Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 407.
-
Παράθεση από cy67: “επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που ανοίγω οθόνη κλεισίματος το τηλέφωνο είναι παγωμένο. δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή και δεν μετακινείται από τη μια οθόνη στη άλλη αν δεν πατήσω πρώτα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι στη βάση του τηλέφωνου. το χειρότερο οτι μαζί με τη οθόνη μετα τη οθόνη κλεισίματος παγώνει και το τηλέφωνο που υπαρχει εκεί. Κατι που προφανώς προκαλεί σύγχυση. Η ορθή ώρα εμφανίζεται με το πάτημα του μεσαίου κόκκινου κουμπιού στη βάση του τηλεφώνου. ” Α…
-
επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κάθε φορά που ανοίγω οθόνη κλεισίματος το τηλέφωνο είναι παγωμένο. δεν ανοίγει καμιά εφαρμογή και δεν μετακινείται από τη μια οθόνη στη άλλη αν δεν πατήσω πρώτα το μεσαίο κόκκινο κουμπάκι στη βάση του τηλέφωνου. το χειρότερο οτι μαζί με τη οθόνη μετα τη οθόνη κλεισίματος παγώνει και το τηλέφωνο που υπαρχει εκεί. Κατι που προφανώς προκαλεί σύγχυση. Η ορθή ώρα εμφανίζεται με το πάτημα του μεσαίου κόκκινου κουμπιού στη βάση του τηλεφώνου.
-
Με το GTV_3.11.0_fix.zip φαίνεται να εχει σταθεροποιηθεί η εφαρμογή. Αλλα και σε μένα σε κάθε επανεκκίνηση κάνει βελτιστοποίηση εφαρμογών
-
Παράθεση από cy67: “Το λογαριασμό Μι πως θα τον ενεργοποίησω ? επίσης που θα βρω τη εφαρμογή που εντοπίζει και διαγραφεί τις διπλές επαφές?” Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή από εδώ και πέρα όλες οι επόμενες Version που θα έρθουν θα βασίζονται στην ίδια odex βάση, καλό είναι να καθαρίσετε μία και καλή από τα προβλήματα του συστήματός σας..” Να καθαρίσουμε αδελφέ, να καθαρίσουμε. Αν μας βοηθήσεις και λίγο με το πως να γίνει αυτο το καθάρισμα για να ειναι ουσιαστικό αποτελεσματικό και όσο γίνεται αν…
-
Παράθεση από cy67: “Το λογαριασμό Μι πως θα τον ενεργοποίησω ? επίσης που θα βρω τη εφαρμογή που εντοπίζει και διαγραφεί τις διπλές επαφές?” Τις διπλές επαφές τις διόρθωσα. Βρίκα το ανάλογο εργαλείο. Απο ρυθμίσεις επαφές οργάνωση επαφών συγχώνευση ομοίων επαφών Ευχαριστω πολυ
-
Δεν διαφωνώ. Φιλε απλά είπα για το Swift γιατι αυτο προσπαθούσα να ενεργοποίησω και έκλεινε η εφαρμογή.
-
Το λογαριασμό Μι πως θα τον ενεργοποίησω ? επίσης που θα βρω τη εφαρμογή που εντοπίζει και διαγραφεί τις διπλές επαφές?
-
Λοιπών κατάβαση ξανά τη τελευταία ρομ και τη έβαλα με original recovery. Δεν φαίνεται να κάνει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι εφαρμογές δεν κλείνουν. Μείνει μόνο οταν απο τις ρυθμίσεις πάω στο γλώσσα εισαγωγή. Εκεί τρελενεται. Κλείνει τη εφαρμογή σε χρόνο ρεκόρ. Μετα απο πολλές προσπάθειες κατάφερα να ενεργοποίησω το toushPal x για να σταθεροποιηθεί και αυτή η εφαρμογή. Φαίνεται οτι η πέτρα του Κακού ειναι το SwiftKey.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από cy67: “για για ποια συσκευή ειναι αυτή η ρομ. Εμένα ούτε πληκτρολόγιο δεν μο βγάζει” Αυτή η ROM είναι για όλα τα Redmi 1 - Hongmi 1 - Red Rice 1 WCDMA δηλαδή το παλιό Hongmi. Aν την πέρασες δες αν γύρισες σε original Recovery και κάνε Flash την τελευταία ROM. ” τη περσα και δεν κλείνουν τα προγράμματα. Πως θα δώ αν γύρισε σε original recovery?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εσείς που έχετε TWRP Recovery, μου φαίνεται πως έχετε πρόβλημα με το recovery και δεν ολοκληρώνει σωστά το update Script. Κάνετε Flash μία original ROM => bigota.d.miui.com/JHBCNBD15.0/…BD15.0_d0d7a62e41_4.2.zip για να σας γυρίσει σε Stock Recovery. Kαι μέσα από το Stock recovery περάστε την τελευταία ROM. Δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα Wipe. Δεν χάνετε καμμία εφαρμογή. Αν πιστοποιηθεί πως όντως ευθύνεται το Recovery, να δούμε τι ακριβώς φταίει για να το διορθώσουμε. ” γ…
-
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τις εφαρμογές. Όλες κλείνουν άμεσα. Πρέπει να τις ανοίξεις 4-5 φορές για να σταθεροποιηθεί μια εφαρμογή.
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Επιτέλους η πρώτη odex Stable ROM για τα Hongmi 1 - Redmi 1 - Red Rice 1 WCDMA είναι έτοιμη για Download ... => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.11.0.zip Διαβάστε προσεκτικά το Change Log για να δείτε τι ακριβώς σε φέρνει η νέα ROM. => [GTV-3.11] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή. υπαρχει σοβαρό πρόβλημά.όλες οι εφαρμογές κλείνουν .θελει 4-5 φορές άνοιγμα η καθεμιά για να σταθεροποιηθεί ”” ”
-
Παράθεση από shinig: “Παράθεση από cy67: “Πως πάμε στο recovery; Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS.” reboot into recovery μεσα απο mobile uncle tools και κανεις την δουλεια σου!!ναι ο τροπος που ειπα διαγραφει τα παντα τωρα για αντιγραφα νομιζω πανε στην καρτα sd δεν ειμαι σιγουρος ποτε δεν κραταω επαφες δεν τις εχεις συνχρονηση στο gmail?” γιατι δεν βρίσκω πουθενά αυτο το mobile uncle tools? …
-
Πως πάμε στο recovery; Δεν ξέρω ποια Ρομ να βάλω .εσύ ποια λες;όταν λες θα χαθούν όλα; έχω κανει αντιγραφα . θα χαθούν και αυτά;δεν θέλω να χάσω επαφες και ΑPPS.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έκανες σωστά wipes. Κάνε το εξής... Recovery Factory Defaults Wipe Cache Wipe Dalvik Cache εφ'όσον έχεις TWRP οκ.” Μπορει καποιος να περιγράψει ακριβώς τη διαδικασία αυτή γιατι απο οτι καταλαμβαινω δεν θελει αυτή που κανουμε απο το επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με τη διαγραφή εφαρμογών στο On”
-
Παράθεση από kok8: “Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν ξέρω τι κάνανε εκεί πάνω στην Κίνα, αλλά δεν δουλεύει ο Theme manager στα Hongmi - Redmi 1 - Redmi 1S - Redmi Note. Yπάρχουν παράπονα στο miuiandroid.com και στο en.miui.com Έχει σχέση με τις αλλαγές που έκαναν στα Theme Policy και περιμένουμε απαντήσεις για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.” Προσπάθησαν να περιορίσουν το φαινόμενα χρησιμοποίησης θεμάτων εκτός επίσημων miui φόρουμ και τα έχουν κάνει λίγο σκ@τά, αν παρατηρήσεις στον οδηγό που αν…
-
Ήθελα να πω αν γινόταν κατι με τις μεταφράσεις που που κάνουν τα παιδιά