Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 577.

• Παράθεση από Astrolabe: “Κατέβασα την developer από αυτό το link MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum .Δεν είναι αυτή η κινέζικη developer rom? Εάν μπορεί κάποιο να μου στείλει link με την κινέζικη developer rom για το Redmi 3 θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ. Το βρήκα και παραθέτω το link για κάποιον άλλον που θα τον ενδιαφέρει Xiaomi MIUI Official Forum ” Αυτες εδω ειναι οι recovery rom (με καταληξη zip και οχι tgz οπως λενε οι οδηγοι και ο lallasgr πιο πανω)…

• Λοιπον με νεα 7.2.5.0 (περιμενουμε και την περιβοητητ 7.3.2.0 να δουμε τι ψαρια θα πιασει. Full auto οι φωτογραφιες (στις 2ες απλα εχω βαλει ΚΑΙ HDR ) με MiCamera και Open Camera MiCamera IMG_20160518_171324.jpg Open Camera IMG_20160518_171334.jpg MiCamera (HDR) IMG_20160518_171446_HDR.jpg Open Camera (HDR) IMG_20160518_171426.jpg

• @geocha Mας μπερδεψες στην αρχη με τα μοντελα μιας και ολοι καταλαβαμε οτι ελεγες και για το MTK μοντελο. Εφοσον λοιπον εχεις αποφασισει να παρεις με το Snapdragon και εγω πιστευω οτι αξιζει τα εξτρα λεφτα (και εγω με τα 3gb εχω)! ΗΔΗ πιστευω οτι 2 gb ram σε κινητο ειναι λιγα και αν δεις πλεον ακομα και τα low cost κινητα των 120-180 βγαινουν με 3+ . Και σιγουρα οσο περναει ο καιρος θα θελουν πιο πολυ.... επισης ο εξτρα αποθηκευτικος χωρος στο κινητο ειναι σωτηριος... Αν παιζει με 1 sim και με s…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• @geocha Καλησπερα φιλε. Και για εμενα αν σε παιρνει δωσε κατι παραπανω και παρε το 3gb /32gb snapdragon (20 δολλαρια διαφορα ειδα εχουν στο vickmall το MTK με το SD). Διαφορετικα ισως το Mediatek να ειναι πιο σωστη επιλογη για τις απαιτησεις σου. Γενικα η γνωμη μου ειναι να παρεις την εκδοση με την πιο μεγαλη RAM / ROM γιατι ουσιαστικα αυτες ειναι που κανουν το κινητο πιο γρηγορο στην καθημερινη χρηση. Οι επεξεργαστες στα 2 μοντελα ειναι η μερα με την νυχτα απο πλευρα επιδοσεων, χωρις ομως να ση…

• Nαι δεν νομιζω να εχεις θεμα. Και τον οδηγου του MIUI_Art παντως να χρησιμοποιησεις παλι δεν νομιζω να συναντησεις καποιο προβλημα. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)

• Παράθεση από DrSaG: “Δεν θα έρθει ΟΤΑ για την 7.3.2.0 Global stable?Ποια απο τις 2 κατεβάζω για να την περάσω; Και πως την περνάω; Είναι ολόκληρη η ρομ έτσι; ” Θα ερθει αλλα προφανως με την ωρα της. Αν βιαζεσαι παντως και εφοσον εχεις κλειδωμενο bootloader κατεβαζεις το .zip (την recovery rom δηλαδη) , την πετας χυμα στο κινητο και την κανεις μεσω του μαμα updater (οπως στο παρακατω με τον τροπο 2). Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev

• @Dante Επειδη σημερα εγινε και update το google keyboard (απο την ιδια την google) με την νεα πολυ βελτιωμενη εκδοση?

• Παράθεση από sage13: “παιδιά στο 1ο ποστ τα λινκ στον οδηγό του lallasgr δε λειτουργούν. μπορεί κάποιος να τα ανανεώσει ή να μας πει τι πρέπει να κατεβάσουμε; ” Πρεπει να τα εχει ανεβασει σε Google Drive τωρα. Mισο να τον κανω summon να τα post-αρει ... @lallasgr

• Παράθεση από sprkrt: “με την τελευταια Ελληνικη, οταν παταω settings ---> additional settings κρασαρει η εφαρμογη. ” Δοκιμασε να μπεις TWRP και να κανεις wipe Cache και wipe Dalvik. Αλλιως ισως χρειαστει να την ξαναπερασεις.

• Μολις φλασαρα την 7.2.5.0 και περιμενω να ανοιξει το κινητο .... και ειδα οτι εδωσαν στο αγγλικο site και την Global 7.3.2.0 MIUI 7.3 Global Stable V7.3.2.0.LHOMIDD for Redmi Note 3 (SD)! Download Here! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Λογικα θα πρεπει να παιζει και η China ετσι? @MIUI_ART να περιμενουμε μεχρι ΣΚ και ή εχει πεσει φορτο εργασιας ?

