Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.
-
Xiaomi yeelight
netblaster - - Yeelight
ΜήνυμαΧθές μου ήρθε μια αναβάθμιση για την εφαρμογή Yeelight και με προέτρεπε να αλλάξω server σε Singapore από China, εφόσον είμαι εκτός Κίνας. Χρειάστηκε reset και παρατηρώ πλέον πολύ πιο γρήγορες αποκρίσεις στις εντολές.
-
Xiaomi yeelight
netblaster - - Yeelight
ΜήνυμαΚαι ενα reset ίσως? Αναβοσβήνεις τη λάμπα 5 φορές ανά 2 δευτερόλεπτα περίπου. Θα αρχίσει να ανάβει όλα τα χρώματα και θα σταθεροποιηθεί στο λευκό. Τότε ξανακάνεις τη διαδικασία του σεταρίσματος από την αρχη.
-
Xiaomi yeelight
netblaster - - Yeelight
ΜήνυμαΔοκίμασε την εφαρμογή Yeelight απτο playstore...
-
Xiaomi yeelight
netblaster - - Yeelight
ΜήνυμαΕπειδή θέλω να πάρω 4 λάμπες, πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κάνω 4 ξεχωριστές παραγγελίες για να έρθουν μικρά σακουλάκια? Λόγω των τελευταίων κρουσμάτων στο τελωνείο το ρωτάω...
-
Xiaomi yeelight
netblaster - - Yeelight
ΜήνυμαΠαρέλαβα κεγώ τις πολύχρωμες λαμπίτσες μου. Συνδέθηκαν άμεσα, έκαναν και update το firmware κατευθείαν, δουλεύουν άψογα. Δεν έχουν χάσει μέχρι στιγμής κανένα προγραμματισμένο γεγονός, οι εναλλαγές στα διάφορα σενάρια άμεσες. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Yeelight, καθώς με βόλεψε καλύτερα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω και για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τις λευκές, αλλά δεν ξέρω πως τα πάνε σε θέμα αντοχής (θερμοκρασίες, υγρασία κτλ). Τα ντουι στο μπαλκόνι είναι μεν χωνευτά, αλλά το κάτω μέρος δεν καλύπ…
-
Ερώτηση... Είδα ότι βγήκε Official GLOBAL developer για το nikel. Θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για τους έχοντες τη συγκεκριμένη συσκευή?
-
Παράθεση από george.var: “καλημερα!Μία χαζή ερώτηση???? Για το redmi note 4 (nikel) ή ROM είναι εντάξει τώρα??? ” H ερώτηση είναι σοβαρή!!! Αυτή τη φορά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω αν έχει βρεθεί και η αιτία των προβλημάτων με τη SIM. Εγώ φλασάρω και το παίζω 50-50 πλέον, αλλά έχω συνηθίσει τη διαδικασία "ανάνηψης".
-
Παράθεση από Vele21: “ok το έκανα. Πέρασε κανονικά =============== Δεκ 10th 2016, 4:05pm ===============Έκανα formaτ wipe data, cache, dalvic intall rom Θέλει ξανά wipe data, cache, dalvi ή reboot και ok? ” Προσωπικά τσεκάρω το αυτόματο reboot μετά την ολοκλήρωση. Αφαιρώ κάποιες εφαρμογές και στη συνέχεια ξανά recovery και wipe cache και dalvik. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά μου έχει μείνει από άλλες συσκευές που έκανα αυτή τη διαδικασία μέσω XDA.
-
Redmi Note 4 (nikel) Και "αναίμακτο" φλασάρισμα πάνω απτην 6.12.1!!! Αν και στο πρώτο άνοιγμα και για μερικά δευτερόλεπτα έδειχνε δεν υπάρχει sim και πήγα να πάθω ένα κάτι πάλι, τσουπ νασου το πανελ για να βάλω το πιν. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Σε redmi note 4 κανας γενναίος (ελέω sim)?? Εγώ αύριο θα μπω στη διαδικασία...