Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 139.
-
Και εμενα χτυπαει καθε μερα το ξυπνητηρι χωρις να το εχω ανοιχτο. ουτε απο την μαμα εφαρμογη ουτε απο το mi band tools. Πως γινεται αυτο
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
ΜήνυμαΜπραβο φιλε εξαιρετικα χρησιμο!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαι μενα, που πήγε;;
-
Αυτονομια
ΜήνυμαΑυτό ακριβως Και ο κύριος παραγοντας που κρίνει μια ρομ ειναι παντα η χρήση που κανει ο ΚΑΘΕΝΑΣ , γιατί πιστεψε αλλο screen on time θα βγάλει σε σενα που πχ θα κυκλοφορεις ολη την ωρα εξω με φωτεινοτητα πανω απο τη μεση, τσεκαρωντας συνεχεια το κινητο κλπ, και αλλη σε μενα που θα ειμαι με κατω απο τη μεση φωτεινοτητα και κατσω σερί με το κινητο στο χερι να κανω browsing , να διαβαζω πραγματα κλπ
-
MI4 τα κακαρωσε
ΜήνυμαΝορμαλ ειναι αυτα οκ.. Για μενα κανε ενα backup οπως σου ειπαν τα παιδια πιο πανω, και κανε μια ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση ρομ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από papakitou: “Έχει βρει κανείς το σωστό σημείο στο χέρι που φοριέται για τους παλμούς; Γιατί όλο ότι θέλει μου δείχνει.. Σπάνια δείχνει τους σωστούς.. Πρέπει να είναι τελείως εφαρμοστό; Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Ψάξε με τα πρώτα δύο δάχτυλα, στην εσωτερική μεριά του καρπού, που πιάνεις τις σφύξεις. Εκεί πρέπει να ακουμπάει εφαρμοστά ο αισθητήρας του miband.” Ναι αλλά το συγκεκριμένο σημείο είναι ελαφρώς προς τα έξω... Και δεν κάθεται καλά ο αισθητήρα…
-
Έχει βρει κανείς το σωστό σημείο στο χέρι που φοριέται για τους παλμούς; Γιατί όλο ότι θέλει μου δείχνει.. Σπάνια δείχνει τους σωστούς.. Πρέπει να είναι τελείως εφαρμοστό; Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Να επισημάνω ότι η μέτρηση παλμών του Mi band 1s ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται για ιατρικούς λόγους, καθώς η μέτρηση είναι αναξιόπιστη. Ακόμα και οξύμετρο να έχει κάποιος, εάν το άτομο αυτό έχει κολπική μαρμαρυγή ή άλλη αρρυθμία, το οξύμετρο θα μετράει ότι πιάνει! Μόνο με ΗΚΓ ή holter ρυθμού! ” Καλα ναι εννοειται.. Το πηγες αλλου.. Μιλαμε για καθαρα ερασιτεχνικη χρηση και για την πλακα..
-
Παράθεση από DaDi: “Καλησπέρα. αυτό: play.google.com/store/apps/det…z.zdenekhorak.mibandtools λέει: Heart rate monitoring and notifying features for Mi Band Pulse 1S (including continuous monitoring, configurable intervals, time frames & days) αλλά έχει 1.79 γιούργια ” Ναι τις εχω δει και τις δυο και το σκεφτομαι...
-
Προλαβα και το βρηκα στο xda ακριβως 2 λεπτα πριν δω οτι απαντησες.. Ευχαριστω Το εκανα, δουλεψε, αυριο θα το δοκιμασω και στην πραξη στο γυμναστηριο... μακαρι να γλυτωσω τα 150 ευρω ενος καλου Hr
-
τσαμπα ειναι, εγω το παραγγειλα πριν 2 βδομαδες απο yeso στα 24$ , ηταν η καλυτερη τιμη που επαιζε εκεινη τη μερα... Σημερα το παρελαβα.. ( 1s)
-
ΤΟ δοκιμασα αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω.. Ειμαι στο ψαξιμο αν βρω κατι να κανει αυτο που θελω θα ενημερωσω
-
παρελαβα σημερα το μαραφετι... Υπαρχει δυνατοτητα ακομα και με αλλη εφαρμογη να μπορω να μετραω συνεχως τους παλμους μου για μια ωρα πχ που παω στο γυμναστηριο και να μου βγαζει στο περιπου ποσες θερμιδες εκαψα ή ζηταω πολλα; Συγχαρητηρια για την μεταφραση της εφαρμογης
-
Παράθεση από karlesg: “Να σας κάνω μια ερώτηση. Συζητάτε όλοι για το Μι5 τι θα έχει τι δε θα έχει και νομίζω ότι χάνετε την ουσία... Οκ λογικά καλά specs θα έχει, αλλά θα το αγοράσετε day one, χωρίς δεύτερη σκέψη; Αν είναι να σας πρήζουν τα "φρύδια" οι Κινέζοι με τον bootloader και ούτε τη ρομ που κάνετε compile εσείς δε μπορείτε να του περάσετε, θα είστε ικανοποιημένοι; Ή μήπως θα κάθεστε να τους παρακαλάτε συνέχεια στο αγγλικό φόρουμ; Συγγνώμη αλλά αυτά τα πράγματα που κάνουν οι Κινέζοι είναι …
-
Δεν πειραζει, εγω προσωπικα αν βγει ετσι και με αυτες τις τιμες, ενω ειμαι μεγαλος φαν και εχω πεισει και κοντινους μου ανθρωπους να παρουν Xiaomi, εγω θα ψαξω για αλλη πορτοκαλιά