Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Το σκέφτηκα και εγώ και το απενεργοποιησα ευχαριστώ Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Το πρώτο θα το κάνω , έχω tempered glass παίζει ρόλο ; Και το δεύτερο είναι ότι κατά το ξεκλείδωμα της οθόνης βγάζει ότι έχω καλυμα οθόνης και για να το απενεργοποίησω να πατήσω volume up και back button . Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Λοιπόν έχω το mi4i την 32 έκδοση εδώ και 2 εβδομάδες , πρώτη φορά κάτοχος xiaomi . Έχω παρατηρήσει κάποια θέματα όπως : Κατά την κλήση δεν λειτουργεί πάντα ο αισθητήρας οθόνης όταν το βγάζω από το αυτί μου . Το άλλο είναι ότι όταν άλλαξαν θέμα και είναι κλειδωμένη ή οθόνη κατά το ξεκλείδωμα μου εμφανίζει ότι έχω καλυμμένη την οθόνη . Πρόκειται για bugs ; Έχω την έκδοση 5.9.1 . Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Επιλογή Sim σε mi4i
ΜήνυμαΑκριβως αυτό , πχ σε ενα lumia 730 επελεγες μεσα απο την επαφη ποια sim θα χρηαιμοποιουσες . Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Επιλογή Sim σε mi4i
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Αποστολεας μηνυμάτων
ΜήνυμαΝομίζω μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά έχει να κάνει με το πρόθεμα μπροστά στους αριθμούς. Θα πρέπει να βάλεις το +30 μπροστά στα τηλέφωνα Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Επιλογή Sim σε mi4i
Μήνυμαplay.google.com/store/apps/det…ush.dualsimselector&hl=el , αλλα δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει
-
Επιλογή Sim σε mi4i
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να επιλέξω σε καποιες επαφές την προεπιλογή κάρτας; Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Η ROM που πρέπει να βάλεις είναι .... ...versteckter Inhalt... Πρέπει όμως να ακολουθήσεις την παρακάτω διαδικασία για να την περάσεις την πρώτη φορά. => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i” Προτείνεις την 5.9.1 σαν σταθερή και με καλή μπαταρία; Μόλις έβαλα την 5.9.17 τι λες να κάνω να την αλλάξω; Sent from my Mi 4i using Tapatalk
-
Με mi4i εδω και 2 μέρες με την 5.9.24 και δεν με βγάζει μέρα . Sent from my Mi 4i using Tapatalk