Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΔοκίμασα αυτό με τον εντοπισμό συσκευής, την εντοπίζει κανονικά και πάλι τζίφος. Έχω ενεργό το OEM Unlocking στο Developer's options και πάλι τίποτα. Έκανα και μια ενημέρωση που ήθελε το κινητό και πάλι τίποτα. Καμιά ιδέα παιδιά; Έχω απελπιστεί.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “όχι.... απλά δεν πρέπει να έχεις το λογαριασμό σε άλλο κινητό ενεργό όταν πας να ξεκλειδώσεις.. Μπες και στο i.mi.com Και δες στο find device αν το βλέπει. ” Το βλέπει κανονικά.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχει ξανα τύχει σε κάποιον και στο τέλος δημιούργησε δεύτερο λογαριασμό.... Μπες μέσα στο mi account σου και ψάξε μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος.. Ελπίζω τον ίδιο λογαριασμό να μην τον έχεις και αλλού.. ” Είχα άλλη ROM και ακολούθησα τις οδηγίες του Kenzo για τις περιπτώσεις με πειραγμένο bootloader καθώς ανήκα στην κατηγορία. Οπότε πέρασα την Κινέζικη DEV ROM όπως μου έλεγε στις οδηγίες. Στην προηγούμενη ROM είχα το ίδιο Mi Account με αυτήν την ROM. Λες να παίζει ρόλο;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάτι παίζει με τον λογαριασμό σου τότε.... Για ψάξε καλύτερα... ” Πάω για factory reset και ξανά σύνδεση με τον λογαριασμό αν και είναι μάταιη κίνηση. Οι λογαριασμοί είναι ίδιοι και στις 2 περιπτώσεις, κωδικός και ID είτε με αριθμό τηλεφώνου. Είναι παράλογο το πρόβλημα που μου δημιουργεί.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από nakis93: “Το ID και το PASS είναι ίδια με το site και την συσκευή. ” Απ΄οτι είδα έχεις china dev έτσι?Δοκίμασες να κάνεις login με το τηλέφωνο +3069 και στα 2? Απόσύνδεση από το τηλ και σύνδεση από την αρχή. ” Το δοκίμασα μόλις τώρα και πάλι το ίδιο.
-
ΜήνυμαΚάθε λύση γεννά δύο προβλήματα. Παρέλαβα την άδεια για ξεκλείδωμα, κατέβασα την εφαρμογή και όταν κάνω ξεκλείδωμα στο 50% μου πετάει αυτό που έχω στο συνημμένο. Το ID και το PASS είναι ίδια με το site και την συσκευή.
-
ΜήνυμαΕν τέλει είχε θέμα το site παιδιά. Όλα καλά, παρέλαβα τον κωδικό και εγκρίθηκε το ξεκλείδωμα εντός μερικών ωρών.
-
ΜήνυμαΑκολουθώ τα βήματα για να αιτηθώ ξεκλείδωμα του bootloader μου αλλά αφότου βάλω τα στοιχεία που μου ζητάει στο site με πετάει σε λευκή σελίδα όσες φορές και αν προσπάθησα. Με λίγα λόγια δεν έχω την δυνατότητα να αιτηθώ ξεκλείδωμα. Τι κάνω; Έχω κολλήσει με την Κινέζικη Developer ROM και θέλω να την ξεφορτωθώ το συντομότερο. Έκανα έλεγχο αν είναι όντως κλειδωμένος μήπως έφταιγε αυτό και όντως είναι. Η συσκευή είναι Redmi Note 3 Pro
-
Ευχαριστώ! Όλα κύλησαν ομαλά.
-
Δεν βρίσκω fastboot ROM για το Redmi Note 3 Pro..