Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 188.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “@GogoF δες στην διαδρομή που λέει το προηγούμενο μήνυμα να μην είναι επιλεγμένο το κινέζικο. Δηλαδή θα επιλέξεις 'κανένα' ή 'Google now'. Οποιαδήποτε θα έχεις από πριν πάρει ένα twrp backup και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι freeze ή delete το κινέζικο με το Titanium backup.” Α εγώ απλά επελεξα κανένα. Μέχρι εκεί. Αλλά μετά υπήρχε και το κινέζικο ακόμα. Κατάλαβα ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Παράθεση από dnomikos: “Πήγαινε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Προεπιλογές > Βοηθός & φωνητική είσοδος > Εφαρμογή Βοηθός και επέλεξε "Εφαρμογή Google" ” Μπράβο βρε φίλε, εκεί ήταν το κινέζικο στο MIMAX (hydrogen) προεπιλεγμένο και μόλις το έσβηνα έτρωγα bootloop... μ' έσωσες από εγκεφαλικά και έχω και κάποια ηλικία Τέλος τα κινέζικα και στο hydrogen λοιπόν...” Εμένα ακόμα εκεί είναι Καλημέρα!!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@GogoF Δεν το γνωρίζω , ελπίζω να πάρει .. Ξεκινάνε με τα Mi5 σε Nougat κι ελπίζω να δώσουν γρήγορα ΝG και στις υπόλοιπες συσκευές με ΜΜ ..” Μακάρι Ευχαριστουμε πολύ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το mi max θα πάρει android 7? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Tips 'n Tricks
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “Αφού εισαι αστερι και τολμάς φτιαχτο... Χαχαχχα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είχα βοηθεια στο προηγούμενο :Ρ από τον πρώτο οδηγό ... Μη πας να μου την φερεις εμένα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “Παράθεση από andreas22: “Παράθεση από karasarinis: “Πας για ξεκλειδωμα bootloader οπότε. Διάβασε τον οδηγό να προχωρήσεις σε αίτηση στην xiaomi Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ok σ ευχαριστω πολύ =============== Νοε 19th 2016, 11:59pm =============== Παιδια καλησπέρα και παλι περασα την MIUI 7 Global Stable απο FastBoot με ΜiFlash και προς το παρον το κινητο δουλευει μια χαρα θελω όμως να ρωτησω κατι ακομα πιστευετε ότι θα ηταν καλυτερο αν αργοτερ…
-
RE:
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από GogoF: “Τολμαω να τα δοκιμάζω! Μαθαίνω εύκολα ... :ρ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά αυτό το MOD δεν με πάει ...... Το δοκίμασα αλλα δεν .... Οποιο θέμα και αν είχα βάλει, απλα δεν παίζει. Οποτε το ξεχνώ !!!!” Ααα δε τα κάνεις καλά! Είμαι αστέρι τελικά εγώ που τα κατάφερα :p Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από GogoF: “419f6b79dc6f9c35b8d1d54c1ec6193c.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” χαχαχα έχεις εξελιχθεί σε μέγα hacker !!!!!!!!!!!!!!!!!” Τολμαω να τα δοκιμάζω! Μαθαίνω εύκολα ... :ρ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tips 'n Tricks
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα419f6b79dc6f9c35b8d1d54c1ec6193c.jpg Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bag67: “Καλησπέρα παίδες. Δύο απορίες μόνο, στην πρώτη σελίδα αναφέρεται να μην χρησιμοποιήσουμε το superSu που εχει η rom που εγκαταστήσαμε, και να χρησιμοποιήσουμε το αντίστοιχο απο το link που προτεινει ο Miui Art, με εγκατάσταση απο το twrp recovery. Αυτή η εγκατάσταση γίνεται όπως κάνουμε με τις αναβαθμίσεις της rom? Και δεύτερον δεν έχω την XiaomiHellas APK στη νεα XTRVbeta 1, και στο link της πρώτης σελίδας δεν μου δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσω κάποιο αρχείο, μπορεί κάποιο…
-
RE:
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Παράθεση από GogoF: “Αξίζει και το beauty mod Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στην προηγουμενη ROM δεν μου δούλεψε .....” Σε αυτή δουλεύει (xtrv 6.11.17) απλά αν έχεις και το clockmode κατεβάζεις άλλο αρχείο για να είναι συμβατό μαζί με αυτό. Αν δεν το έχεις κατεβασμένο και θες μόνο το beautymod τότε έχει άλλο αρχείο (standard) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tips 'n Tricks
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑξίζει και το beauty mod Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “@GogoF έγραψες 'Πως το εσβησες γιατί και εγώ το έχω σε mi max.' Μην το κάνεις θα έχεις bootloop. Το έσβησα με Titanium Backup.” Ok ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jgougos: “Παράθεση από jgougos: “Αυτό το κινέζικο πάντως δεν έφυγε, υπάρχει και στην 6.11.17 σε Kenzo, Hydrogen. ” Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματος, έσβησα το κινέζικο αρχείο, στο kenzo όλα είναι μια χαρά και μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτό :-), στο Hydrogen όμως έφαγα ένα θαυμάσιο bootloop. Ενα άλλο θέμα τώρα, έβαλα την ένα έκδοση του kenzo που διοργάνωσε λάθη της ίδιας έκδοσης 6.11.17 και τυχαία έπεσε το μάτι μου στο twrp που ήταν 3.0.0.0 που ποτέ δεν είχα βάλει εγώ που σημαίνει …
-
Tips 'n Tricks
GogoF - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκιμάστηκε και σε xiaomi mi max xtrv 6.11.17 και δουλεύει μία χαρά. Μία ερώτηση τον καιρό πως μπορώ να τον βάλω εκεί στο κέντρο? Όπως είδα στο παραπάνω screenshot? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα. Εγώ εγκαταστησα χθες την xtrv την τελευταία σε mi max πάει πολύ γρήγορα και όλα λειτουργούν σωστά εκτός από ένα bug που έφαγε πριν απο λίγο.. Τώρα όλα οκ! Ευχαριστουμε για την προσπάθεια σας! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@spiderman3 αυτό ακριβώς έκανα. :ρ Τέλος πάντων . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Λίγο τα συννημένα με πιο μικρές εικόνες... @GogoF” Δεν έχει τέτοια επιλογή από tapatalk. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlosGr: “GogoF 513ddbee4b6ab9f7f66da414fb3f2c5d.jpgΠέρασα απροβληματιστα και στο δικό μου xiaomi mi max την rom . Όλα στην θέση τους ηταν χωρίς backup ... Και όντως πυροβολαει Ευχαριστουμε !!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν ειχες δοκιμασει την 6.11.3 xrtv beta1 πριν, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εντυπώσεις σε σχεση με αυτήν εδω πως τα παει απο αυτονομία. διαχείριση μνημης. και εαν επισης στα θεματα που ανεφεραν αλλοι ποιο πριν οτι εχει κινεζικα Στάλθηκε …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “Ναι από twrp όπως τις προηγούμενες Γωγω.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ πολύ !!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk