Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 229.
-
Ολοκληρωτικό Format Μi4 Οδηγίες
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο Mi4 οχι δυστυχως
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαCWM Recovery V6. 0. 5.1(R11) by furniel & donbo Οποτε πως προχωραμε?
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλή ερώτηση... πως το βλέπω αυτό?
-
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα μπορει κάποιος να με δωσει οδηγίες πως θα κανω το κινητο σα καινούργιο? Να σβηστουν ολα μα ολα.... να μη μεινει τιποτα μεσα ουτε temporary files ουτε ρυθμισεις ουτε εικονες/βιντεο σαν καινουργια οταν ηρθε να με βγαλει στο menu καλως ηρθατε κλπ ολα ξανα απο τη αρχή! Μπορει καποιος να με δωσει βήματα ? Ειναι ευκόλο ? καθως δε εχω πολλες γνωσεις (Δε θελω να το πουλησω για μενα το κάνω....)
-
Καινουργια ROM στο Mi4 Αστραπιαια χωρις υπερβολες! Αισθητη η διαφορα απο την 5.4 Good Job !
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Aν έχεις βάλεις το MOD για τα MMS ή έχεις πειράξει αρχεία συστήματος, αποτυχαίνει το OTA (Μικρή Patch ROM) και θέλει την FULL ROM.” Δε εχω πειραξει κατι! Τσπ θα δω τη σημερινη τη καινουργια!
-
Εχω χαθει λιγο τωρα τελευταια πηγα να περασω την 5.4.24 απο τη προηγουμενη και με βγαλε σφαλμα δεν ειναι δυνατον να γινει αυτη τη στιγμη... κατι τετοιο... Δοκιμασα να κανω update manual απο επιλεξτε πακετο αναβαθμισης αφου το κατεβασα! Αλλαξε τιποτα εχω χασει κανα επεισοδιο? Τις περναμε αλλιως?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από K4rMa: “Δηλαδη η νεα rom εχει προβλημα ; δε ακουγομαστε στον αλλον στη κληση ;” Οχι βρε, αναφέρομαι στην ROM για το HongMi/RedRice 1.” Aαααχα! Οκ Με πείραξε που στη μπαρα φωτεινοτητας η αλλαγη σερνοντας δε κουνιεται παρα μονο αν σημαδεψουμε με την αφη το κυκλακι και οχι οπου να νε. Και ενα ακομα, ειπανε πως εκαναν ενεργοποιηση το wake up screen στις ειδοποιησεις εκανα κατι τεστακια με fb messenger κ ακουγεται μονο ηχος κ led η οθονη δε ανοιγει κ εχω δωσει τα …
-
Δηλαδη η νεα rom εχει προβλημα ; δε ακουγομαστε στον αλλον στη κληση ;
-
Πως ειναι η καινουργια ROM? Mπορει καποιος να μας πει ;
-
Το Greenify που κανει αδρανοποιηση τις εφαρμογες κανει τιποτα παραπανω απο το κλεισιμο εφαρμογων εργαλειο της Miui με το αριστερο button? Η να το σβησω κανουν το ιδιο πραγμα.
-
Πολύ καλη η νέα rom όντως....πιο smooth κανένα error η DC μέχρι στιγμής τουλαχιστον και antutu 44k
-
Εχει 10 λεπτα που τη περασα.. καλη δειχνει με τη πρωτη ματια μη πεταξει μονο παλι τα FC's που εχουμε 3 ROM σερί τώρα... :'/
-
Με τα MB τι γίνεται ; Κάθε 2 λεπτά τρώει 1 %
-
Rom καλη αλλα δυστηχως η Ψ..Χ... εφαμοργη σταματησε συνεχιζει..... μολις πεσει το κινητο στα 400 mb δε μπορει να ανοιξει τιποτα... Restart και Keep Walking.
-
Καμιά σπουδαία ενημερωση δε καναν στη νέα Developer τουλαχιστον ας λυθηκε το θεμα με διαχειρηση μνημης το Mi4 μου μενει μετα απο καποιες ωρες με 300MB αυτο δε εχει ξανα γινει ποτε με καμια αλλη. Επισης μετα αρχιζουν τα Crash και τα froze για μερικά λεπτα. Ας λυσαν αυτο τουλαχιστον, για να δούμε.
-
Ας ελπίσουμε πως θα γίνει fix στη επομένη [Τη Πέμπτη!]
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από K4rMa: “Παράθεση από takisfrag: “Μέχρι στιγμής όλα καλά στην 5.2.13 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ,αλλά το ψάχνω ακόμα !επίσης μάλλον διορθώθηκε το θέμα με τις επανεκκινήσεις του launcher” Ωραίος κατεβάζω... Είδα σήμερα οτι το Facebook πεταει ειδοποιησεις μπροστα... στη lock screen με εικόνες.... αυτό ειναι απο το λογισμικο η απο το FB? Επισης η οθονη ανοιγε μονη της στις ειδοποιησεις αυτο καταργηθηκε στη σημερινη ROM?” Κοίτα πας ρυθμίσεις ,εφαρμογές ,…
-
Παράθεση από takisfrag: “Μέχρι στιγμής όλα καλά στην 5.2.13 δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ,αλλά το ψάχνω ακόμα !επίσης μάλλον διορθώθηκε το θέμα με τις επανεκκινήσεις του launcher” Ωραίος κατεβάζω... Είδα σήμερα οτι το Facebook πεταει ειδοποιησεις μπροστα... στη lock screen με εικόνες.... αυτό ειναι απο το λογισμικο η απο το FB? Επισης η οθονη ανοιγε μονη της στις ειδοποιησεις αυτο καταργηθηκε στη σημερινη ROM?
-
Κανείς να δοκίμασε τη νέα Developer? Να μας πει τις πρώτες εντυπώσεις