Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 189.
-
Modem usb fax
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Θέλω να εκμεταλλευτώ το modem της συσκευής μου αντί να αγοράσω modem usb fax προκειμένου να δέχομαι fax. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ.
-
Ειδοποιήσεις Viber
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, Στην συσκευή μου έχω εγκαταστημένη την έκδοση Miui 5.8.27 Developer και όταν μου στέλνουν μηνύματα στο Viber δεν μου εμφανίζει ειδοποίηση παρά μόνο άμα έχω ανοιχτό το Viber στο παρασκήνιο. Με παλαιότερη σταθερή έκδοση μου εμφανιζόταν οι ειδοποιήσεις κανονικά. Κανείς καμία ιδέα.
-
V6
ΜήνυμαΈχουμε κανένα νέο από τη rom V6; Ακόμη δε τόλμησα να τη φορτώσω; Πείτε τις τελευταίες σας εμπειρίες από τη V6. Ευχαριστώ.
-
V6
ΜήνυμαΠαράθεση από tpapo: “Και γιατί να προτιμήσει κάποιος την οποιαδήποτε stable απο την 5.6.4 dev που δουλεύει περίφημα στο κινητό αυτή τη στιγμη ;” Λειτουργεί άψογα η 5.6.4 dev; Ευχαριστώ.
-
V6
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη τη κοινότητα. Γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη η σταθερή V6 έκδοση για τους χρήστες του Xiaomi Hongmi 1S; Υ.Γ,: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του forum που πάντα προσπαθεί να μας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
-
Miui 6, yay or nay??
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου και περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω το review σου.
-
Miui 6, yay or nay??
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους, Θα ήθελα να μάθω εάν κανένα από τα μέλη έχει εγκαταστήσει τη V6-Developer στο Hongmi 1S. Σκέφτομαι να τη φορτώσω αλλά φοβάμαι μην έχω προβλήματα. Αξίζει ή να περιμένω τη κανονική έκδοση? Ευχαριστώ.
-
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!
-
Redmi 1S & Mi Band
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτήσω εκτός από τρέξιμο και βάδην, τι άλλες αθλητικές δραστηριότητες καταγράφει το mi band? Ενδιαφέρομαι για κολύμβηση και εάν είναι εφικτό η καταγραφή δεδομένων στη κολύμβηση (απόσταση, ταχύτητα και γενικά ιστορικό άθλησης). Ευχαριστώ.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΠιστεύω η καλύτερη λύση είναι να το κάνεις format και να περάσεις τη παλαιότερη έκδοση. Το ίδιο έκανα και εγώ και το κινητό λειτουργεί άψογα.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΔοκίμασε όπως είπε πιο πάνω ο Admin, Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Ημερολόγιο και να κάνεις καθαρισμό δεδομένων. Ίσως αυτό λύσει το πρόβλημα σου.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΛογικά δε θα λειτουργεί επίσης η κάμερα σου και το άλμπουμ σου. Εγώ επέστρεψα στη παλαιότερη έκδοση και πάλι είχα προβλήματα οπότε σου προτείνω πρώτα να κάνεις format τη συσκευή σου και μετά να φορτώσεις τη παλαιότερη Rom.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επέστρεψα στη παλαιότερη Rom και όλα λειτουργούν άψογα. Οπότε το συμπέρασμα που βγάζω είναι όταν μια Rom λειτουργεί χωρίς προβλήματα, καλό είναι να παραμένουμε σε αυτή.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΕχω κάνει συγχρονισμό άλλα έχει μόνο Επαφές, Μηνύματα, Γκαλερί, Σημειώσεις, Εγγραφές και Εύρεση συσκευής. Για ημερολόγιο δεν αναφέρεται κάτι.
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΤις σημειώσεις μου από το ημερολόγιο μπορώ να τις κρατήσω back up έτσι ώστε να της φορτώσω μετά το format?
-
Πρόβλημα με εναλλαγη Rom
ΜήνυμαΤο έχω συγχρονίσει με το Mi- Cloud αλλά το ημερολόγιο δε συγχρονίζει, έχει μόνο τις επαφές, φωτογραφίες, κ.α. εκτός από το ημερολόγιο, οπότε τα δεδομένα του ημερολογίου θα τα χάσω. Για να κάνω format τη συσκευή και να σβηστούν όλα έτσι ώστε να περάσω τη Rom, τι κάνω? Κάνω στην αρχή wipe και μετά φορτώνω τη νέα Rom? Με τις εφαρμογές τι γίνεται? Προφανώς θα σβηστούν όλες. Ευχαριστώ.