Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 139.
-
η ψηφος εδωθει.. το username το ιδιο
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από papakitou: “Μπραβο φιλε..! Ερωτηση, λογικα ο τροπος δουλευει και για αλλη ρομ εκτος της GTV ετσι; ” Σωστά! Μπορείς να βάλεις όποια ρομ θέλεις...Όμως, βλέπω, έχεις MI3, που το TWRP δεν "παίζει" στη συσκευή σου... σωστά? ” CWM εχω απο περυσι, αλλα απο οτι ειδα υποστηριζεται το twrp, το ειχα πριν βαλω cwm
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από papakitou: “Παράθεση από MIUI_ART: “Το Factory Defaults/Rest επιβάλλεται σε αυτή την περίπτωση. ” Ναι αυτο εννοω με τα full wipe..Και να φανταστω οτι καλο θα ειναι να βαλω τις εφαρμογες μου μια μια απο playstore επειδη πάω σε lollipop ε; (αντι για titanium restore) ” Εάν επιλέξεις την προτελευταία επιλογή στον Mi λογαριασμό σου (Αντίγραφο αρχικής οθόνης), θα σου τα εγκαταστήσει όλα τα κινητό (ο Mi λογαριασμό σου δηλαδή), αυτόματα μόνος του. ” Δεν εχω MIUI κα…
-
Ποιο αντιβιοτικό?
ΜήνυμαΚΑνενα, μονο χειροτερα μπορει να τα κανει τα πραγματα
-
Εσκασα χαμογελο διαβαζοντας τα...
-
Παράθεση από gripas4: “Καλησπέρα. Ακολούθησα την διαδικασία με χρεωστική VISA Πειραιώς, με πιστωτική Mastercard Πειραιώς και με χρεωστικές Mastercard, Maestro και VISA από Alphabank, Εθνική και Παγκρήτια Τράπεζα αντίστοιχα. Τίποτα δεν δούλεψε! Επειδή θέλω να παραγγείλω το Note 2 για τον αδερφό μου, λέτε να είναι καλή λύση η πιστωτική για ένα από τα γνωστά μαγαζιά, όπως το Minideal?” ΠΩς θα το παραγγειλεις αν δεν δουλεψει το κολπο με το paypal?
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από gripas4: “Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από το κινητό, κυρίως WiFi. Όμως το είχα χρησιμοποιήσει με την Resurrection για λίγο και πήγαινε θαυμάσια. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Τι εννοείς αν τρέχουμε τα πριγραμματάκια; Τα zipάκια που ανέβασα απλά τα φλασάρεις μέσω ρικοβερυ όπως τις Rom και αλλάζεις το layout του partition. Δεν έχουν κάποιο ΟΤΑ. Είναι μια και όξω!” OK πέρασα την ΧΕΝΟΝHD Από το πρωί την δοκιμάζω όντως είναι άψογη. Έχει μέσα τον OTA update παίζε…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΣτην Ελλαδα του 2015 με το ζορι πιανω 3g
-
Θεμα με.... ξυπνητηρι!
ΜήνυμαΒαλε το timely και δοκιμασε