Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 188.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Επειδή η συσκευή είναι καινούργια μάλλον κολλημένο είναι. Ας το αφησουμε έτσι επι του παρόντος και αν συνεχίσει θα δούμε τι μπορεί να γινει ..” Ευχαριστώ πολύ... Μακάρι. Γιατί και με κυνηγάνε και στο προηγούμενο πάλι είχε αλλά ήταν πιο έντονο. Καλημέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Ετρεξες κάνα παιχνίδι σήμερα @GogoF” Ένα απλο παιχνίδι το threes και έπαιξα λίγο με το lucky patcher. Επίσης είχα βάλει να φορτίσει το κινητό στο πολυπριζο και είχα πάει για φαγητό όταν γυρισα δεν είχε φορτίσει πολύ και έλεγα μηπως φταίει επειδή τραβάει ρεύμα ο φορτιστής του λάπτοπ της αδερφής μου λοιπόν τον έβγαλα και άφησα μόνο την δική μου συσκευή και φορτίζε κανονικά μετά από επανεκκίνηση απλά έκανα επανεκκίνηση ενώ είχα τον φορτιστή στη πριζα. Αυτό με το πίξελ δε ξέρω π…
-
Καλησπέρα στο Φορουμ... Εδω και δυο βδομαδες εχω το xiaomi note 3 pro οταν το πηρα δεν υπηρχε κανενα καμμενο πιξελ .Σημερα παρατηρησα ενα καμμενο πιξελ ενα αχνο λευκο. δεν μπορω να διαχωρισω αν ειναι κολλημενο ή καμμενο. Ειναι πολυ μικρο στο κεντρο της οθονης. Απο τι μπορει να συνεβη? Και αν φτιαχνεται?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για να μείνεις σε global εννοείς και να ρουτάρεις?” Για την ελληνική που είναι πιο εύκολο :Ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Υπάρχει τρόπος να γίνει και με αυτήν... αλλά θα σε ρίξω στα βαθιάαα... Ξέρεις κολύμπι?? Βάλε Ελληνική και θα είσαι μια χαρά.. Μην μπλέκεις με άλλα..” Αν δε σε βαζω σε κόπο μπορείς να μου στείλεις κάποιον οδηγό ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@GogoF η ρομ που έχεις είναι official και φαντάζομαι δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader.. Αν δεν θέλεις να ψάχνεις τρόπο να επαναφέρεις το κινητό σου μην το ξεκινάς...” Ε τοτε τι μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να το κανω ροοτ με την συγκεκριμένη ρομ? :Ρ ακόμα δεν θα το πειραξω. Ίσως βάλω την ελληνική πρωτα και μετά να το κάνω . Ξεκλειδώμενος είναι . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τα Xiaomi δεν είναι "κοινά" κινητά... Ή έχουμε ασφάλεια ή δεν έχουμε!!! :pump:” Χαχαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το μάθαμε κ το lucky patcher!! :phatgrin:” Χαχα ξέρω πολλά απλά πάντα έκανα ροοτ με kingoroot όχι έτσι .. για αυτό το φοβάμαι μη κολλήσει :ρ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Οχι. Το ακριβώς το χρειάζεσαι το root??” Βασικά θέλω να περάσω το lucky patcher Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ απλά εγώ έχω αυτή την ρομ. Δεν έχει σχέση ε? ce4fdf23d061e5ba5a93cf3e28ba3ea6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από GogoF: “Παράθεση από demakhs: “Αντέγραψε αυτό Download in progress... | Xiaomi Tips κάπου μέσα στο κινητό σου (internal ή sd card). Κλείσε το κινητό, πάτα vol up + power button. Mπαίνεις στο recovery (twrp), φαντάζομαι έχεις. Φλασάρεις το αρχείο που έσωσες. ( @Bodai με πρόλαβες, αλλά εγώ έγραψα την εκδοχή που δεν υπάρχει το supersu... ) ” Δεν έχω supersu!επίσης έχω developer rom! Ευχαριστώ και τους 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αντέγραψε αυτό Download in progress... | Xiaomi Tips κάπου μέσα στο κινητό σου (internal ή sd card). Κλείσε το κινητό, πάτα vol up + power button. Mπαίνεις στο recovery (twrp), φαντάζομαι έχεις. Φλασάρεις το αρχείο που έσωσες. ( @Bodai με πρόλαβες, αλλά εγώ έγραψα την εκδοχή που δεν υπάρχει το supersu... )” Δεν έχω supersu!επίσης έχω developer rom! Ευχαριστώ και τους 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δεν χρειάζεσαι το King Root και κανένα απο δαύτα. Φλάσαρε το SuperSu μέσω του TWRP και θα είσαι μια χάρα ... αν θέλεις root!” Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται ? Γιατί δεν έχω ιδέα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk