την ελληνικη 7.3.2.0 ? Τι λεει απο σημα και γενικα bugs γιατι απο οτι ειδα οσοι εβαλαν την China Stable δεν λενε και τα καλυτερα.

• Παράθεση από shinig: “Σημερα που ακολουθησα πιστα τον οδηγο το κινητο που φλασαρα ελεγε κανονικα gtv και τα λοιπα...υπαρχουν οι εφαρμογες dolby atmos και το mod για 160 χαρακτηρες καπου εδω να τα κατεβασω η στην επομενη αναβαθμιση?παντως η ρομ ειναι τελεια και απο μπαταρια και απ ολα!!!μπραβο!! ” Δεν ειναι εγκατεστημενα στην ROM σου? Το dolby atmos ειναι σε ολες τις stable που εχω βαλει μεχρι τωρα, οπως και το mod για 160 χαρακτηρες (δεν φαινεται καπου απλα κανεις lock τα κεφαλαια στο μηνυμα και…

• @antonius Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και το λεω απο την πρωτη στιγμη. Πραγματι οι φωτο ειναι σαν να τα εχεις τραβηξει με διαφορετικο κινητο! απο την αλλη βεβαια η μαμα καμερα του RMN3 πασχει ΚΑΙ απο manual ρυθμισεις , σε συγκριση με αλλες συσκευες της Xiaomi ιδιου η υποδιεστερου level και ηλικιας...

• Παράθεση από filthydwarf: “δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το θέμα software γιατί απλά δεν το κάνει σε όλους. με cosmote στα Χανιά πιάνω 4g. ταχύτητα δεν έλεγξα αλλά σίγουρα δεν σέρνεται και browsing έκανα χωρίς κανένα θέμα. sim στο slot1 και sd στο 2 ” Ναι οι περισσοτεροι δεν το εχουν το θεμα. Εδω Ελλαδα συγκεκριμενα δεν εχει εμφανιστει καποιος αλλος που να το εχει. Στο αγγλικο το φορουμ ομως ειναι καμια 100αρια ατομα τουλαχιστον απο ολο τον κοσμο που εχουν ακριβως τα ιδια συμπτωματα (δουλευει τ…

• @filthydwarf ο @DrSaG δεν εχει κανα ιδιαιτερα σοβαρο θεμα, απλα του αρεσει να γκρινια... εε σχολιαζει Eγω επρεπε να το γυρισω που δεν εχω δει 4G στην Sim1 απο τοτε που το πηρα, αλλα δεν θελω να μπλεκω με κινες και εγγυησεις... βεβαια επιφυλασομαι οτι και τον 2 τα θεματα που αντιμετωπιζουμε ειναι software και οτι θα στρωσουν καποια στιγμη. Για το καλιμπραρισμα το ειπα για τα παιχνιδια. Στα βιντεο μου το κανει και εμενα (και δεν στρωνει με calibration) αλλα επειδη και εγω δεν τα πολυ δουλευω δεν α…

• Οσοι εχετε θεμα με το γυροσκοπιο δοκιμασατε να κανετε calibrate απο το QC Test ? (πατατε γρηγορα αρκετες φορες την εκδοση Kernel στις ρυθμισεις). @DrSaG Καλλιο αργα... εσυ ειδικα επρεπε να ειχες εδω και κανα 2 βδομαδο την ελληνικη

• Λογικο να πεφτουν οι χρονοι, το μεγαλο ντου που εγινε με RMN3 και ΜΙ5 περασε πλεον! Απο οτι διαβασα στο αγγλικο φορουμ το RMN3 SD πουλησε ΜΟΝΟ στην Ινδια 600.000 κομματια απο την official κυκλοφορια του πριν μερικους μηνες.. και μιλαμε για μονο το SD μονο στην Ινδια... οι μισοι απο τους ιδιοκτητες να θελησαν να το ξεκλειδωσουν (που κατι μου λεει οτι ειναι το 95% οχι οι μισοι βαλτε και ολους τους αλλου χρηστες παγκοσμιως και τις αλλες συσκευες και φανταζει παραλογο που παιρνει 10+ μερες να ερθει …

• Πλεον εχουν δωσει official την stable 7.3.2.0 και σε Global και σε China MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Ξερετε ποτε θα την εχουμε και σε ελληνικη? ( @MIUI_ART ) Επισης οποιος εχει βαλει ηδη καποια απο τις δυο εχει παρατηρησει καποιο θεμα με το σημα στην sim 1 οταν δουλευει dual sim το κινητο και τα data ειναι προεπιλεγμενα στην SIM1 ?

• @filthydwarf Sorry παρανοησα. Ναι οπως λεει ο lallasgr , μεσω του updater δεν μπορεις να πας απο global σε china.

• Παράθεση από filthydwarf: “πήρα το κινητό ήταν σε official global stable. έκανα update στην τελευταία για να σιγουρευτώ ότι είναι η official. ολα καλα. πάω να κάνω unlock. ( είχα πάρει approval πριν κανα 40ήμερο και έκανα άλλου κινητό. ) 50% error ότι έχω άλλο account στην συσκευή ( δεν έχω άλλο account) λέω η rom φταίει. κατεβάω china developer. can't verify update.... καμιά ιδέα; ” Mε global stable 99% δεν ξεκλειδωνει. Δωσε λιγο χρονο αναδοκιμασε με China Dev (εχεις βαλει την τελευταια να φαντ…