• Κανενα feedback απο την Ελληνικη 7.2.5.0 μεχρι στιγμης, εχετε βρει κανα κουσουρι? Δεν εχω προλαβει να την βαλώ αλλα επειδη ειμαι λιγο πηγμενος αυτες τις μερες δεν ειμαι για πειραματα οποτε θα κανω ενα Nandroid την 7.2.2.0 για να ειμαι σιγουρος και θα την μπουμπουνησω

• Παράθεση από Astrolabe: “Έχω το Redmi 3 όπου ήρθε από το κινεζομάγαζο με MIUI 77. / Stable 77.1.1.0 (LHPCNCK) και δε γνωρίζω εάν η συγκεκριμένη είναι global ή κινέζικη official. Εγώ θέλω να φορτώσω την κινέζικη developer rom και αναρωτιέμαι εάν είναι εφικτό να γίνει με τον συγκεκριμένο οδηγό, από global stable να πάω στην κινέζικη developer rom έτσι ώστε να ξεκλειδώσω το bootloader. Ευχαριστώ. ” Οι οδηγοι εδω ομως ειναι για το Note 3 οποτε δεν ξερω αν ισχυουν ολα οσα γραφουν και για το δικο σου …

• @Astrolabe Καταρχην μιλαμε για Redmi 3 ή για Redmi Note 3 (SD), μην γινει κανα λαθος? Και η ρομ που φοραει ειναι official? Aν ναι, απλα περνας driver, συνδεεις και φλασαρεις με MiFlash την developer. Αλλιως πρεπει να ακολουθησεις κατα γραμμα τον οδηγο της πρωτης σελιδα. ΠΑΝΤΑ μιλαμε για Redmi Note 3 (SD)

• @Bodai Ακομα δεν μπορω ουτε εγω, ουτε κανεις αλλος να προσδιορισουν σε ποιες συσκευες το κανει.... Υπαρχουν διαφοροι ανα τον κοσμο που εχουν το προβλημα και εχουν δοκιμασει διαφορες ROM, εχουν παρει απο αλλους resellers τις συσκευες και με διαφορες ρυθμισεις και δοκιμες και εχουν το προβλημα. Και συμφωνα με τα confirm στο αγγλικo forum ειναι αρκετα αυτα τα ατομα. Απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν αντιμετωπιζουν αυτο το θεμα, το οποιο απο οτι εχω δει η το εχεις ή δεν το εχεις (δεν εχει παρουσιαστε…

• Παράθεση από akisjes: “Καλημέρα παιδιά. Μόλις έβαλα την τελευταία 7.2.5.0.Προς το παρόν δεν το έχω δουλέψει ακόμη για να δω κάτι ,απλά με προβλημάτισε το antutu που μου έδωσε σκορ 69300 από 76930 που είχα πριν. ” Στο antutu παιζουν πολλα ρολο στο τι νουμερο θα σου βγαλει. Παιζει μεγαλο ρολο ποσο μπαταρια εχεις (καλυτερα να εισαι full οταν το κανεις), αν εχεις καθαρισει την μνημη, κανεις restart, αφηνεις το κινητο λιγη ωρα χωρις χρηση (ωστε να cool-αρουν ολα) και ξαναδοκιμαζεις

• @Applesnk Για εμενα ειναι γνωστο το θεμα μιας και το εχω απο την πρωτη στιγμη και δεν εχω βρει λυση, οσο κι αν το εχω ψαξει και οσο και αν εχω δοκιμασει... Εχω ανοιξει και αντιστοιχο θεμα εδω με το τι εχω τσεκαρει και τα αναλογα reports στο αγγλικο official site (που δεν εχουν βρει ξεκαθαρη λυση...) Προβλημα με 4G LTE σε REDMI Note 3 Pro (SD) @Bodai Στο θεμα πιο πανω εχω αναγραψει ολα τα διαφορετικα baseband που δοκιμασα (και δεν δουλεψε κανενα...) Εχεις βαλει κανεις την Ελληνικη 7.2.5.0 ? εχει …

• Εγω ψαχνοντας ακομα να βρω λυση στο κλασσικο προβλημα με το 4G στην SIM1 κατεβασα την 7.3.2.0 beta απο το link που εδω ο @Souits μερικα post πιο πριν και εκανα flash manually ΜΟΝΟ το baseband της (-8976-GEN_PACK-1.54366.1.54508.1) . To προβλημα μου δυστυχως δεν λυθηκε αλλα παρατηρησα κατι αλλο. Οσο ειχα προεπιλεγμενα τα Data στην SIM1 (αυτη που δεν πιανει 4G) το σημα ηταν 1-2 γραμμες με το ζορι. Με το που γυρνουσα τα data προεπιλεγμενα στην SIM2 ηταν παλι full σημα (στο ιδιο σημειο, στο στην θεσ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835