σε νορμαλ κατασταση, εκτος απο την μνημη...1,9 διαθεσιμα απο τα 4 gb......μηπως φταιει που περασα με το mi mover τα παντα απο το mi3 στο mi5? εχω την official global rom 8.0.2.0... o spyderman απο οτι καταλαβα μου ειπε να την ξαναπερασω και να επιλέξω το clean all and lock?
εχω βαλει την official global rom (Μιuι 8.0.2.0) o bootloader παρεμεινε ανοιχτος....εγω τον ειχα ξεκλειδωσει...αν και δεν το ελεγξα οταν πηρα το κινητο... εαν χρειαστει να ξανακανω την διαδικασια με το mi flash παλι, θα εχω προβλημα?
τελικα ο bootloader παρεμεινε ξεκλειδωτος......να τον αφησω ετσι? ερωτηση: μετεφερα ολα τα αρχεια (επαφες, φωτογραφιες προγραμματα) απο το Μι3 στο Μι5 μέσω του Mi Mover. Εκανα καλα ή θα ηταν καλυτερα να κανω ενα ενα τα προγραμματα εγκασταση από την αρχη?
εχω windows 10 64 bit ναι η διαδικασια για το mi flash?πως γινεται? για την ωρα το mi pc suite με το που κουμπωσα το τηλεφωνο ψαχνει για updates εδω και 10 λεπτα χωρις αποτελεσμα...σε recovery mode
εκανα αιτηση μέσω του en.xiaomi και μετα απο 3 μερες μου ηρθε η εγκριση..to δεχτηκε,δεν ξερω πως.. το τσεκαρα παντως και οντως ειναι πλεον ξεκλειδωμενο μετα μπηκα στο en.miui.com/unlock και εκανα την διαδικασια unlock. στους οδηγους για το 5αρι, δεν εχει επιλογή για unlocked bootloader.... πρεπεινα βαλω πρωτα την ελληνικη rom και μετα την global?
Κaλησπέρα σας!!!! παρελαβα το ΜΙ5 pro πριν λιγες μερες εχοντας πολυ καλες εντυπώσεις αποτο mi3W που το ειχα για 2 χρονια.... έχει τα παρακατω χαρακτηρηστικα: έκδοση android: 6.0 MRA58K έκδοση MIUI: MIUI by xiaomi.eu 7.6.811.0 (MAACNDB) | Stable που φυσικα ειναι fake... θελω να βάλω την official global rom δεν ειχα τσεκαρει αν ο bootloader ηταν κλειδωμένος, εκανα αιτηση, και πηρα έγκριση και τον ξεκλείδωσα.το τσεκαρα κιολας με την βοήθεια απο το φορουμ σας με το κατάλληλο προγραμμα. το Mi pc suit…