Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 407.

• Σαραντα εκατομμύρια συσκευές πουλά η xiaomi, με αυτά που κάνει η ομάδα εργασίας όλοι μέλη θα γίνουν στο τέλος να μου το θυμηθείτε

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cy67: “στις επαφές μου εμφανίζονται νέες επαφές 'οπου καταγράφονται emails.Γαι να γίνεται αυτό κάποια εντολή θα υπάρχει. Βρίκε κάποιος κάτι σχετικό?” Γίνε λίγο πιό σαφής να σε καταλάβουμε... Βγάλε και κανά screenshot, αν μπορείς, να δούμε το "πρόβλημα"... Οι νέες επαφές που εμφανίζονται στις επαφές σου είναι ...άγνωστες δηλαδή? Και που καταγράφονται τα e-mail τους? (είναι υπαρκά e-mails?) Εννοείς ότι μέσα στα στοιχεία της επαφής γράφει και το e-mail της (νέας) …

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από cy67: “η εγκατάσταση με ΟΤΑ updater δεν ολοκληρώνεται. κατέβασα το file με τον κλασικό τρόπο και το εκανα εγκατάσταση χωρίς κανένα ΄πρόβλημα. μου έκανε και δωράκι. Αυτο το Αναγνώριση, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει. ευχαριστώ παιδια” γιατί έσβησες από το προφίλ σου την συσκευή ? ποια συσκευή έχεις ? Red Rice ? ” δεν το έσβησα εγω αδελφέ . Κατι έγινε λάθος . δεν μπορώ να το επαναφέρω. Στη επιλογή συσκευής μου δίνει 6 επιλογές που δεν τις καταλαμβαινω και μια που λει…

• η εγκατάσταση με ΟΤΑ updater δεν ολοκληρώνεται. κατέβασα το file με τον κλασικό τρόπο και το εκανα εγκατάσταση χωρίς κανένα ΄πρόβλημα. μου έκανε και δωράκι. Αυτο το Αναγνώριση, αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει. ευχαριστώ παιδια

• στις επαφές μου εμφανίζονται νέες επαφές 'οπου καταγράφονται emails.Γαι να γίνεται αυτό κάποια εντολή θα υπάρχει. Βρίκε κάποιος κάτι σχετικό?

• Το ΟΤΑ UPDATES μου βγάζει νέα αναβάθμιση, την ενεργοποιώ αλλά από ότι φαίνεται δεν ολοκληρώνεται. Το ΟΤΑ UPDATES έγινε και update από το play store.H αναβάθμιση έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από cy67: “Παρατηρώ οτι σε κάθε κλήση που δέχομαι οθόνη μαζί με το τηλέφωνο αυτού που μου τηλεφωνεί εμφανίζεται και το όνομα μια άλλης επαφής . η επαφή αυτή ακολουθεί στη ίδια γραμμή τη πραγματική επαφή που με παίρνει τηλέφωνο και ειναι πάντα η ίδια.” Απο την περιγραφή σου, και όσο μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα, υποψιάζομαι ότι οι επαφές που εμφανίζονται στην οθόνη σου, την στιγμή της συνομιλίας, για κάποιο λόγο είναι περασμένες με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό... Για…

• Έβαλα την τελευταία και πάει μια χαρά χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ την ομάδα εργασίας

• Παρατηρώ οτι σε κάθε κλήση που δέχομαι οθόνη μαζί με το τηλέφωνο αυτού που μου τηλεφωνεί εμφανίζεται και το όνομα μια άλλης επαφής . η επαφή αυτή ακολουθεί στη ίδια γραμμή τη πραγματική επαφή που με παίρνει τηλέφωνο και ειναι πάντα η ίδια.

• Παράθεση από efkolo: “Εγώ τι να κάνω στο Hongmi με τη βελτιστοποίηση εφαρμογών σε κάθε επανεκκίνηση; Εκκαθάριση ή εργοστασιακές ρυθμίσεις; 150 εφαρμογές... δεν τις λες και λίγες!” Φιλέ, μου φαίνεται ότι δεν θα γλυτώσεις την επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων- διαγραφή εφαρμογών. Θυμάσαι και εγώ είχα μεγάλα προβλήματα την περασμένη βδομάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που σου ζήτησα τη 3.10. το θετικό είναι ότι στο play store μετά θα μπορείς να δεις τις εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες και να τις επα…

• Μια γενική παρατήρηση. Οταν τo file βρίσκεται στη Sd δεν γίνεται αναβάθμιση. Κάνει τη διαδικασία χωρις να τρέχει μπλε γραμουλλα πανω απο το ρομπότ και το τηλέφωνο παράξενη στη έκδοση που εχει. Οταν μεταφέρω το file στη εσωτερική του τηλεφώνου η αναβάθμιση γίνεται κανονικά .το εχει συναντήσει και άλλος αυτο?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Οσοι δε θέλετε να έχετε βελτιστοποίηση σε κάθε Reboot, χωρίς wipe - xωρίς τίποτα, περάστε από πάνω την De-odex ROM. => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.11.1_deodex.zip Φυσικά μιλάμε για τα Hongmi/Redmi 1” οκ το πρόβλημα λύθηκε. Εγω για να γίνει κανονικα η εγκατάσταση και λειτουργία του file χρειάστηκε να το μεταφέρω στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου.οσο προσπαθούσα να το τρέξω απο τηSd δεν τα κατάφερνα.

• Και εγω έκανα factory defaults πέρασα πάλι την 3.11.1 αλλα δεν εχω προβλήματα μέχρι τώρα τουλάχιστον . Με το An Tu Tu παίρνω 16954 . Τι σημαίνει αυτο ρε παιδιά? με την βελτιστοποίηση εχω θεμα. Επαναλαμβάνεται σε κάθε ενεργοποίηση . Εσύ φιλε που έχεις FCs με τα. APPS τι έκανες.? τα πέρασες απο τη αρχή ή τα επανεφερες απο τα αντίγραφα? εγω οταν τα επανέφερα απο τα αντίγραφα είχα και εγω πολλά προβλήματα. Τα περιγράφω πιο,πανω. Οταν τα πέρασα ένα ενα χειροκίνητα μόνο με τη βελτιστοποίηση εχω θεμα. …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνε ένα Factory Defaults από το το Μiui. Πήγαινε ... Ρυθμίσεις => Aντίγραφα και Επαναφορά => Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Πάτα μία στα Προσωπικά Δεδομένα Ενεργοποίησε Διαγραφή Εφαρμογών Πάτα το μικρό κουμπάκι κάτω που λέει Eπαναφορά Τηλεφώνου Μετά από αυτό θα πρέπει να είναι όλα καθαρά και να μην υπάρχει καμμία από τις εφαρμογές που είχες. Μετά μπορείς να προχωρήσεις σε flash από τον Updater. Aν δεν σου φύγουν οι εφαρμογές σου, πάει να πεί πως η συσκευή σου χρειάζετ…

• Πραγματικά χαίρομαι που μόνο εγώ αντιμετωπίζω τόσα προβλήματα με τη νέα ρομ. Αυτό σημαίνει ότι είναι τοπικό το πρόβλημα και θα βρεθεί λύση. Προσπάθησα να περάσω τη 3.10 ή την miui_HM2W_JHBCNBD15.0_d0d7a62e41_4.2 αλλά δεν τα κατάφερα. Το επόμενο βήμα; Full wipe Factory Defaults ή κάτι άλλο; Για Full wipe δεν βρίσκω οδηγό παρά το γεγονός ότι υπάρχει. Παρακαλώ τα φώτα σας.

• Ανέβασα Screenshot Dropbox - Screenshot_2014-06-19-06-39-28.png όταν λές να το καθαρίσω....; Έκανα αυτό Dropbox - Screenshot_2014-06-19-11-02-45.png dropbox.com/s/4df513f5t1xuluh/Screenshot_2014-06-19-11-03-17 (1).png ή κάτι άλλο;

• Παράθεση από cas21: “Λοιπον η ρομ ειναι απλα καταπληκτικη.!!!!!!!! Δοκίμασα τα παντα και ολα πανε σφαιρα και χωρις προβληματα.Τρομερη εντύπωση μου εκανε πως οταν πηγα να βαθμονομησω την πυξιδα το gps επιασε αμεσως σημα ( πειραξατε κατι?) Ακομα και το mail που δεν το δουλευω και συνήθως το σβηνω αμεσως δουλεψε μια χαρα φτιαχνοντας λογαριασμο gmail. Antutu με ολα ανοιχτα: φουλ οθονη δυο σιμ Bluetooth και gps 16411 και χωρις εκκαθαριση ραμ. Με ολα τα πσραπανω κλειστα” περιεργα πράματα φίλε, σε μένα…

• Παράθεση από efkolo: “Αν συνεχίζεται η βελτιστοποίηση εφαρμογών δεν θα πάω. Θα περιμένω την 12 ή την 13 ή όποτε διορθωθεί. Η 3.10 το μόνο που έχει είναι που δεν βρίσκει θέματα.” μπορείς να ανεβάσεις τη 3.10 στο download σε παρακαλώ φίλε;

• Παράθεση από cy67: “Παράθεση από cy67: “επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που ανοίγω οθόνη κλεισίματος το τηλέφωνο είναι παγωμένο. δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή και δεν μετακινείται από τη μια οθόνη στη άλλη αν δεν πατήσω πρώτα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι στη βάση του τηλέφωνου. το χειρότερο οτι μαζί με τη οθόνη μετα τη οθόνη κλεισίματος παγώνει και το τηλέφωνο που υπαρχει εκεί. Κατι που προφανώς προκαλεί σύγχυση. Η ορθή ώρα εμφανίζεται με το πάτημα του μεσαίου κόκκινου κουμπιού στη βάσ…

• Ευχαριστώ για τη απάντηση φίλε, Υποψιάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια εντολή που να παγώνει τη οθόνη του τηλεφώνου. Πράγματι πολύ σπαστικό αυτό που κάνει με τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Εξ άλλου είναι αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοιου τύπου προβλήματα όταν εργάζεσαι σε εφαρμογές σαν αυτές που προσπαθούν να ‘’δαμάσουν” τα παιδιά της ομάδας εργασίας.