Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 407.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Επιτέλους μετά τις πολλές προσπάθειες της ομάδας εργασίας έχουμε στα ρυζακια μας ρομ με ρουτ και σε λίγο θα προστεθεί και το ΤWRP Recovery. αν και για το θέμα εχω πολλές απορίες αντιλαμβάνομαι οτι με το ρουτ μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο του τηλεφώνου, μπορούμε να μεταφέρουμε APPS στη εξωτερική κάρτα του τηλεφώνου απελευθερώνοντας τη εσωτερική και να κάνουμε χωρίς προβλήματα αντίγραφα ασφαλείας. οποιος θελει να γράψει σχετικά με το θέμα προτείνω να το γράφει σε αυτο το πόστ έτσι που αφενό…
-
H ROM σας παρέχει ROOT μέσα από το SUPER USER το οποίο και θα σας ζητήσει και αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Πως γίνεται η αναβάθμιση μέσα από το super user ? που τον βρίσκουμε?
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Περιμένουμε περιμένουμε Να κάνω μια ποιο γενική ερώτηση αφού περάσουμε την rom διαγράφονται τα παντα (εφαρμογες,αρχεια,κτλ ) ;” Οι εργοστασιακες ρυθμίσεις το κάνουν αυτο. Άρα προσοχή!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι στην διαδικασία μαγειρέματος μέσα στην χύτρα.. Βλέπω να έχει πάρει καλό βράσιμο, και σε λίγο θα δούμε αν πέτυχε η συνταγή με TWRP Recovery + Root με Super User. :D” Τι ώρα να αναμένουμε το σερβίρισμα? απόψε ήαυριο. Έχουν καεί τα κουταλια..... οταν καλοψηθει και και την έχουν στα ρυζακια μας εδω Xiaomi Red Rice Hongmi Rom με TWRP Recovery + Root με Super User Γραφουμε τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις μας
-
Αναμένουμε σερβίρισμα.
-
Το hongmi πότε Αρχηγέ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cy67: “Χαίρομαι με τη χαρά σου :thumbsup:” Για εσένα σου έχω μία ROM με Full Root (Super User) και TWRP recovery. Όλα σε ένα !!!! YΓ... Ακόμη δεν την κατεβάσατε την Kit Kat βρε ? => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip [/quot Που είναι η ρομ για το ρυζακι ;”
-
Χαίρομαι με τη χαρά σου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει θέμα ακόμη με το e-mail στο compiler και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λόγος να ανεβάσουμε μισή ROM.” Σοστός ,,,
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Η ΠΡΩΤΗ Kit Kat για το Mi3W είναι γεγονός.... Παράθεση: “ H νέα Version της Ελληνικής MIUI ROM GTV-3.0 είναι σε εξέλιξη... Τώρα οι κάτοχοι των Mi-3W συσκευών έχουν για πρώτη φορά την KitKat διαθέσιμη. Η λίστα με τα Downloads θα γίνεται σταδιακά ενεργή με το που θα ολοκληρώνεται το Compile και το ανέβασμα στον Server. Υπομονή, και σταδιακά θα ολοκληρωθεί η λίστα... Η λίστα βρίσκεται όπως πάντα στο πρώτο Post ” ” υπαρχει καποιο θέμα και δεν μπορεί να οολοκληρωθει η…
-
Ξανά ένα μεγάλο μπράβο στη ομάδα εργασίας για τη αποτελεσματικότητα της και τη αμεσότητα στις συχνές αναβαθμισεις
-
Εχω τη εντύπωση οτι οι αριθμοί κάπου σε μπερδεύουν. Πχ για το hongmi στη κάρτα λέει 3.0 και στο file που Κατεβάζει 2,5. Επίσης στο mi3w ενεργωποιήται ολόκληρη η γράμμα, στα αλλα οχι. Μόνο το mi3w ειναι έτοιμο και για τα αλλα περιμένουμε Υπαρχει νέο για το ρύζι ή ακομα? ρωτω γιατι δεν μπορώ να βρω ποια version εχω στο τηλέφωνο και δεν μπορώ να ξέρω κάθε φορά αν κατα βάζω νέα και αν μπαίνει ορθά. σχετικα έγραψα και παλαιότερα
-
Dropbox - Screenshot_2014-05-07-21-42-13.png Για μετάφραση της λέξης enable Ενεργοποίηση
-
Που βρισκόμαστε παιδιά θα πάμε για 5η έκδοση ή θα πιάσουμε δουλειά για τη ελληνική ρομ?
-
Οκ Ευχαριστώ νοου Τσέχικα
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Για ελληνικά γράμματα λέω cy67.” ναι με ελληνικά γράμματα έκανα τη δοκιμή και παίρνω απάντηση οτι δεν υπαρχει επαφή. Κατι που ειναι λογικό αλλα έκανα τη δοκιμη προσπαθώντας να βοηθήσω στο ερώτημα σου. Τώρα έγραψα δυο επαφές με ελληνικό υ και δη και τις βρίκε. Ελπίζω η νέα ανανέωση που θα βγει απόψε αν λύσει το πρόβλημα σου φιλε. και κατι άλλο καμία φορά όταν βάζεις μια ανανέωση ενώ έχεις τη εντύπωση οτι εγκαταστάθηκε μια χαρά στη πραγματικότητα κατι μπορεί να υπαρχει κα…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Επιμένω πάντως ότι to dδικό μου στις επαφές, όταν στην αναζήτηση βάλω σαν πρώτο γράμμα το "υ" ή το "δη" επιστρέφει στο desktop. Κανένας με φρέσκο (τελευταίο 10ήμερο) ρύζι που να ε΄χει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο?” Εμενα οχι φιλε. Φυσικά το τηλέφωνο δεν ειναι φρέσκο. Το εχω 6-8 μήνες με τη ρομ από εδώ και τα ονόματα στις επαφές τα γράφω στα αγγλικά
-
Καλώς να ορίσει
-
Μια φορά, σε ανάλογη περίπτωση με τη δική σου που το δοκίμασα, επανήλθε προσωπικά σχετικά με το ροοτ περιμένω τη ανάπτυξη της καθαρά Ελληνικής εφαρμογής που αν δε κάνω λάθος θα κάνουν τα παιδιά εδώ αφού ξεμπερδέψουν με τις μεταφράσεις.
-
Παράθεση: “ To μεσημεράκι θα έχετε και την fixed ROM για το Hongmi Wcdma (Πρόβλημα με Tσέχικα strings)” [/quote] εχει βγει η fixed rom και δεν μπορώ να τη εντοποισω ή καθυστερεί λόγο τεχνικού προβλήματος που λένε και στις τηλεοράσεις