Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Καλημέρα , αν κανονιστεί κάποιο group buy θα ήθελα να λάβω μέρος . `Εψαξα εδώ σε κάποια μαγαζιά πάντως τα περισσότερα δεν είχαν και όπου βρήκα ήταν κάποιες Universal που οι μισές ήταν χάλια ποιοτητά και αυτές που άξιζαν πλησίαζαν σε μέγεθος θήκες tablet . Επιπροσθέτως ήταν ακριβές ( 20 ευρώ + ) και άβολες καθώς είναι κατασκευασμένες για πληθώρα συσκευών και για να χρησιμοποιηθεί κάμερα ή αποτύπωμα πρέπει να διπλώσεις ή περιστρέψεις την θήκη .
-
Καλημέρα , ακόμα ένα Kate στην παρέα . μέχρι στιγμής υπέρευχαριστημένος αν και είμαι ακόμα στο στήσιμο - ψάξιμο της συσκευής . Ακόμα ούτε sim δεν έχω βάλει σήμερα ή την Δευτέρα πάω να την αλλάξω . Το μόνο πρόβλημα η θήκη και το tempered ή έστω μια μεμβράνη . Περιμένω κάποιο μύνημα και αν είναι καλά τα νέα θα ποστάρω εδώ . Εγώ πάντως ακόμα έχω αφήσει επάνω τις μεμβράνες προστασίας μπρος πίσω που είχε από το εργοσάσιο για να μην κάνω καμιά ζημιά . Ευχαριστώ ,Παναγιώτης .
-
Καλημέρα σας , για να μην ανοίγονται άσκοπα πολλά Thread με το ίδιο θέμα είπα να γράψω και εγώ εδώ . Πρόσφατα έσπασε το tablet μου και ψάχνω καινούριο . Η χρήση θα είναι μάλλον σχετικά ελαφριά , Browsing , e book reader , κάνα βιντεάκι και μάλλον σπάνια κάνα παιχνίδι . Θέλω να έχει λοιπόν καλή ευανάγνωστη οθόνη να την παλεύει και σε εξωτερικούς χώρους ( ήλιος κλπ ) και το wifi να είναι σταθερό και με καλή εμβέλεια μιας και όταν καπνίζω βγαίνω στο μπαλκόνι . Μέγεθος 8ρι ελάχιστο 10ρι ακόμα καλύτε…
-
Παράθεση από osalonikios: “Το Redmi note 3 pro το είχα. Καταπληκτικο τηλέφωνο με ενα αστεράκι στο ηχείο. Το Redmi Pro είναι καλυτερο συνολικα σαν τηλέφωνο με καλυτερη οθόνη επίσης. Αν δεν κάνω λάθος το Pro έχει amoled οθόνη κι επειδή είχα παλιότερα κινητό με amoled απλά καταπληκτικό. Δεν ξέρω αν αξίζει το +50€ αλλά ειναι καλύτερο κι απο το 3 κι απο το 4. ” Βασικά ότι και να πάρω θα με υπέρκαλύψει , ( φαντάσου ότι τώρα έχω ένα Huawei Y330 ) . Το Pro αρχικά το σκέφτηκα για 3 λόγους . Είχα γνωρίσει…
-
Παράθεση από demakhs: “Το Pro πιάνει κ πάνω από 82000 boost-αρισμενο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα... Το 4-ρι έχει θεωρητικά καλύτερο επεξεργαστή, έχει την κάμερα του Redmi 3 η οποία είναι "καλύτερη" στις νυχτερινές κ "χειρότερη" στις ημερήσιες από το RN3 Pro... Δεν είναι φοβερή κ τρομερή αναβάθμιση, σε σχέση με το RN3 Pro, προσωπική μου άποψη κ ας στεναχωρεσει κάποιον εδώ μέσα ιδιαίτερα.. Η αναβάθμιση του RN3 Pro, είναι το Redmi PRO, του οποίου βρίσκεις την 32-ρα έκδοση κοντά στα 200 ευρω, από τ…
-
Περί κάμερας κινητών .
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας , διαβάζω στο forum αρκετά εώς πολύ συχνά να αναφέρεται σαν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του κινητού η κάμερα και κατά πόσο είναι καλή ή όχι και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουμε τόση σημασία . Η κάμερα είναι ένα επιθυμητό μεν αλλά απλά συνοδευτικό ( για εμένα ) χαρακτηριστικό . Κατά την γνώμη μου δεν είναι ( ή θα έπρεπε να έιναι ) ένας από τους κύριους λόγους για την αγορά ή όχι μιας συσκευής . Εκ των πραγμάτων οι αισθητήρες που φοράνε τα κινητά σε σχέση με τους αι…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Απο οτι είδα όλες αδιάβροχες είναι! Απο αυτες που έβαλες εμένα μου αρέσει η 2η(την οποία επίσης γλυκοκοιτάζω αλλά για ποιο μετά) Στο ali την βρήκα με 29,22$ και registered shippment. Μου άρεσε πάρα πολύ και η συγκεκριμένη γιατί έχει και cart belt(οτι πρέπει για κανα ταξίδι!) και external mesh bag. Στο banggood έχει καλύτερη παρουσίαση αλλά είναι πιο ακριβή...Έχει βγάλει και μια αντίστοιχη αλλά είναι presale στο banggood όμως αυτη μου αρέσει πιο πολύ Καλ ” Καλημέρα …
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από banned79: “Καλημέρα σε όλους , έχει κανείς εμπειρία με αυτό το προιόν ? Mi Bunny MITU Children Smart GPS Watch Blue | xiaomi-mi.com Ευχαριστώ , Παναγιώτης . ” Παρουσίαση υπάρχει εδώ: XIAOMI MI BUNNY SMARTWATCHΤο ότι η εφαρμογή είναι στα κινέζικα, δεν έχει σταματήσει ποτέ την κοινότητα. Το ότι δουλεύει μόνο Κίνα είναι σίγουρο? Άλλη sim δηλαδή δεν παίρνει? ” Καλημέρα , στην αναζήτηση για reviews στο google το διάβασα . `Εριξα και τώρα μια γρήγορη ματιά και βρή…
-
Καλημέρα , με συγχωρείτε αν είμαι λίγο off topic αλλά αν θέλετε να πάρετε την μέγιστη ποιότητα που μπορεί να σας δώσει η φωτογραφική σας ( κινητού ή κανονική ) ασχοληθείτε λίγο και με τις ρυθμίσεις μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα . Στο αυτόματο απλά αφήνετε το λογισμικό να αποφασίσει για εσάς και πιστέψτε με πολλές φορές όσο εξελιγμένο και να είναι , είναι `χαζό` . Ευχαριστώ , Παναγιώτης .
-
Τελικά αν ενδιαφέρει κανέναν μέχρι στιγμής δουλεύει μόνο Κίνα . `Εχει προεγκατεστημένη κινέζικη sim που δεν δουλέύει στο εξωτερικό και το app υπάρχει μόνο στα κινέζικα . Δεν είχα ιδέα αότι υπαρχουν τέτοιες συσκευές . Με ένα search στο Gearbest μου έβγαλε κάποιες . Να το link αν σας ενδιαφέρει Children Smartwatch Best Deals + Online Shopping | GearBest.com . Καλές λύσεις φαίνονται αυτό που βλέπω σαν ένα μικρό μείον είναι ότι είτε δεν είναι καθόλου αδιάβροχες είτε είναι splashproof που δεν το θεωρ…
-
Καλημέρα , είμαι και εγώ σε ανάμεσα σε αυτές τις 2 συσκευές και το ψάχνω όσο μου επιτρέπουν οι ελάχιστες γνώσεις μου . Με ένα googlarisma που έκανα δεν κατάφερα να βρώ κάτι χειροπιαστό δηλαδή μια σύγκριση με μετρήσεις , μόνο ένα γενικό και αόριστο Antutu score όπου υπήρχε μια διαφορά περίπου 10κ υπέρ του ΜΤΚ . Αν έχω καταλάβει καλά αυτά που διάβασα , λόγω αρχιτεκτονικής ( 20nm vs 28nm ) θεωρητικά ο ΜΤΚ πρέπει να ζεσταίνεται λιγότερο ( με παρόμοιες Rom ) λόγω 10 πυρήνων θα πρέπει να διαχειρίζεται…
-
