Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 407.
-
Με αυτά τα αγγλοκινεζικα δεν μπορεί να γίνει κάτι? Dropbox - Screenshot_2014-06-07-14-29-36.png
-
Εγώ τη έβαλα όλα καλά!!
-
Με τη νέα ρομ έχω τη εντύπωση ότι η απόδοση του wifi έχει ανέβει. Οι γραμμές του σήματός είναι γεμάτες σε σχέση με πριν. Σε αντίθεση με το BT που τα προβλήματα ένωσης με το αυτοκίνητο παραμένουν
-
Παράθεση από geokor11: “Το red rice έχω.. Μου το έκανε και με την παλιά rom(multi ver.5) μου το κανει και με την τελευταια που ανεβασατε χτες και πέρασα σήμερα... Αν κάνω factory reset θα χάσω τα παντα;;;” Πριν το factory reset κάνουμε πάντα αντίγραφα. Έτσι δεν χάνουμε APPS αλλα θα πρέπει να κάνουμε συνδέσεις με λογαριασμούς και mails
-
οθόνη κλεισίματος
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “Παράθεση από cy67: “Καμιά σχέση με πολιτικά φίλε . .....” βρε πιάσατε κουβέντα εε! πολιτικά? που ρε?” κανενα θεμα φιλε. σφυριξε και έληξε. Εγω διάβασα το μήνυμα λανθασμένα
-
οθόνη κλεισίματος
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά εάν θέλουμε να πούμε κάτι προσωπικά σε κάποιον, καλό είναι να στέλνουμε προσωπικό μήνυμα μέσα από τις συνομιλίες.” απλα επειδή πίστευα Οτι το θέμα θα ενδίεφερε και άλλους είπα να το γράψω δημόσια για να εκμεταλλευτούν τις οποίες προτάσεις όλοι. οπως λέω και πιο πιάνω υπέθεσα οτι το θέμα όντας τεχνικό έπρεπε να το δει καποιος που εχει γνώσεις συγκεκριμένες. Νομιζομενος οτι ο συγκεκριμένος φίλος τις είχε ονόμασα το θέμα με το user name του …
-
οθόνη κλεισίματος
ΜήνυμαΚαμιά σχέση με πολιτικά φίλε . Απλά νόμισα ότι εσύ μπορούσες να βοηθήσεις και έκανα έτσι τον τίτλο για να είμαι σίγουρος ότι θα το δες. Αρχικά σκέφτηκα να ζητήσω να γίνει κάτι που να έχει σχέση με site και να μπεί σαν οθόνη κλεισίματος αλλά μετά είπα ας είναι κάτι αντίστοιχο με τον πύργο του αιφελ. Αν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα παρακαλώ τν ατμιν να διαγράψει το θέμα εντελώς.
-
οθόνη κλεισίματος
ΜήνυμαΠρόσφατα κατέβασα ένα θέμα με τις ακόλουθες παραστάσεις. Όπως βλέπεις στη οθόνη κλεισίματος εμφανίζεται ο πύργος του Αιφελ. Επειδή προσωπικά δεν γνωρίζω τον κύριο προσπάθησα να αντικαταστήσω τη φωτο με μια που να απεικονίζει κάτι το Ελληνικό. Κατέβασα από το ιντερνετ φωτογραφίες με τον Παρθενώνα, το άγαλμα της απτέρου νίκης κ.α. αλλά όταν τις έβαλα σαν θέμα στη οθόνη κλεισίματος εμφανίζονται αλλοιωμένες. Καταλαβαίνω ότι εδώ χρειάζεται παρέμβαση ειδικού. Αν έχεις τη καλή διάθεση και δεν είναι με…
-
Μα γιατί προβλήματα με το emails? Εγώ έχω τέσσερα και δουλεύουν όλα άψογα.
-
Πάντως περιστασιακά Apps κλείνουν. Ευτυχώς μόνο μια φορά και μετά παίζουν κανονικά Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μήπως ήταν κατεστραμμένο το ZIP ? H μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να έχεις προβλήματα λόγω υπολειμάτων από το προηγούμενο Flash. Aν έχεις το WinRaR εγκατεστημένο κάνε ένα τεστ το Zip της ROM που κατέβασες μη είναι κατεστραμένο. Διαφορετικά μόνο με Factory Defaults και ανάκτηση των εφαρμογών σου από Backup μπορεί να σου φτιάξει το πτρόβλημα. ” έκανα εγκατάσταση της fix rom απο τη αρχή.factory defaulds και ανάκτηση των εφαρμογών και διορθώθηκε μόνο το θέμα με το play store, α…
-
Dropbox - Screenshot_2014-05-31-07-40-30.png Dropbox - Screenshot_2014-05-31-07-47-42.png Dropbox - Screenshot_2014-05-31-07-48-17.png
-
Παράθεση από cy67: “Ηfix φφαίνεται να είναι εντάξει. Δεν έκανα ξανά τη διαδικασία με τη διαγραφή των APPS και τη επαναφορά τους αφού ρην εκανα όταν έβαλα την 3.9 ψες. Καλη σας μέρα” Το play Store δεν κατεβάζει . Βγάζει συνέχεια σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή. επισης πανω αριστερά στη οθόνη αντί να γράφει το όνομα της εταιρείας παρόχου γράφει ένα αριθμόαριθμό
-
Ηfix φφαίνεται να είναι εντάξει. Δεν έκανα ξανά τη διαδικασία με τη διαγραφή των APPS και τη επαναφορά τους αφού ρην εκανα όταν έβαλα την 3.9 ψες. Καλη σας μέρα
-
Έκανα αυτα που λέτε φίλοι μου αλλα οι εφαρμογές κλείνουν οταν τις ανοίγω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIUI_ART: “ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά. Πάρτε backup τις εφαρομογές σας γιατί θα πρέπει οποσδήποτε να κάνετε Factory Defaults μετά το πέρασμα στην 3.9. O λόγος είναι πως αλλάξαμε το ROOT στο default MIUI Root manager και πρέπει να φύγουν τα σκουπίδια από την προηγούμενη ROM. Διαφορετικά θα σας κλείνουν οι εφαρμογές από μόνες τους !!!!” Δηλαδή... Παίρνουμε back up... Βάζουμε την GTV-3.9... (με τον γνωστό τρόπο του updater κ.λ.π) Κάνουμε, "επαναφο…
-
την εγκατάσταση πρέπει να κάνω κάτι? Τι σημαίνει? , ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ το Factory Defaults αμμέσως μετά την εγκατάσταση Πώς Το κάνω αυτό?
-
Φυσικά στηρίζουμε την ελληνική ομάδα που εργάζεται για μας. Η 3.9 έχει ήδη εγκατασταθεί στο ρυζακι μου
-
Παράθεση από aoritis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “Ποιός θέλει να δοκιμάσει την Kit Kat σε Hongmi/Redmi 1 WCDMA ? Θέλετε μήπως να δείτε πως τα πάει η συσκευή σας με την Kit Kat 4.4 ? Σε λίγο θα σας έχουμε έτοιμη μία ROM βασισμένη στο νέο λειτουργικό της Google. Και φυσικά όπως πάντα με MIUI V5 + GTV 3.8” ” Από όσο ξέρω και έχω καταλάβει η μαμά εταιρία δεν έχει δώσει κάποιο upgrade πανω απο 4.2.2. Εσείς πηρατε την 4.4 κα την διαμορφωσατε έτσι ώστε να μπορεί να παίξει στο red rice και στο r…