Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 407.
-
Παράκληση στις επόμενες αναβαθμισεις να προστεθεί η ημερομηνία έκδοσης στο file name του zip
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΑφού έστειλα μήνυμα πάνω απο 160 χαρακτήρων με κεφαλαια και πήγε σε ένα μήνυμα αντίθετα με προηγούμενες φορές που είτε δεν πήγανε καθουλου είτε πήγανε σε δέκα με δώδεκα μηνύματα. Άρα καλά δεν κατάλαβα τι παίζει με το θέμα και ρωτώ. Θα αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες φιλε
-
Αυτο που βάλαμε φιλε με το πρόσθετο φιλε της Τετάρτης , αν θυμάμαι καλά αναβάθμισης. Το Τwrp
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΑυτο το θέμα με τους 160 χαρακτήρες που διορθώθηκε με τη τελευταία αναβάθμιση μπορεί να μου το εξηγήσει καποιος παρακαλώ.
-
κάλυμμα - Θήκη για 1-1s
ΜήνυμαΤη πήρα εγώ παιδιά. Πράγματι το κάνει πιο βαρή αλλα νομιζω περνά απαρατήρητο. Το μεγάλο πρόβλημα οτι κόβει σε μεγάλο βαθμό το σήμα του τηλεφώνου και το Ίντερνετ. Το GPS δεν το δοκίμασα. Κατάφερα να κόβω το κάλυμμα στο πάνω και στο κάτω μέρος αλλα και πάλι έκοβε το σήμα για το Ίντερνετ. Του τηλεφώνου βελτιώθηκε πολυ.
-
Παράθεση από cy67: “Αυτο το recovery δεν βλέπει τη SD. Βρίσκει μηδέν mb. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τη ρομ απο εκεί. Αν τη μεταφέρω στη εσωτερική με το που θα μπει στο recovery αρχίζει αυτόματα εγκατάσταση.” Για για να δει τη εξωτερική το recovery υπαρχει καμία ιδέα ρε παιδιά;
-
Αυτο το recovery δεν βλέπει τη SD. Βρίσκει μηδέν mb. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τη ρομ απο εκεί. Αν τη μεταφέρω στη εσωτερική με το που θα μπει στο recovery αρχίζει αυτόματα εγκατάσταση.
-
Παράθεση από aoritis: “Ζητάει να κανει ενημέρωση στην εφαρμογή superuser. Την κάνω η όχι; Στάλθηκε απο το Hongmi μου” Εγώ τη έκανα και δεν εχω κανένα θέμα.
-
Γιατί επιμένετε με τη εξωτερική SD; Σε μένα ενώ τη κατεβάζω στη εξωτερική SD δεν κατάφερα να τη βρω και να τη τρέξω με το recovery. Έτσι τη περνώ χειροκίνητα στο τηλέφωνο από όπου τη βρίσκω και τη εγκαθιστώ με το recovery
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “το Miracast είναι συσκευή που συνδέεται στην τηλεόραση, το 4.4 Kitkat που πλέον φοράει το κινητό εάν είσαι rooted μπορείς να κάνεις mirror την οθόνη στην τηλεόραση.. Sent from my MI 3W using Tapatalk” Αδελφέ το τηλεφωνάκι μου είναι το red rice και νομίζω δεν έχει δυνατότητα MIRACASTαλλά μόνο wifi DIRECT. εσύ φαντάζομαι αναφέρεσαι στο ΜΙ3. Το miracast το αναφέρω σαν παράδειγμα για να καταλάβω πόσο μακρά θα πάμε με τη ελληνική ρομ που πολεμάτε τόσο καιρό. Αν δηλαδή υπάρχου …
-
Απορίες περι Hogmi
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Να στο θέσω ανάποδα... Γιατί την en/ch και όχι την gr/en/ch που έχεις και άμμεση υποστήριξη ? Η Ελληνική δεν έχει τα επιπλέον άχρηστα σε μας Κινέζικα apps, είναι ROOTED + ντύνεται με εφαρμογές που μας είναι πραγματικά χρήσιμες.” Σοστότατος...... Αν μου πεις και ναι στο ερωτημα θα αρχίσου να μαθαίνου ελληνικά οι κυνέζοι : πέραν των εφαρμογών που αναφέρεσε υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να προστεθούν και λειτουργίες που σήμμερα δεν μπορεί να κάνει το τηλέφωνο; πχ το miracast …
-
ROM GTV 3.1
ΜήνυμαΕπίσης από ρυθμίσεις μετα σχετικά με το τηλέφωνο πατάμε το βελάκι ενημέρωση συστήματος και με το αριστερό κουμπί στη βάση του τηλεφώνου πετάγεται καρτέλα στη οποία θα βρεις επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.
-
Να το παρω?
Μήνυμαεγώ δεν παιρνω το ΜΙ3 επειδή ειναι μεγαλο σε σχεση με το ρυζι αλλα και επειδη η εισοδος φόρτησης δεν ειναι στο κέντρο αλλα αν θελεις ωα διαβαζεις κειμενα δες το για οθόνη πάνω απο 4.7
-
Παράθεση από SomniusX: “παίζει το fix για τους 160 χαρακτήρες να μπει και στην τελευταία 4.3jb? Sent from my MI 3W using Tapatalk” τι ιστορία ειναι αυτή με τους 160 χαρακτήρες;
-
ROM GTV 3.1
ΜήνυμαΠαράθεση από sakmiss: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ SYSTEM/ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!” δες στη οθόνη του τηλεφωνου σου Dropbox - Screenshot_2014-05-21-11-01-24.png
-
ROM GTV 3.1
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Συνδέσου με το κινητό σου στο δίκτυο. Πήγαινε στην σελίδα μας. Και κάνε κλικ αυτό => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip Θα στο κατεβάσει στον φάκελο Downloads της SD Card Μετά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό => Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery” Το TWRP recovery δεν βλέπει τη κάρτα με αποτελεσμα να περνω το zip file στη εσωτερική του τηλεφωνου απο όπου το TWRP κάνει κανονικά τη εγκατάσταση.