Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Παράθεση από paiktaras: “Παράθεση από Stefanidis: “Εγώ πλέον ξαναγύρισα σε1. 8.5.1 k και είδα τεράστια διαφορά σε ποιότητα εικόνας Και ειδικά το βράδυ. Με τα καινούρια firmware Γενικός υπάρχει μια θολούρα ενώ με αυτήν που έβαλα η οξύτητα πάει σύννεφο ” Δώσε μου το link που την κατέβασες πλιζ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Firmwares
-
Εμένα πάντως συνδέθηκε αλλά όταν με καλούνε δεν κάνει τίποτα το ρολόι,αυτο το κάνει από τότε που έβαλα την beta εκδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την καινούργια έκδοση δεν μπορώ να κάνω login.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MariosX: “Το πήρα και γω το συστηματάκι Πως βάζω ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς;;; ή και Αγγλικούς αλλά όχι κινέζικους!!” Δεν γίνεται αυτό από ότι ξέρω..... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν πιστεύω να έχεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κιν σου.... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τί να πω ποιά από τα δύο κινέζικα εβαλες.... Δοκίμασε και τα δύο... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Εγώ πως το έκανα να δουλέψει. Πρώτα κάνουμε unpair μετά σβήνουμε την εφαρμογή. Βάζουμε την γλώσσα στα κινέζικα όταν κάνουμε εγκατάσταση και login θα κάνει το ρολόι ενημέρωση αν δούμε την ημερομηνία στο ρολόι στα κινέζικα τότε όλα είναι οκ και μπορούμε να γυρίσουμε την γλώσσα πάλι στα ελληνικά... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk e3e0349e7ed5ffb57d693589bda583f5.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από billxrys: “Δες στην σελίδα με τις rom για το δικό σου κιν εχει το soupersu προεγκατεστημένο αν όχι κατέβασε το από το playstore....για να δόσεις δικαίωματα στο es explorer Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο μου σαν αρχειο ζιπ το τρεχω αλλα τιποτα !! (ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ )” Πρέπει να το τρέξεις μέσα από το recovery Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από alnikou: “προσπαθω να το ενεργοποιησω και μου βγαζει μυνημα : Συγνωμη η δοκιμη απετυχε αυττη η λειτουργεια δεν μπορει να εκτελεστει στο τηλεφωνο σας ” Τότε μήπως δεν έχεις dev!? Πως ξέρεις ότι είσαι root? ” εχω την 5.1.1 LMY47V / MIOUI 8 By Xiaomi mioui.gr GTV 6.8.18 Developer ! δεν ξερω αν ειμαι η δεν ειμαι root ! παλια δουλευε κανονικα μετα απο καθαρισμο του τηλεφωνου και εγκατασταση απο την αρχη τς rom δεν εχω root στ ΕΣ” Δες στην σ…
-
cloud.tapatalk.com/s/57d3d0d919acb/3587.apk Νέο plagin για το smart wifi socket ο φάκελος παραμένει ο ίδιος... οπότε μπορείς doctor την μετάφραση σου Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
a9cda5109b99989edf7b0d8866345704.jpg Καινούργια έκδοση αλλά το εικονίδιο κάπως φαίνεται.... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ πολύ..... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συγνώμη εννοώ την πειραγμενη ε αγγλική έκδοση.τα δύο λινκ που έχεις είναι για το playstore kai to muimarket... Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Doctor μπορείς να μου δώσεις το links για την αγγλική έκδοση του mi fit. Γιατί δεν το βρίσκω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk