Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 188.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από g47: “Πρεπει να διαχωρισεις που βλεπεις τους κυματισμους. Στην οθονη η στη τραβηγμενη φωτο. Για να βεβαιωθεις οτι ειναι το δευτερο, μετακινησε τη φωτο στον υπολογιστη σου και δες για artifacts. Αν δεν εχει, παμε στην οθονη. Αν η οθονη και μονο κανει αυτα τα κουλα τοτε δοκιμασε να βγαλεις φωτο σε χωρο που δεν εχει τεχνητο φωτισμο απο λαμπες φθορισμου. Πολλες φορες αυτες προκαλουν αυτο το θεμα (focal plane shutter artifacts) και εχει οντως σχεση με τη συχνοτητες "κλειστρου" και λειτου…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε και με άλλη εφαρμογή.... πχ google camera..” Το ίδιο κάνει.. θα σας στείλω φωτο σε λιγάκι Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μήπως είναι από τον φωτισμό; Και σε αυτή τη φωτο δεν βλέπω κάτι περίεργο...” Έχει κάτι κάθετες γραμμές μου είχε τύχει σε παλιότερα κινητά αυτά όχι χιαομι αλλά με παλιό κάμερες. Το χιαομι redmi note 3 pro πχ δε το έκανε. Ποτέ. Είτε με φωτισμό είτε με άλλο. Είπα να βάλω αυτή μη με βάλω όλη μέσα :Ρ Το θέμα δεν είναι αυτό πες αυτό δεν είναι θεμα. Αλλά η ανάλυση είναι σαν 2mp μπροστά . Όχι σαν 5αρα. Βγαίνουν κάπως θολές. Και χωρίς ευκρίνεια και έλεγα μήπως φταίει η ρομ. Μήπω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Εδω μια χαρά είσαι, αλλά στην φωτο που έχεις ανεβάσει δεν βλεπω γραμμές. Εσυ όταν βλέπεις την οθόνη του Mi Max βλέπεις γραμμές?” Δεν έχω κάποια εύκαιρη . Τέτοιες γραμμές έχει .. επίσης βλέπω κάτι σαν κύματα.. πριν βγάλω φωτό . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Νομίζω ότι το καλυτερο είναι να πας στο θέμα με το Mimax και να ρωτήσεις εκεί... Αυτό με τις γραμμές είναι σίγουρα περίεργο.. Δοκίμασες κάποια άλλη εφαρμογή;” Ναι το ίδιο.. αλλά αυτό γίνεται και σε πίσω και σε μπροστά κάμερα. Πφφ Βγαίνουν κακής ποιότητας κιόλας .. Σε ποιο θέμα να πάω δηλαδή ?.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλησπέρα .. Την κάμερα από το συγκεκριμένο τηλέφωνο να σου πω δεν την έχω δει αλλά γενικά ΄"ακούω καλά λόγια" Η ρομ που έχει είναι official - τελευταία global developer με OTA update..” Βγάζω φωτογραφίες και κάνει κάτι σαν κύματα συχνότητας όταν κάνει η τηλεόραση έτσι τα προσομοιάζω. Επίσης ειδικά η μπροστα όταν βγάζω βγαίνουν κάτι σαν γραμμές. Αυτή είναι η μπροστινή.. Καθόλου καλή ανάλυση. Μήπως έχει ρυθμιστεί σε 2mp? Υπαρχει να το ελενξω κάπου? Στο άλλο κινητό xiaomi…
-
Mi Max
ΜήνυμαΚαι εγώ το έχω! είναι τέλειο !!! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σήμερα άλλαξα το κινητό που είχα (xiaomi redmi note 3 pro) σε Xiaomi Mi Max . Και βλέπω διαφορα σε θέμα κάμερας. Σαν θολές σαν καθόλου καλή ανάλυση. Δεν ξέρω αν γίνεται επειδη είναι μεγαλύτερο σε ίντσες. Δεν ξέρω αν έχω λάθος ρομ και γίνεται αυτό. Στο προηγούμενο ήταν ήδη περασμένη η developer beta με τις αυτόματες αναβάθμισεις. Μου την είχαν περάσει γιατί δε ξέρω καλά από αυτά. Σε αυτη έχω την ρομ που επισυναπτω τώρα. Έχει δει κανένας θέμα με την κάμερα? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από GogoF: “Αν είναι original οθόνη ? ” Και να είναι αξίζει όλη αυτή η διαδικασία για ένα pixel?” Ε κάποιους δε τους πολύ νοιάζει. Αλλά κάποιοι είναι περίεργοι σε αυτά σαν εμένα. Απλα ίσως τν αγοράσω και την βάλω κάποια στιγμή αν πάθει και τίποτα άλλο η οθόνη . Ευχαριστώ για την βοήθεια σας πάντως ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Υπάρχει και μια τεχνική. Πηγαινε στο Youtube και κάνε μια αναζήτηση για screen burning. Αλλά για ένα pixel μην μπαινεις στην διαδιικασία αλλαγής οθόνης, αμαρτία είναι δεδομένου ότι τα ανταλλακτικά που κυκλοφοράνε δεν είναι ούτε κατά διάνοια κοντά στις κανονικές οθόνες .. Υστερούν σε ποιότητα χρωμάτων ..” Αν είναι original οθόνη ? Μάλλον θα το κρατήσω όπως έχει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “Παράθεση από geoanto555: “εν ξέρω αν κυκλοφορούν προγράμματα που τα ξεκολλάνε... ” @GogoF αν θέλεις μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια με αυτό το app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&hl=en” Το έκανα για καμιά ώρα δεν έγινε τίποτα. Δε πειράζει ευχαριστώ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Οπότε έχει καμένο pixel? Από εδώ και πάρα αποφασίζεις εσύ αν θα μιλήσεις με το μαγαζί που το πήρες ή το κρατάς όπως είναι.” Ή αλλαζω οθόνη κάποια στιγμή :Ρ Απλά απορω πως έγινε διότι δεν το είχε αρχικά . Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό site με οθόνες για xiaomi note 3 pro? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γεια σου @Thracia χιουμοράκι....χεχεχε @GogoF να μην γυρίσεις σε lollipop.... Μπορεί να έχεις πρόβλημα..” Όχι. Δε θα γυρίσω.. υπάρχει global stable για την 6 έτσι δεν ειναι; @geoanto555 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@GogoF Πηγαίνε Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο( είναι κάτω κάτω)-Στο έκδοση kernel χτυπα με το δάχτυλο 4-5 φορές,θα σε βγάλει σε ενα μενού εκεί στο 3 νομίζω είναι το color.Κανε το τεστ να δεις αν φαίνεται. Υ.Γ Προσπάθησε όταν διαβάζεις ένα μνμ να ξεκινάς με χαμόγελο Προσπαθούμε να κάνουμε χιούμορ.Μερικές φορές είναι παρεξηγησιμο έχεις δίκιο αλλά είναι πάντα καλοπροαίρετο. :)” Καλησπέρα ! Έκανα το τεστ στο τελευταίο χρώμα φαίνεται το πίξελ μόνο στο γκρίζο. Σε όλα τα υπόλοι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@GogoF κανε μια μικρη δοκιμή κα πες μου. Αν γυρίσεις την συσκευή σε fastboot mode (Power & Vol -) το βλέπεις το Pixel?” Δεν το βλέπω σε fastboot το pixel. Ούτε στο κόκκινο . Μόνο σε αχνά χρώματα. Αύριο θα κάνω δοκιμή να περάσω την stable και θα σου πω Ευχαριστώ πολύ. Ωστόσο ειρωνικά σχόλια από αλλους δεν είναι σωστό όταν ο άλλος προσπάθει να μάθει την νέα του συσκευη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Οριστε @Thracia χαφιε!! Χρήσιμο ήταν το μήνυμα μου τελικα, αν κ "άστοχο" κ "κουκουρουκου"... :chinese:” Δηλαδή μπορεί να έγινε και από αυτό? Και να φτιάξει με την άλλη ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν μπορείς μέσω updater. Χρειάζεται άλλη διαδικασία. Θύμισέ μου έχεις κλειδωμένο bootloader? Aν ναι, τότε πας με miflash στην global stable κ μετά μέσω updater στην dev. Πως θα το κάνεις, εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)” Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrose: “Παράθεση από GogoF: “Παράθεση από kostasrose: “έχεις beta - δοκιμαστική έκδοση. Μήπως να πήγαινες σε stable μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα; ” Δεν ξέρω πως να το κάνω :Ρ Υπάρχει κάποιος οδηγός? Το πηρα έτσι ακριβώς το τηλέφωνο μου είχαν περασμενη ήδη την beta. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν και δεν είμαι σίγουρος να λειτουργεί η αναβάθμιση στα beta δοκίμασε το εξής: Πας στο κινητό σου και βρίσκεις ένα εικονίδιο - εφαρμογή που γράφει updat…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrose: “έχεις beta - δοκιμαστική έκδοση. Μήπως να πήγαινες σε stable μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα;” Δεν ξέρω πως να το κάνω :Ρ Υπάρχει κάποιος οδηγός? Το πηρα έτσι ακριβώς το τηλέφωνο μου είχαν περασμενη ήδη την beta. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Δεν μας είπες όμως τη ΡΟΜ έχει? Edit: Δεν σε ρώτησε κανείς.Έχεις δίκιο ” Λες να παίζει ρόλο ? Γιατί πριν την αναβάθμιση δεν το ειχα. Αλλά δε νομίζω. f565571cee2a2cdad8f89ce0094c17d6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk