Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.

• Παράθεση από dtsilog: “Παράθεση από elix: “--> twrp δε μπαίνει με καμία κυβέρνηση (ανοίγει το κλασσικό κινέζικο recovery που είχε από την αρχική ανεπίσημη multilanguage), ο ήχος του ξυπνητηριού πάλι στο τέρμα και η μπάρα λες και δεν κάνει τίποτα. ” Όταν ακολούθησες τον παρόντα οδηγό δε σου φόρτωσε το twrp έστω και προσωρινά; ” Μέσω τερματικού κάνω την προσωρινή εγκατάσταση του twrp, μπαίνει κανονικά, κάνω factory reset, μετά εγκατάσταση της dev.

• Φίλοι, τζίφος.. Έκανα πλήρη επαναφορά, φλάσαρα την 6.5.5, μπήκα με αγγλικά, έκανα τις ρυθμίσεις κλπ κλπ --> twrp δε μπαίνει με καμία κυβέρνηση (ανοίγει το κλασσικό κινέζικο recovery που είχε από την αρχική ανεπίσημη multilanguage), ο ήχος του ξυπνητηριού πάλι στο τέρμα και η μπάρα λες και δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω; δε σε πρόλαβα dtsilog..

• @dtsilog εννοείται ξεκλειδωμένο και σύμφωνα με τον οδηγό πέρασα πρώτα την 6.4.21 dev και προχτές την 6.5.5 @spideman3 έκανα εκκαθάριση κι έφυγαν τα κινέζικα αλλά μετά εμφανίστηκαν τα προβλήματα με τον ήχο και την μη εγκατάσταση του twrp - κάθε φορά μπαίνω με τερματικό τώρα θα κάνω άλλη μια καθαρή εγκατάσταση ελπίζοντας ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα (η γυναίκα είναι έτοιμη να μου το φέρει στο κεφάλι που της το σβήνω κάθε τρεις και λίγο)

• συγγνώμη για το λάθος θέμα, οι οδηγίες ωστόσο που έχω ακολουθήσει είναι για το σωστό μοντέλο.

• Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί: έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα. Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο. Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα. Είναι με την τελευταία dev. Καμιά ιδέα κανείς;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Ήταν μία επίπονη διαδικασία αλλά χάρη στον οδηγό του lallas ολα πηγαν καλα. Είχα το πρόβλημα με το σταμάτημα του ξεκλειδωτηριου στο 50% αλλά άφησα να κάνει full restore από το micloud και μετά είδε κανονικά τη συσκευή.

• Καλησπέρα σε όλους - μια παράθεση εμπειρίας και μια ερώτηση: 1. Για όσους βιάζονται όπως εγώ, ας κάνουν request για ξεκλείδωμα με το id ακόμα κι αν δεν έχουν περάσει 10 μέρες. Το έκανα χθες βράδυ ενώ είχαν περάσει 5 μέρες και σήμερα το πρωί μου ήρθε η έγκριση. 2. Έχω ένα note 3 pro με τον snapdragon - έχω εντελώς χαθεί με το ποια κινέζικη developer πρέπει να φλασάρω ώστε να μπορώ να βάλω από πάνω την ελληνική. Μην ασχοληθείτε, έβαλα μια για φλασάρισμα, τώρα σκάλωσα στην αδυναμία επαλήθευσης ενημ…

• Στην επόμενη αναβάθμιση θα ανεβάσω πολλές διορθώσεις και νέες / βελτιωμένες μεταφράσεις. Δουλεύω όλες τις κατηγορίες παράλληλα, οπότε αν έχετε επισημάνει κάτι πολύ λάθος που υπάρχει εδώ και καιρό, στείλτε μου μήνυμα να το κανονίσω άμεσα.

• Ελληνική μετάφραση

elix - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Είχα εκδηλώσει κι εγώ ενδιαφέρον για να βοηθήσω στις μεταφράσεις - δεν είναι μόνο το ΠΛΗΡΗΣ, αλλά και πολλά αγγλικά που δεν έχουν μεταφραστεί. Υποθέτω ότι αν μας χρειαστούν, θα μας ειδοποιήσουν.

• FYI: Στο S3 μου, μετά την τελευταία αναβάθμιση, με το πρώτο reboot κόλλησε το τηλέφωνο, στο δεύτερο δεν είχε σήμα και στο τρίτο έστρωσε.

• Τις τελευταίες ενημερώσεις τις έχω κάνει ΟΤΑ, γι αυτό και μου βγήκε η 29, κι από πάνω έριξα το 29 multilanguage. Νομίζω ότι είναι εντάξει και στο S3 μου αλλά δεν έχω ψάξει για κάθε πιθανό bug.

• Δεν ισχύει η επιστροφή στην 3.8.29 λόγω bug στην 30;