Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 407.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Πρόβλημα ήχου στο Red Rice.
ΜήνυμαΠαιδιά αυτο κάνει δουλειά!!! Πώς θα αυξήσετε την ένταση του ακουστικού ή του Μεγαφώνου
-
Παράθεση από shinig: “στο φακελο dcim/ για κοιτα...τελικα δεν μου εξηγησες μεταφερει η οχι εφαρμογες στην sd?” Συμφωνα με το APPS2SD μεταφέρει εγώ δεν τις βρίσκω που τις βάζει. Στο φάκελο DCIM ναι βρίσκω φωτό και video τα οποία βλέπω και με το άλμπουμ στις τοπικές φωτογραφίες . αυτο σημαίνει οτι υπαρχουν και στο τηλ. Και στη Sd;
-
Παράθεση από shinig: “κοίτα αυτό με τα partitions ηταν μια λύση για μεταφορά εφαρμογών και τον δεδομένων τους εκει...αν εχει app2sd script ενεργοποιημενο τοτε με μια απλή εφαρμογή τα μεταφέρουμε ολες τις εφαρμογές-παιχνιδια που μπορούν και πρέπει... γιατι κάποιες πρέπει να ειναι στην μνημη τηλεφωνου.. τωρα όσον αφορά φωτο βίντεο και τέτοια πανε στάνταρ στην κάρτα sd. ” Με το app2sd πέρασα αρκετα προγραμματα στη SD, έκανα και 2 video,μαζι με 4 φωτογραφίες. όλα αυτά θα πρέπει να είναι στΗ SD. Δεν …
-
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ SMS
cy67 - - APPs BUG Corner
ΜήνυμαΠαράθεση από apollo_il: “hangouts” Παράθεση από apollo_il: “τελικα το πρόβλημα λυθηκε με το hangouts.to 8sms καλο μου φανηκε αλλα ουτε εκεινο αναγνωριζε επαφες..” με το 8sms που το τεσταρα εσπασε το μήνυμα σε 12 κομμάτια. το hangouts τί είναι;
-
Νομιζω οταν φλασαρετε το καλύτερο ειναι το τηλέφωνο να ειναι φορτισμένο πάνω απο 80 άσχετα τι κατανολωνει!!
-
Παράθεση από cas21: “Δεν με βαζει καν στο μενου” Μην το γράψεις. Copy and paste. Εγώ γράφω ένα αριθμό για να εμφανιστεί η μπάρα που γράφεις το νούμερο οταν θέλεις να τηλεφωνησεις με επιλεγμένο τον αριθμό αυτο,κάνω paste τα *#*#13411#*#* και μετα πατώ το κουμπί κλήσης και μου ανοίγει το μενού. Απο software εχω την 5η έκδοση Xiaomi-hongmi WCDMA => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED) αυτή με το ροοτ.
-
Τώρα πια που το ρυζακι μας ειναι ροοτ τι γίνεται με τη εξωτερική κάρτα; Πρέπει να ειναι χωρισμένη σε partitions; Αν ναι σε ποια; Και τι θα αποθυκευεται στο κάθε ένα; Υπαρχει τρόπος να κάνουμε φακέλους στη εξωτερική κάρτα και να ορίσουμε οτι σε αυτο το φάκελο που δημοιουργησαμε πανε τα προγράμματα στο άλλο φάκελο πανε τα βιντεακια μας και σε αυτο οι φωτογραφίες μας;
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Την πέρασα και εγω υπέροχη ευχαριστούμε . Ενα bug που βρήκα είναι στην μουσική οταν την πρώτο ανοίξεις για τα φίλτρα αρχειων γράφει "Για να γίενι" edit : Επίσης γιατί κάποια ειναι με bolt και κάποια οχι ; Τωρα όταν με το καλο βγει καινούρια version μπορούμε να την περάσουμε και μεσα απο της ενημερώσεις συστήματος ; ” Αν θέλεις πέρασε τα εδω Xiaomi Red Rice Hongmi Rom με TWRP Recovery + Root με Super User νομιζω αυτο βολεύει τα παιδιά που κάνουν τις διορθώσεις
-
Τι θέλεις να πεις; Οτι δεν μπόρεσες να αυξήσεις τη ανοικτή ακρόαση ή δεν σου δουλεύει η ανοικτή ακρόαση; έκανα τουλάχιστον η ακρόαση δουλεύει και βάλω τα στοιχεία που γράφει ποιο πάνω και κάνω κλήση με μεταφέρει στις καρτελες που αναφέρει και μπορώ ανάγκη αλλάξω αριθμούς. Απλά δεν ξέρω οποίας καρτέλ λαός πρέπει να αλλάξω τους αριθμούς για να αύξηση την ένταση στη ανοικτή ακρόαση. Οταν μιλώ κανονικά δεν εχω πρόβλημα.
-
Παράθεση από shinig: “Καλημέρα!! Τέλεια ποτε θα προστεθεί το twrp?έχετε βαλει script για app2sd?εγω που είμαι με 4.2.7 μπορώ να την περάσω σαν update η θέλει full wipes? μπράβο στα παιδιά συγχαρητήρια!!! Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το TWRP στη επόμενη αναβάθμιση. νομιζω οτι πρέπει να κανείς κανονική εγκατάσταση εγώ το app2sd το κατέβασα άμεσος μετα τη εγκαταστάση της ρομ και παίζει μια χαρά. Δεν εχω περάσει όλα τα apps στη εξωτερική γιατι με με αυτή εχω κάποιες απορείες…
-
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα μέχρι τώρα ειναι το χωρισμα της εξωτερικής σε partitions. Γιατι χρειάζεται άραγε? μετα απο πολυ κόπο και ταλαιπωρία κατάφερα να χωρίσω μια 8αρα σε δυο ίσα μέρη ext3 και FAT32. αποτελεσμα το τηλέφωνο και ο υπολογιστής βλέπει μόνο το ένα απο τα δυο μέρη. Το άλλο το τηλέφωνο δεν το βλέπει καθόλου και ο υπολογιστής κάθε φορά που ενώνω μαζί του το τηλέφωνο θελει αυτο το μέρος να το κάνει φόρμας. Ουσιαστικά δηλαδή μετά το χωρισμα της κάρτας εχω μόνο 1/2 της διαθ…