Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 407.

• Προτείνω να καταγράφουν σε αυτο το πόστ, για εύκολη αναφορά και εύρεση, accessories που δημοιουργούν προβλήματα ή δεν ανταποκρίνονται σε οτι υποτίθεται προσφέρουν. Αν και είναι πολύ καλή όμορφη και εντυπωσιακή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο σήμα του κινητού και του ίντερνετ Xiaomi Hongmi Metal Back Cover+Bumper

• Wi-Fi Direct

cy67 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Κατάλαβα φίλε, με το ένα ή το άλλο τρόπο ( virus ΟΤΕ ΤV Συμβατότητα προγραμμάτων )είμαστε καταδικασμένοι από το δορυφορικό της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης θα βλέπουμε κλασική μουσική και euronews. Πάντως χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Να είσαι πάντα καλά. Αυτό που αναφέρεται στο δεύτερο ποστ το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Γι αυτό είπα αν μπορούσες να το εντάξεις στο ρομ ή κάτι άλλο……. Δεν υπάρχει θέμα, καλά να είμαστε.

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Wiziwig.tv | AceStream Guide, your best guide for AceStream Χρησιμοποιώ το wiziwig για live ποδόσφαιρο. Αδελφέ απολογούμαι αν σε μπέρδεψα με το ACE PLAYER αντί AceStream αλλά όταν το κατέβασα έγραφε ace player . Αν δουλέψεις το συγκεκριμένο site θα δεις ότι χρησιμοποιεί και το flash αλλά με αυτό πάντα είχα προβλήματα( εικόνας ταχύτητας σταθερότητας διάφορες εκδώσεις που δεν παίζουν σε android κλπ.). με το ACE καμία διακοπή και η εικόνα είναι κρύσταλλο……

• Wi-Fi Direct

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Στο παρακάτω video δείχνει πώς συνδέεις το WiDi της LG με το HONGMI. youtube.com/watch?v=5MjSkUXJy3I Το δοκίμασα και εγώ με την δική μου LG 42LM640S-ZA. Στο WiFi Direct το βλέπει, αλλά στο WiDI όχι, όταν πάει να συνδεθεί μου βγάζει η LG ότι δεν υποστηρίζει τη συσκευή (το τηλέφωνο). Στο WiFi Direct μπορώ και συνδέω το τηλέφωνο ώστε να χρησιμοποιώ ως τηλεκοντρολ και να στέλνω στρίμινγκ. Το μόνο πρόβλημα είναι το WiDi, δηλαδή να φαίνεται η οθόνη του HONGMI στην τηλεόραση.”…

• Ούτε τo WiFi DIRECT μετη τηλεωραση δουλεύει

• Παράθεση από SomniusX: “παιδιά να σημειωθεί ότι οι δικές μας δεν είναι ΟΤΑ packages που απλά patchάρουν ότι έχει αλλάξει και πάμε παρακάτω.. είναι εξολοκλήρου κανονικές "γιομάτες" ρε παιδί μου, ROM! +++ ότι είναι Ελληνικές και από τα χεράκια μας!! :P” Και να φανταστείς οτι μέχρι τώρα γίνεται απλά η μετάφραση. Που να αρχίσει η διαδικασία της δημιουργίας- ανάπτυξης της δικής μας ρομ. Βλέπω κάποιους, να μη λέμε ονόματα, με μαύρα γυαλιά να ζωγραφίζουν κυριολεκτικα

• Φανταστική δουλειά φιλε Τη ίδια διαδικασία ακολουθώ και εγώ στο ρυζακι μου με Μονή διαφορά εγώ μπαίνω στο site μας με το πλοηγό του τηλεφώνου κατεβάζω το file κατευθείαν στο τηλέφωνο κατι που σημαίνει οτι δεν χρειάζεται να κάνω τη σύνδεση με τον υπολογιστή.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να περνάς ΟΤΑ άλλων ROM. Μέχρι αύριο θα έχει βγεί η δική μας ROM και θα έχεις την τελευταία. Μην ανακατεύεις τις ROM, όχι τίποτα άλλο, αλλά θα δημιουργήσεις αστάθεια στο σύστημα του τηλεφώνου.” Δεν καταλαμβάνω το λόγο να ασχολούμαστε με άλλες ρομ. Μια χαρά δεν ειναι οι δικές μας; Που version με version Γίνονται καλύτερες. Αυτο που δεν έκανα εγώ ειναι αυτή τη διαδικασία που προτείνεις φιλε σε κάποια πόστ σου προκειμένου να καθαρίζουν τα ´σκουπιδιά´ πριν τη εγκα…

