Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 188.
-
@kostakislarisa το έχω κάνει πολλές φορές. Χαχα το ίδιο. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Επειδή αναφέρθηκε σε προηγούμενα μηνύματα ότι υπάρχει πρόβλημα με το GPS του ΜΙΜΑΧ έκανα μια δοκιμή ακριβώς στο ίδιο σημείο με: 1.ΜΙΜΑΧ (Μέτρια απόδοση gps) Developer 6.12.8 2. LG G3 (Μέτρια κάτω από MIMAX) Resurrection Remix 6.0.1 3. Nexus 5 (Μέτρια καλύτερη από τα 1,2) CM7. 1.1 4.Sony Z3 Compact (Καλή απόδοση με γρήγορο λοκαρισμα) Stock 23.5.A.0.575 6.0.1 5. REDMI NOTE 3 PRO (καλή ίσως λίγο πάνω από το z3c) Developer 6.12.8 Αν θέλετε λεπτομέρειες μπορώ να ανεβάσω και scr…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “@GogoF δοκίμασε να ξαναπεράσεις τη ρομ ή κανένα restart το κινητό μήπως δεν έκατε καλά.” Πως κάνω το restart? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Obiwan: “Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα? ” Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας Και αναβαθμίζουμε με συχνότητα των stable…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petrosarfaras: “Με το Google maps δουλεύει απλά δεν δουλεύει αν έχεις κλειστά τα data Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ανοιχτά τα είχα. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από xnikos: “Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ... Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps. Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πολλά βιαστικά συμπεράσματα... βάλε το GPS test, δοκίμασε σε ανοικτό χώρο και δες αν βλέπει δορυφόρους και βγάζει στίγμα” Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ... Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps. Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε Mi Max Prime 4/128 δουλεύει αψεγάδιαστα το gps. Το τσέκαρα σε ταξίδι με sygic.” Εμένα hydrogen 3/32 δεν δουλεύει. Και εγώ το τσεκαρα που πήγα Μελίσσια χθες και πλήρωσα δυ…
-
Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ... Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps. Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από Mi Max Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα με απλό update γίνεται η τελευταία ρομ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ με την 6.11.17 έχω βολευτει σε mi max με 8μιση ώρες ανοιχτή οθόνη. :p Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω πολυ ολους εκανα factory reset ειχα σημερινο backup ευτυχως... Ευχαριστω ιδιαιτερα και τον @Bodai μου με βοηθησε βημα βημα
-
Ακομα κανει επανεκκινησεις και ειναι κολλημενο και μετα απο καποια ωρα ξανα βγαζει την μπαρα να φορτωνει και παλι απο την αρχη.... τι πρεπει να κανω τωρα?
-
Παράθεση από jgougos: “@GogoF Πάτα vol+ power το τηλέφωνο θα σβήσει και θα ανάψει μόλις ανάψει άσε το Power, σε λίγο θα είσαι στο twrp ” Περασα την ρομ εβγαλε και την μπαρα αλλα συνεχιζει να κανει επανεκκινησεις κολλημενο στο mi πφφφ τι θα κανω?
-
Παράθεση από gkalen: “@GogoF Αν δε μπαίνει όπως σου είπαν .. Κράτα πατημένα και τα δύο πλήκτρα φωνής συνεχώς μαζί με το power button ... ” ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από Bodai: “Ναι @GogoF απλά θα πατήσεις Install ... ” θα εξακολουθει να ειναι root?
-
@Obiwan @Bodai @jgougos ευχαριστω πολυ μπηκα σε twrp με απλο install χωρις wipe? Υ.Γ : Περιμενω να κατεβει η ρομ γιατι την ειχα σβησει και θα την περασω. ¨)
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από GogoF: “@gkalen Και όμως έγινε.. πφφ.. σε παρακαλώ μπορείς να στείλεις τα βήματα που πρέπει να κάνω? Γιατί τις πρόσφατες ρομ τις πέρναγα μέσω twrp όχι από pc ” Αν είναι ακόμα ξεκλείδωτος ο bl του Mi Max, απλά αντιγράφεις την rom (στον εσωτερικο αποθηκευτικό χώρο) και την φλασάρεις με απλό Install απο το TWRP (μιλάμε πάντα για την ίδια rom που έχεις τώρα) ” Πως θα μπω σε twrp? Αφού δεν ανοίγει το κινητό έχει κολλήσει στο mi και κάνει επανεκκίνησεις δονείται μόνο …
-
Παράθεση από gkalen: “@maelko Αν μπαίνεις 2-3 φορές την ημέρα και βλέπεις τις εφαρμογές σου , σίγουρα θα δεις εφαρμογές που θέλουν ενημέρωση .. Αν το αφήσεις θα λάβεις ειδοποίηση για ενημερώσεις κανονικά , μπορεί να περάσουν και 1-2 μέρες για να σου έρθει ή ειδοποίηση , μη νομίζεις ότι επειδή μπηκες στο Playstore και ειδες ότι υπάρχει ενημέρωση , ότι θα σου στείλει ειδοποίηση κατευθείαν ... Κάθε πότε κοιτας αν έχεις ενημερώσεις ?? EDIT @kbougiouklis και @c3250nik Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρεί…
-
Γεια σας παιδιά . Πριν λίγο ήθελα να αλλάξω γραμματοσειρά στο κινητό (mi max) όπως και άλλες φορές μου ζητάει reboot το πατησα και φάνηκε να κάνει reboot αλλα μετά προφανώς κόλλησε γιατί έκανε συνεχόμενες επανεκκίνησεις χωρίς να ανοίγει:( Τώρα τι πρέπει να κάνω!?