Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 188.
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από eptanhsios: “@GogoF Σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας μήπως εχεις κανα Facebook app εγκατεστημένο; Ακομα και kill τις ανοιχτές εφαρμογές να κάνεις νομιζω δεν κλείνει εντελώς πρέπει να πας να βρεις το app και να το κάνεις stop. ###### Για να παμε σε LineageOs rom πρέπει να κάνουμε κατι εξτρα ; Φοράω τελευταία TWRP και ρομ την 8.2.2.0 την ελληνική απο το φορουμ εδώ. ( Root με superSU ) Επισης απο το κακο στο χειρότερο, με chrome, μουσικη και 20% φωτεινότητα, flight mode ( sim in…
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “1)Πέρνας πρώτα twrp recovery 2)κάνεις factory reset 3)reboot recovery και πας advance wipe και κάνεις τα πάντα wipes και τον internal storage και reboot recovery 4)συνδέεις το τηλέφωνο με το pc και κανείς αντιγραφή την rom αφού τελειώσει η αντιγραφή κάνεις install την ρομ και κάνεις ολα τα βήματα της εγκατάστασης. Εαν δεν έχεις pc τότε κατεβάζεις την ρομ στο κινητό σου και στο βημα 3 δεν κάνεις wipe τον internal storage ολα τα υπόλοιπα τα κάνεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χ…
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Όχι, δεν είναι η άρωμα. Η προηγούμενη είναι η αρωμα η 7.5.25 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορείς να μου πεις την διαδικασία γιατί δεν ξέρω και παρα πολλά για τις ρομ τώρα μαθαίνω. Από global σε αυτή? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Δοκίμασε κάνεις την 7.6.8 dev; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή είναι η άρωμα!? Γιατί την είχα βάλει και δεν μου άρεσε καθόλου το interface όπως ήταν το μενού κτλπ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “Παράθεση από GogoF: “Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Έχω παρατηρήσει στο mi5 μου ότι πέφτει η μπαταρία όταν είναι σε αδράνεια.(όλη νύχτα) . Είναι φυσιολογικό!? Γιατί από 76% έπεσε στο 64% φοράω την global beta. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όχι δεν είναι φυσιολογικό να χάνει τόσο. Ένα 3% θα έπρεπε να χάνει περίπου. Αν είσαι Root βάλε το wakelock Detector να δεις τι σου κρατάει ξύπνια τη συσκευή.” Δεν είναι ροοτ δυστυχώς =/ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοπ…
-
RE:
GogoF - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@GogoF Κατεβαζεις το twrp απο εδώ TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 επίσης κατεβαζεις το αρχείο που σε είπε ο γάτο πίγκου από εδώ MEGA Μπαίνεις σε fastboot λειτουργία. Ακολουθείς την μέθοδο 3ος τρόπος TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. με την ολοκλήρωση κάνεις εγκατάσταση το zip lazyflasher και είσαι εντάξει. Τώρα παίρνεις το Supersu ή το magisk από την XTRV. Και το κάνεις εγκατάσταση. Όσο αφορά την εγγύηση με fastboot rom μέσω tou m…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
GogoF - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΞεκλείδωμα ΟΕΜ έχεις κανει? @Zapou23
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν μπορέσεις να βρεις το Redmi 4 prime σε καλή τιμή είναι καλύτερο...για τα άλλα δύο μάλλον σε 4X θα πήγαινα με 3/32 ” Η αλήθεια είναι ότι φυσικά και αξίζουν τα 3gb αλλά το άτομο που το θέλει έχει συγκεκριμένο ποσό γι'αυτό έλεγα για τα 2gb δεν ασχολείται και πολύ όμως κάποιο παιχνίδι όπως in justice πχ ή asphalt και το χρειάζεται γιατί έχει μεγάλη μπαταρία (είναι στρατό) ήταν πρώην κάτοχος cubot x9
-
Παράθεση από NasDriver: “τα ίδια είναι, το redmi 4 ήταν για Ινδία και το Redmi 4X για Κίνα-Μαλαισία, οι υποστηριζόμενες μπάντες αλλάζουν Δες εδώ ---> Xiaomi Redmi 4a vs. Xiaomi Redmi 4 (4X) - GSMArena.com ” Δεν το ήξερα! Ευχαριστώ πολύ. Απλά είδα στο σκρουτζ το 4χ(2017) τα 2gb το έχει 120κατι ευρώ και αξίζει η αγορά πιστεύω και με 129 έχει το redmi 4 (2016) το απλό. Θα το κοιτάξω όμως! Απλά ήθελα να ρωτήσω ποιο προτιμάτε για να καταλήξω και εγώ! redmi 4 εννοώ αυτό όχι το 4a Xiaomi Redmi 4 (China…
-
Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic . Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά xiaomi redmi 4x (2gb ram) για ατόμο που παίζει λίγα παιχνίδια , χρησιμοποιεί viber facebook κτλπ λίγο φωτογραφίες . Γενικά ήρεμα πράγματα. Είναι καλύτερο από το xiaomi redmi 4 (2gb ram) το απλό? Γιατί μου φαίνονται πάνω κάτω τα ίδια , και η διαφορά είναι μόνο desing.
-
Καλησπέρα έχω το mi5 και είχα βάλει την miui 8 global 7.5.23 beta , ξεκλείδωσα τον bootloader και προσπάθησα να κάνω τον οδηγό βήμα βήμα για να περάσω την ελληνική dev Άρωμα πέρασα το twrp αλλά για κάποιον λόγο δεν έβρισκα την ρομ , και έτσι ζήτησα την βοήθεια του @derveni περάσαμε πάλι την ρομ μέσα στην χώρο αποθήκευσης και η ρομ εγκαταστάθηκε με επιτυχία.Ευχυχώς Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια @derveni !
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Φυσικά εάν έχεις gemini εδώ : Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ευχαριστω παρα πολυ!!! =============== Ιουν 6th 2017, 12:57am =============== Παράθεση από takisfrag: “Φυσικά εάν έχεις gemini εδώ : Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα και παλι απλα τωρα μαθαινω κι εγω! Εκανα βημα βημα τον οδηγο ειμαι στο σταδι…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Developer Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Υπάρχει κάποιος οδηγός να ψάξω για να το κάνω βήμα βήμα? ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΕυχαριστω πολύ παιδιά τελικά το ξεκλείδωσα! εχω την miui 8 global 7.5.23 beta θελω να βαλω ελληνική! Ποια είναι η καλυτερη ρομ που μου προτείνετε για mi5 να ειναι και root?
-
ΜήνυμαΔηλαδή ποιά? Διοτι με μια προηγουμενη π ειχα κανει πηγαινε μεχρι 50% και μ ελεγε οτι δν ταιριαζει το mi account ενω τωρα με αυτη π με παρεπεμψε μεσω του mi account μου εγινε αυτο π ειπα πριν