• Δοκίμασα σε lg smart tv αλλα δεν έβγαλα άκρη. Σε ευχαριστω

• @SomniusX, εσύ που καταλαμβαίνες απο αυτά υπαρχει τροπος να βαλουμε το ace player στο ρυζάκι μας. Με το ace player θα μπορούμε να δουμε live ποδόσφαιρο και άλλα αθληματα. ευχαριστώ cy67

• Η ROM για το HONGMI - Red Rice παραμένει η ίδια STABLE με την προηγούμενη Version. Περιμένουμε την έκδοση της 1ης Developer ROM όπου και θα λυθούν τα προβήματα με το ROOT. Γιατί να την περιμένουμε εχουμε να κερδίσουμε κάτι πια;

• Λοιπόν πάμε ρυθμίσεις μετα σχετικά με το τηλέφωνο πατάμε το βελάκι ενημέρωση συστήματος και με το αριστερό κουμπί στη βάση του τηλεφώνου πετάγεται καρτέλα στη οποία θα βρεις επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης.

• Παράθεση από cy67: “Αδέλφια Βοήθεια... έκανα τη SD CART format. Μετά το καλά να πάθεις που θα μου πείτε, μπορεί κάποιος να μου πει μετά τα νέα δεδομένα, έχω στο τηλέφωνο τη δική μας ρομ με root και recovery, με ποιο τρόπο να σεταρω τη καρτα. να είναι χωρισμένη σε partitions; με τι extentions Fat32, EXT3,4 , ποιο να είναι πρωτεύων;” Λοιπόν πειραματιζόμενος σε περιβάλλον linux διέγραψα τα partitions και ενοποίησα τη κάρτα . την μετέτρεψα σε FAT 32 ολόκληρη και τη έβαλα στο τηλέφωνο την οποία διάβα…

• Αδέλφια Βοήθεια... έκανα τη SD CART format. Μετά το καλά να πάθεις που θα μου πείτε, μπορεί κάποιος να μου πει μετά τα νέα δεδομένα, έχω στο τηλέφωνο τη δική μας ρομ με root και recovery, με ποιο τρόπο να σεταρω τη καρτα. να είναι χωρισμένη σε partitions; με τι extentions Fat32, EXT3,4 , ποιο να είναι πρωτεύων;

• Να το παρω?

Μήνυμα

Παράθεση από thrillos: “Μόλις έγινε και από μένα η παραγγελία του 1s από Merimobiles και αρχίζει η δύσκολη περίοδος της αναμονής... Μακάρι να πάνε όλα καλά... ” Μια χαρά θα πανε φιλε, σε τι τιμή το πήρες;

• Παρτω απο τη αρχή. Καττεβαζεις τη ρομ στη Sd σου στο τηλέφωνο σου θα βρεις ένα τετραγωνακι με όνομα ασφάλεια μέσα υπαρχουν έξι νπρογραμματακια miCloud,ασφάλεια, αντίγραφα, Αναβάθμιση κα. Επιλέγεις το Αναβάθμιση . Ανοίγει κάρτα και στη βάση της έλεγχος για αναβάθμιση ενω είσαι σε αυτή τη κάρτα πατάς το αριστερό κουμπί απο τα τρία που εχει στη βάση το τηλέφωνο σου, αυτα που λέμε οτι δεν φωτίζονται. Θα πετάξει μια κάρτα που μεταξύ άλλων, το πρώτο ή το δεύτερο, θα λέει επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης. …

• Παράθεση από pangio2: “Σε redrice εχει δοκιμαστεί; αν ναι καποιος να βοηθησει. Καποια πραγματα δεν τα βλεπω στο τηλεφωνο μου.” Εγω πέρασα το πρωί σε ρυζακι αυτή με το ροοτ και το recovery και όλα ειναι οκ. τι δεν βλέπεις στο τηλέφωνο σου φιλε;

• Παράθεση από shinig: “οχι μονο στην sd!ειναι σχεδον στανταρ αυτα τα πραγματα!” Πραγματι φιλε φωτό και video πανε αυτόματα στη SD. Όσο αφορά τα apps Με το final APPS2SD περνώ apps στη κάρτα. Με τοApp2SD &App Manager βλέπω τι υπάρχει στη κάρτα . Αυτα που έστειλα με το final αλλά με το manager δεν μπορώ να στειλω. Τώρα θα πρέπει να βρω τι παίζει με τα partitions ταformat και τα μεγέθη της Sd ευχαριστω για τη βοήθεια

• Με το final APPS2SD περνώ apps στη κάρτα. Με τοApp2SD &App Manager βλέπω τι υπάρχει στη κάρτα . Αυτα που έστειλα με το ,final αλλά με το manager δεν μπορώ να στειλω

• Έτσι λέει ψέματα αλήθεια. Που θα τα βρω στη SD; Dropbox - Screenshot_2014-05-12-19-11-31.png