Καλημέρα , επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοιο δίλλημα με τον φίλο ( αν δεν μας τα φάει ο ενφια ή κάνας καινούριος φόρος . . . ) γιατί προτείνετε το pro σε σχέση με το 4 ? Αν χρειάζεσαι το κινητό ψιλοάμεσα όπως το βλέπω εγώ μέ περίπου 30 Ευρώ διαφορά το 4 σε σχέση με το pro έχει οθόνη 2,5D πιο καινούριο και μάλλον λιγότερο ενεργοβόρο επεξεργαστή και 32GB εξτρά . Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο . Εκτός αν μιλάμε για την International έκδοση του pro οπότε αν ενδιαφέρετε κάποιος για την 800ρα μπάντα πάει σ…
-
Παράθεση από mastersakis: “Πέρασαν τα παλιά τα χρόνιαπου μεγαλώσαμε εμείς αλλιώς. Τα παιδιά τώρα είναι πιό έξυπνα από εμάς σε θέματα τεχνολογίας και όχι μόνο.Εμένα που η κόρη μου είναι 5 ανοίγει υπολογηστή,browser και πάει στο you tube και βάζει πέπα και κοιτάει.Φυσικά την έχω από επιτήρηση δεν την αφήνω μόνη της ποτέ.Τα παιδια εξελήσονται και δεν είναι κακό.Το μέλλον έχει μπόληκη τεχνολογία μέσα του,από κινητά,υπολογηστές δίκτυα κτλ. Προσοχή θέλει η κατάχρηση όπως σε όλα τα πράγματα κάνει κακό …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μην μπερδεύετε το προστατεύω με το ελέγχω όμως ε...ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό...το παιδί σήμερα ΔΕΝ μπορεί να προστατευτεί μόνο του... Δεν με ενδιαφέρει εάν θα χτυπήσει, ούτε εάν θα σπάσει το πόδι του, ούτε εάν θα πλακωθεί στο ξύλο. Με ενδιαφέρει να μην το δω στα σκουπίδια χωρίς νεφρά. Συγγνώμη για την χοντράδα, αλλά στις μέρες μας ρομαντισμός δεν χωράει. Καλή η ελεύθερη βούληση αλλά προϋποθέτει και βασικές αρχές...ελευθερίας.Α ” Αυτό ακριβώς έννούσα όταν είπα γενικά με αυ…
-
Καλησπέρα , για να μην παρεξηγηθώ προσπαθώ να κάνω τα πάντα με μέτρο σχετικά με την ανατροφή των παιδιών μου . Δηλαδή και κινούμενα θα δουν στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή , αλλά και θα πάμε στην παιδική χαρά ή στον παιδότοπο . `Οταν βλέπουν τηλεόραση ή είναι στο σχολείο θα ασχοληθώ με τον υπολογιστή ή κάτι άλλο , όταν έχω τα παιδιά ασχολούμαι με τα παιδιά . Προσπαθώ να τους μάθω ότι μπορώ σχετικά με την τεχνολογία και την ορθή χρήση της και αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι ότι ό,τι τ…
-
Καλημέρα , Είμαι ο Παναγιώτης 37 ετών και πατέρας δύο υπέροχων γιών 4 και 5 ετών . Ανήκω ίσως στις τελευταίες γενιές που μεγάλωσαν στις πλατείες και στις αλάνες με μπάλα ποδήλατο να τρώω τα μούτρα μου και να ξανασηκώνομαι και ξανά πάλι παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως . `Οσο περνούσαν τα χρόνια έβλεπα όλο και πιο συχνά τα παιδιά να κολλάνε σε μια οθόνη υπολογιστή είτε σε μια τηλεόραση με την εκάστοτε παιχνιδομηχανή με όλα τα επακόλουθα ( έλλειψη κοινονικοποίησης , παχυσαρκία , κακή φυσική κατάστασ…
-
Καλημέρα , επειδή σκέφτομαι και εγώ τελευταία την ενδεχόμενη αγορά ενός έξυπνου ρολογιού μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα τα προιόντα της pebble . Ειδικά τα μοντέλα Pebble steel , Time steel kai round . Κατ`αρχήν δεν είναι android αλλά έχουν ένα δικό τους custom softwear αλλά απ`ότι διάβασα είναι υπάρχει τεράστια υποστήριξη . Το μεγάλο θετικό που έχουν είναι ότι αντέχουν 7-10 μέρες με μία φόρτιση ( σύμφωνα με τον κατασκευαστή , οι χρήστες λένε 4-6 μέρες αν θυμάμαι καλά ) τι στιγμή που ο ανταγωνίσ…