Παράθεση από JamFati: “Καλησπέρα σε όλους. Όταν δεν έχω τι να κάνω ρωτάω καμία βλακια εδώ. Είναι καλά αυτά τα νούμερα;; ” Sorry σε λάθος νήμα έκανα την ερώτηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Krasdimi εγώ προσωπικά έχω παρατηρήσει οτι όταν το φορτίζω από 20% έως 90% δεν κρατάει πολύ ι μπαταρία. Όταν το πάω και λιγότερο από 10% έχει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε μένα πάντως που έχω global stable 8.1.1.0 φτάνει και 8 ώρες, με παιχνίδια, ίντερνετ, youtube, ΦΒ κλπ. Κάτω απο 6 ώρες δεν πέφτει όσο και να ζορίζεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από xristina1984: “Στις εφαρμογές μου βλέπω μια με το όνομα mab. Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται ή να την απεγκαταστησω .” Δεν ξέρω τι είναι αλλά και εγώ την έχω.
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει τρόπος να μείνει μία εφαρμογή ενέργει συνέχεια και όταν το τηλέφωνο είναι αδρανες;. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Όταν παίζω ένα video η με το μαμά player η με το mx player μετά από 5-6 λεπτά χάνεται ο ήχος, πρέπει να κάνω μετακίνηση προς τα πίσω για να έχω ξανά ήχο, αντιμετωπίζει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Εχω global stable 8.1.1.0. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από makis1024: “Με τηλέφωνα, αρκετό browsing, viber αποστολές video, whatsapp με αποστολές video. Παιχνίδια δεν παίζω. Ξέχασέ το όλα είναι υποκειμενικά, εμένα με ικανοποιεί. ” Με official global stable 8.1.1.0, 2gb ram έχω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Με το δαχτυλικο το ξέρω ότι ανοίγει αλλά ήθελα να ξέρω αυτό με το double tap γιατί το είχα δει σε έναν φίλο μου που έχει LG. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητό μας έχει τι λειτουργία που όταν ακουμπαμε την οθόνη 2 φορές να ξυπνήσει;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από George 21: “ερωτηση-απορια.επεσε χθες ενα αλλο kenzo στα χέρια μου κ μπήκα να δω τι ρομ φοράει.. η global stable 8.1.1.0 που έχει κ Ελληνικά δεν mm??? , Ελεγε android 5.1 !!!!!” Εγώ έχω αυτή τη rom με Global Stable και ειναι Android 6.
Παράθεση από filosofos77: “Παράθεση από JamFati: “Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς πιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για κατέβασμα βίντεο από YouTube και μετατροπή σε mp3;;. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ψαξε για το SnapTube.Διαθετει πολλές επιλογές για κατέβασμα video ή μετατροπή αυτόματα σε mp3 όχι μόνο από youtube ;)” Filosofos77 ευχαριστώ πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk