Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 120.
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “το mi3” καλορίζικο και καλοτάξιδο! Καλως ήρθες στη παρέα μας, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από filthydwarf: “λοιπόν μόλις ήρθε! ( στο tracking λέει ακόμα ηράκλειο) χωρίς χαρτάκι ( ο λόγος που το έβαλα να έρθει στο μαγαζί) αλλά τρόμαξα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οι βλάκες στο to2c μου το έστειλαν ναι μεν γνήσιο αλλά το κουτί είναι απο FAKE. για λίγο τρόμαξα” μεγια μεγια, τι καλο πηρες;
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από JeLaKos: “Πωπω αυτοι οι ταχυδρομοι δεν παιζονται αφηνει ειδοποιηση χωρις να χτυπησει θυροτηλεφωνο και τζαμπα μας παει μια μερα πισω τι να πω....εναν στο δημοσιο να κανει σωστα την δουλεια του δεν εχω δει...” Παράθεση από filthydwarf: “ναι αυτο είναι κλασσικό. επιδή βιάζεται βάζει κατευθείαν χαρτάκι.” χωράνε στον ταχυδρομικό σάκο ? κάνουν διανομή τα δέματα με φορτηγάκι ?” δε τα εχουν μαζι τους, χαρτακια μονο και συνήθως είναι να πας να τα πάρεις απο την επόμενη …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αύριο θα έχουμε και την GTV-5.1.9 , οπότε νομίζω πως αξίζει να περιμένεις λιγάκι. ;)” για να δουμε και αυτο με τα secret cloud albums
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάθε ώρα που περνάει όλο και περισσότερες MIUI ROMs προσθέτονται στη βάση δεδομένων μας. collection.jpg Θα υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι MIUI ROMs που κυκλοφορούν για τις συσκευές σας. Η συλλογή θα περιλαμβάνει Επίσημες - Ανεπίσημες - ΒΕΤΑ - AOSP/ASOP Ports MIUI Roms. Επίσης πάντα θα είστε ενημερωμένοι άμεσα με την τρέχουσα Έκδοση. Έτσι γρήγορα και εύκολα θα μπορείτε να αναβαθμίζετε τις συσκευές σας με την καλύτερη MIUI ROM που είναι διαθέσιμη γι'αυτήν. „<a href="https://xi…
-
3.5 και 4¨ μου βγαζει εμενα στο handy
-
Μπήκε και η 5,1,5 , μου αρέσει που έβαλαν τις φωτό των επαφών στο αρχείο των κλήσεων! Καλή χρονιά παιδιά
-
Παράθεση από geobas: “Δηλαδή αν δεν βάλω την Lollipop , και το κινητό μου δεν έχει αυτές τις 16 σπουδαίες evilgrin δυνατότητες , θα είναι γιά τα μπάζα ? Πολλή βαβούρα γιά το τίποτα .........” πεταξε το
-
Σε ΜΙ4 μετά το update έχω πάντως πολύ καλύτερη διαχείρηση της RAM, Για το ΜΙ3 δε γνωρίζω..
-
Καφέ φτιάχνει;
-
Παράθεση από manousid5: “Έχει κάποιος εμπειρία από το deal extreme? DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide Έχω παραγγείλει κάποια εργαλεία από το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά για αξεσουάρ της Xiaomi δεν ξέρω.. Θα είναι αυθεντικά; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Pro” είχα πάρει παλιά κάτι gadget, όλα όκ για μένα είναι αξιόπιστο
-
Παράθεση από spiv4kl: “Το power on/off (στην ...26) ειναι καλη προσθηκη για μας που ξεχναμε το βραδυ ανοιχτη τη συσκευη ;)” τι είναι αυτό;
-
Ειμαστε δυνατοί!!
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΣκληρος ο αφεντικός!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από garnaou: “Υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε νέα rom εμείς με το redmi note;” Με το που θα βγάλει η Xiaomi νέα αναβάθμιση για το Redmi Note 3G, δεν θα προλάβει να "κρυώσει" και σε λίγες ώρες θα την έχουμε κάνει ελληνική και κατευθείαν στα κινητά μας... Την περιμένω και εγώ πως και πως... Stay tuned! Attachment (ID: 2644)” περιμένω και εγώ για το 1s της γυναίκας ...
-
Ποτε τελειώνει;
-
Πες τους επειδη εμεις ειμαστε γαματοι, φερτε τα μας ολα απο τωρα
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “assaultrifle Όχι και άσχημα !!!! Μάλλον αρκετά καλά θα έλεγα. Με την τελευταία ελλ. Miui 19-12-2014” εργαλειο!
-
1527a9133a77617656b06ac8a6393c98.jpg Με την τελευταία ρομ, και προς το παρον κανενα θεμα, Για μενα το καλύτερο update μετα απο καιρό