Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από peroukas: “Καλησπέρα και απο μένα. Ενα θεματακι μου εχει παρουσιαστει 2 φορες σε ενα μηνα. Κολλαει το touch του κινητου, με αποτελεσμα να πατιουνται αλλα αντι αλλων. Η μονη λυση ειναι Volume Up + Power Button για να μπει στο Recovery. Απο εκει Reboot. Το εχει παρατηρησει κ αλλος αυτο; Και αν ναι, γνωριζετε τι μπορει να φταιει; ” Με τι rom είσαι ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Mε την τελευταια TWRP.
-
Καλησπέρα και απο μένα. Ενα θεματακι μου εχει παρουσιαστει 2 φορες σε ενα μηνα. Κολλαει το touch του κινητου, με αποτελεσμα να πατιουνται αλλα αντι αλλων. Η μονη λυση ειναι Volume Up + Power Button για να μπει στο Recovery. Απο εκει Reboot. Το εχει παρατηρησει κ αλλος αυτο; Και αν ναι, γνωριζετε τι μπορει να φταιει;
-
Kαλησπέρα σε όλους. Εχω το Redmi Note 4X με περασμενη την τελευταια εκδοση της ελληνικής Rom και παρατηρησα το εξης. Καθε φορα που μ ερχεται μηνυμα και κατεβαινει το banner απο πανω στην οθονη μου εμφανίζεται ο αριθμος του αποστολεα και όχι το ονομα του οπως ειναι αποθηκευμενο στον καταλογο. Έχει τη μορφή δλδ. +3069... Τι μπορει να φταίει;
-
Όλα κομπλέ σε Mido. Άψογη η δουλειά σας. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά!
-
Παράθεση από sarakats85: “Καλημέρα! έχει καποιος βάλει την ελληνική rom στο red note 4x?που βρίσκεται ή ram του μετα απο εκκαθάριση ? Μένει εκεί σταθερή αν δεν ανοίξει εφαρμογες ή ξανανεβαινει? Καλή συνέχεια σε όλη την ομάδαρα! ” Καλησπερα, εγω την εγκατεστησα χθες. Μετα απο εκαθαριση ανοιχτων εφαρμογων η μνημη RΑΜ πηγαινει στο 1,4 GB περιπου, απο τα 3 GB.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από peroukas: “γίνεται κατι; ” Όχι δεν έχεις προβλημα. ” Δεν επηρεαζει δλδ την rom. απλα για να απελευθερωσω λίγο τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου. 1,1 GB ειναι αυτα
-
Κάτι που το είχα απορία, αν διαγράψω το zip αρχείο της XTRV εχοντας περάσει τη rom, γίνεται κατι;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αγνόησε το προηγούμενο μήνυμά μου. Όπως είπε και ο @sakis0547 θα πρέπει να είναι ενεργός ο συγχρονισμός για να λαμβάνεις e-mail. ” Δοκιμάζω το Βlue Mail τωρα και σ' ενημερώνω σε λίγο. =============== Μαι 12th 2017, 11:21pm =============== Παράθεση από sakis0547: “Ο συγχρονισμός καλώς ή κακώς πρέπει να είναι ενεργοποιημενος για να έρχονται οι ειδοποιήσεις.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου έχεις δίκιο. Καλώς ή κακώς (για την μπαταρία …
-
Καλησπέρα στην ομάδα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην εφαρμογή Mail εχω προσθέσει το hotmail μου, αλλά δε δέχομαι εισερχόμενα αν δεν έχω ανοιχτό το Συγχρονισμό. Αυτό συμβαίνει γενικά σε όλους; Είναι κάποιο θεμα της εφαρμογής και αν ναι, υπάρχει καμία εναλλακτική λύση απο το Play Store? Ευχαριστώ..
-
Σε Mido και σ εμενα ολα πηγαν τελεια! Συγχαρητηρια παιδια!
-
Παράθεση από Aris1: “Παράθεση από jpastos: “Κοίτα μπορείς να το κάνεις και με wipe cache & dalvik cache αλλά ρισκάρεις... ” Κοίτα, μου φαίνετε κάπως η κατανάλωση της μπαταριάς. Αλλά, ίσως να δούμε και την επόμενη …. ” Για την μπαταρία παίζει να έχεις δίκιο. Κι εγώ σε Redmi Note 4 με snapdragon μετα το update σε 7.5.4 είδα μια διαφορά στην κατανάλωση. Αναμένουμε την καινούργια που θα βγει...
-
Έτσι όπως τα είπες είναι! Σ ευχαριστώ πολύ!
-
Καλημέρα! Μια παρατήρηση σε Redmi Note 4X. Όταν χτυπάει ξυπνητήρι δε λειτουργεί η αναβολή. Σέρνοντας προς τα πανω την επιλογή στην οθόνη κλειδώματος και έχοντας ρυθμίσει τα λεπτά της αναβολής, δεν χτυπάει ξανά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
-
Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα. Στις λεπτομέρειες της κάθε φωτογραφίας υπάρχει η διαδρομή που αποθηκεύεται οπότε ας βολευτώ σ αυτό!