Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 229.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Θεματακι με τον ηχο απο ηχειο.
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕβαλα και την καινουργια σας ROM ειχα να βαλω απο τη 4.10.17 αλλα το προβλημα παραμενει.. Σκεφτομαι να το στειλω πισω αλλα μετα ευτιχισμενο το 2015 για να το ξανα παρω! Παρανοια ενταξει ουτε με εχει πεσει ποτε.. ουτε με νερο εχει ερθει σε επαφη... τι να πω..
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν εχει δυστυχως.. τιποτα τετοιο..
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤωρα τι κανω ; Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα ρυθμισεων ; στο menu παντως δεν εχει ουτε equalizer ουτε τιποτα.. για να πω οτι πειραξα κατι καταλαθως
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο χω δει, το θεμα ειναι η μπαταρια βγαινει απο εκει; Γιατι εχω διαβασει (Non removable battery)
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Επειδή δεν έχω την συσκευή σου και δεν ξέρω αν βγαίνει, αν γίνεται βγάλε την μπαταρία σου για τουλάχιστον 60 δεύτερα. Ισως είναι στατικό φορτίο” Απο οτι εχω διαβασει δε βγαινει... πφφφ
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ο ήχος είναι βραχνός σε όλα τα επίπεδα έντασης??” Όσο χαμηλωνεις... Στρώνει.....
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜπα αδερφέ δε λύθηκε... Ουτε με νέα rom πιστεύω να λυθεί... Αφού με ειπές οτι είναι σκόνη.. Αλλά δε μου έχει πεσει . μακάρι να είναι νερό και να στεγνωσει
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΟλα Pass δουλευουν... το θεμα ειναι τωρα ο ηχος πως φτιαχνεται... Ουτε 1 μηνα δε το εχω.
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΜπηκα σε αυτο το menu αλλα πιο test να κανω ; και θα βοηθησει αυτο ;
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑπο σημερα το πρωι παρατηρησα οτι ο ηχος στη συσκευη ειναι βραχνος παραμορφωνεται αρκετα.... Δεν ειναι θεμα software γιατι εχω την 4.10.17 την Ελληνικη κανα 2 εβδομαδες δεν αλλαξα απο τοτε. Τι να επαθε ;
-
Καμια ιδεα γιατι χανεται το δικτυο καθε λιγα λεπτα και μου λεει μονο κλησεις εκτακτης αναγκης ;
-
Οταν μου ερθει ειδοποιηηση για MIUI ROM 4.11.14 και τη περασω με τον updater θα εχει καμια απωλεια το κινητο, χανει ρυθμισεις, ενδεχονται να βρεθουνε bugs σβηνεται τιποτα ; γιατι τωρα πηρα το κινητο και περασα την ελληνικη σας 4.11.7 και λεω να προχωρησω και στις επομενες οσο τις βγαζετε.
-
Τελικα ειδοποιησεις για FB μου ερχονται αλλα καθυστερουν λιγακι... Το μενου των ρυθμισεων πιο απλο δε γινεται.. χαχα τι γινεται εκει μεσα ζαλιστικα! Ερωτησουλα : Το εικονιδιο που καθαριζει τις εφαρμογες για ελευθερωση ram μου δειχνει ενα "X" μετα το update πως το επαναφερω με το πινελακι ;
-
Το κανα κι αυτο παλι τιποτα, παραξενο. image.jpg
-
Παράθεση από tora33: “αν είχες την μαμά rom δεν χρειάζεται να κάνεις τα wipes Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications ” Δυστυχως τα χω κανει και τα 2 χωρις αποτελεσμα.
-
Πειραζει που εβαλα την Miui 6 την δικια σας στο MI4 Χωρις wipe & reset ? Mεσω Recovery mode. Η προηγουμενη rom δεν ειχε root και δε μπορουσα να κανω backup και δε ξερω απο flash κλπ. Oλα πηγαν καλα ολα δουλευουν μονο τις ειδοποιησεις δε ξερω να κανω. Ανοιξα και στο messenger και στο facebook app τα popup και autostart και δε νιωθει.
-
ειδοποιησεις για fb για κανενα λογο... τα εκανα auto-start τα εκανα enable pop up notifications εκανα και rr το κινητο αλλα μπα!
-
Για τον οδηγο που με linkares λεει να κανω backup πρωτου ξεκινησω οτιδηποτε να παω να κανω enable τα δικαιωματα root αλλα δε γινονται σε μενα. EDIT: Το εκανα χωρις Wipe & Reset, ολα δειχνουν φυσιολογικα, playstore δουλευει απο πριν, οι εφαρμογες που ειχα δουλευουν επισης... τι να τσεκαρω αλλο ;
-
Ok ευχαριστώ, πάντως σε αυτή 1,7 gb είναι ελεύθερα και το antutu δε πηγε ασχημα... Screenshot_2014_11_12_13_57_07.png Screenshot_2014_11_12_13_57_07.jpg
-
Συνδεωντας το κινητο στο pc μεταφερω το xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.11.7.zip μετανομαζοντας στο σε update.zip και το κανω update απο το τηλεφωνο επιλεγωντας το ; πανως παταω μια επιλογη που εχει " Eνημερωσεις συστηματος" και με παει πισω στις ρθυμισεις το menu