Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.

• Kαλήμερα, το γνωρίζω ο,τι εμφανίζει όσες είναι αποθηκευμένες σε φάκελο DCIM. Το θέμα είναι ότι στο προηγούμενο μου κινήτο (Samsung Galaxy Note 3) σε κάθε φάκελο είχε ένα εικονίδιο ανάλογα με το που ήταν αποθηκευμένες. Με διευκόλυνε κάπως και οργανωνόμουν καλύτερα. Καλά δεν τρέχει και σοβαρό θέμα αν δεν συμβαίνει το ίδιο και στο Redmi Note 4X.

• Όχι δυστυχώς τιποτα.. Δεν κατάφερα να κάνω κάτι! Νομίζω είναι αρκετά χρήσιμο. Ας ελπίσουμε να απαντήσει και να βοηθήσει κάποιος.

• Να ρωτήσω κατι; Βεβαια δεν ξερω αν το topic ειναι το σωστο. Στην εφαρμογη των mail γιατι πρεπει να ειναι ο συγχρονισμος ανοιχτος για να λάβω τα mail;

• Σε Redmi Note 4 με snapdragon ολα πηγαν τελεια. Εκτος απο τις λειτουργιες του λογισμικου (σε επιπεδο προγραμματιστη) υπαρχει καποια αλλη οπτικη διαφορα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση;

• Αγορά Redmi Note 4 με Snapdragon

peroukas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Πραγματικά χαμός!! Αλλά "ωραίος" χαμός.. Κάθε μέρα που περνάει με το Νote 4(Χ) ανακαλύπτω κάτι καινούργιο που με εντυπωσιάζει!

• Κι εγω νομίζω πως η version με snap ειναι μονο 3/32. Κοιταξέ το καλύτερα..

• Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω, χωρίς να ξερω αν είναι πρόβλημα ή οχι, αν υπάρχει τρόπος στην gallery να βλέπουμε με κάποιο εικονίδιο στους φακέλους, ποιές φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες στη μνήμη και ποιές στην SD card του κινητού. (Xiaomi Redmi Note 4X , με ελληνική Rom) Ευχαριστώ πολύ

• μπορω να ηρεμήσω δηλαδή;;; Χίλια συγνώμη για την αναστάτωση τη ζαλάδα απλά με αγχωσε πολύ αυτό. Είμαι καινούργιος στη xiaomi φάση...

• καλως.. να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο; Με την ελληνική ρομ ποιες εφαρμογές εγκαθίστανται; Γιατί βλέπω ότι καμία από της google δεν έχει περαστεί.

• Μπορεις σε παρακαλω να ανεβασεις ενα screenshot με τις εφαρμογες που σου εχει εγκαταστησει;

• Αυτο εμφανιζειa59e84ccc3e41aed2daab7cec4660c90.jpg Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαι 3rd 2017, 9:39pm =============== Φιλε μου έκανα οτι μου ειπες αλλα όταν τελειωνει η διαδικασια εμφανιζει το παραπανω μηνυμα και απο κατω μ αφηνει να κανω reboot. Εκανα reboot. μπηκε στο περιβαλλον με την ελληνικη rom. Απλα δεν ξερω αν εχουν εγκατασταθει ολες οι εφαρμογες. Παρατηρησα οτι εμφανιζει ενα lag στο αλμπουμ. Δε μ αφηνει να μπω στις φωτογραφιες και μου ζηταει ενω α…

• Κι εμενα φιλε αυτο εκανε. Πατησα reboot και μπηκε με την ελληνική. Μηπως δεν έχουν εγκατασταθει ολες οι default εφαρμογες ή κατι δε θα λειτουργησει σωστα; =============== Μαι 3rd 2017, 9:35pm =============== Μου εμφανιζει ενα lag στο αλμπουμ δε μ αφηνει να μπ στις φωτογραφιες.

• Καλησπερα κ παλι. Προσπαθωντας να φλασαρω την ελληνικη ρομ μου διακοπτει την λειτουργια με το παρακατω μηνυμα. Γιατι συμβαινει αυτο; 37397488db901ffb93b4261fe4fb4271.jpg Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εχω note 4 με snapdragon. Πως το κανω αυτο που μ λες; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε ολους. Ακολουθωντας πιστα τον οδηγο εφτασα στην τελευταια φαση του φλασαρισματος της ρομ. Εχοντας περασει το zip στο κινητο, εχοντας κανει πρωτα wipe η διαδικασια προχωραει και μετα απο λιγο εμφανιζει κοκκινα γραμματα-καποιο λαθος κ διακοπτεται η διαδικασια. Τι να συμβαινει; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως, και για να ξεφύγω λίγο από τις ερωτήσεις, με τα ελάχιστα που πρόλαβα να δω απο το κινητό, η συσκευή είναι παρα πολύ γρήγορη. Μου αρέσει πολύ η ανάλυση της οθόνης με ζωντανά χρώματα και άριστη απόκριση στην αφή, και στο δαχτυλικό αποτύπωμα. Η κάμερα είναι ένα μικρό μείον στο κινητό αλλά πιστεύ θα υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που να την βελτιώνει κάπως. Θα μπορούσα να πω ότι η ποιότητα κατασκεύης με αφήνει με πολύ καλές εντυπώσεις, και θα μπορούσα να το συγκρίνω με κινητό της Apple. Ε…

Μήνυμα

Kαι την περνάω (επιτυχώς ) τι πρέπει να έχω στο νου μου μετά; Απλά να ενημερώνομαι για τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν;

Μήνυμα

Μήπως είναι ρίσκο να βάλω την dev ελληνική rom , μιας και δεν υπάρχει ακόμα η stable version;

• Mε το καλό φίλε μου.. Καλορίζικο! =============== Μαι 3rd 2017, 9:37am =============== Καλημέρα στην παρέα. Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί με το φλασάρισμα του κινητού. Θα ήθελα να ρωτήσω, απο τη στιγμή που έχω την Global Stable χρειάζεται να περάσω κάποια άλλη rom πρώτα; Κάποια κινέζικη ή όπως είναι το κινητό προχωράω τη διαδικασία;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Για μένα αξίζει να δοκιμάσεις την ελληνική τα παιδιά την έχουν προσαρμόσει για τα ελληνικά δεδομένα. Και με αυτή να μείνεις μια χαρά είναι. Όταν έχεις ξεκλείδωτο bootloader και twrp έχεις πιο πολύ τον έλεγχο του κινητού. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να περάσεις driver στο pc και να ξεκλειδώσεις bootloader και μετά twrp και ελλγνικη Redmi note3 pro” Ήσουν σαφέστατος. Σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τη βοήθειά σου. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk